Bir çok açık var politikada ve bunları tek tek buraya elbette yazmıcam.
Sebebi gerçekten bunun üzerinden durulmaması yetkililerin bile kendi aralarında doğrusu bu diyememesi ve bunun üstünde mağdur olan tarafın hep şikayet edilen tarafın olmaması için bir şeylerin yapılması gerekiyor.
Eğer gerçekten bu politikayı ekliyebilecek olan kişi Hera derse ki tamam gençler iki taraflı inceleyip önerinizi belirtin bunun üzerine ağırlık vericez açıkları elimizden geldiğince kapatma üzerinde çalışıcaz denirse eğer
bizde ona göre not edip sunalım.
Açık açık dedin ama hiç bir örnek vermedin diceksiniz biliyorum, öyleyse dinleyin.
Dostuma ateş ediliyor bende o ateş eden kişiyi yaralıya düşürüp RK ediyorum, dostluk kanıtlarım hepsi onaylandı fakat hiç bir mermi ateş etmedi bana etmediği için şahısla düşmanlığım yok ve RK ediyorum
Bu durumda ben DM işlemi gördüm. Sonrasında başkasına açtım DM şikayeti bu durumdan ve reddedildi 3 farklı şikayetden bahsediyorum. Üst yetkiliye danışıp tekrar incelendi ve işlemde hata yok denildi. Politikaya bakılınca Hastahaneye göndermek için düşman olmanız gerekmektedir yazıyor. DM cezası aldığım şikayet içinde Senior Adminler mi dersin Game Adminler bir çok kişiyle konuştum ve sonuç mağdur olan biz olduk

Bu paragrafdan 1 okuma kitabı çıkar diyenler haklısınız fakat beni doğru yönlendiremedikleri için haksız işlem görüp oyun zevkimin jaillerde geçmesine sessiz kalamam