Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

"GERÇEK" çekiliş, ep.1

Başlatan Bishere, 11 Eylül 2018, 13:58:40
Okunma sayısı 356 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
"GERÇEK" çekiliş, ep.1
« : 11 Eylül 2018, 13:58:40 »
Öncelikle selamlar. Bildiğiniz üzere, taş devrinin en başından bu yana bazı "yayın ajansları" sözde "gerçek" çekilişler yapıyor. Fakat bu çekilişler yapıldıktan sonra ilginç bir şekilde ne sonucu açıklanıyor, ne ödül veriliyor ne de bir şey yapılıyor.

Biz de yakın zamanda bir çekiliş yapalım dedik, bu çekilişi de video çekerek kanıtladık. Kesinlikle olumsuz yorum yapıcak arkadaşlar lütfen bu notumu okusun. Çekiliş sitesinden bildiğim kadarıyla hileli bir çekiliş yapılmıyor, fakat eğer yapılıyorsa da sitenin bütün ayrıntılarını gösterdim. Ekstra olarak "Hızlı çekiliş" seçeneğini seçerke çekilişi yaptığımı görebilirsiniz. Eğer aklına art niyet gelenler varsa diye de sayfayı bir kez yeniledim ve çekilişi öyle yaptım.

Mause imlecinin gözükmeme sebebini anlamadım, Bandicam ayarlarını kontrol ettim fakat yine de hala gözükmüyor.
Tıklattığımda ekstra olarak belli olması gerekiyor yine de, bundan dolayı umarım bir sorun olmaz.

İyi roller, keyifli oyunlar dilerim. Eğer aklında hala bir sorusu olan varsa rahatlıkla konu altından veya özel mesaj yoluyla belirtebilir.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: "GERÇEK" çekiliş, ep.1
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2018, 14:01:03 »
baya spor araba

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2018, 14:02:19 »
Ayrıca isimleri size göstermek için neredeyse 30-40 saniye isimleri gösterecek şekilde bekledim. Bir yandan da aynı ismi fazladan yazıp yazmadığımı sizinle beraber kontrol ettim.

baya spor araba

Besle kargayı oysun gözünü ver lan aracı

Çevrimdışı Ais_Brandt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bertha Roy Lv.7
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ocak 2022, 18:50
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2018, 14:55:35 »
baya spor araba
fsdhsdfhdsfhmnsdglkmasdglsfhsdfjsdhsfjdggfsg

Çevrimdışı Meganluv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Aralık 2023, 18:57
Toplam oynama: 101 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2018, 17:59:21 »
Video kaydı muhabbetini zaten çıkartan kişi benim, bu konunun amacı tamamen fikir çalıntısını gözardı etmek ve "bunu buraya biz getirdik" algısı oluşturmak, gerçi kaydım var bu tarihten öncesine ama neyse.

Ek olarak bu konunun ikinci amacı yayıncı kuruluşunuzun reklamını yapmak olmuş, leşş gibi konu..

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2018, 18:43:58 »
Video kaydı muhabbetini zaten çıkartan kişi benim, bu konunun amacı tamamen fikir çalıntısını gözardı etmek ve "bunu buraya biz getirdik" algısı oluşturmak, gerçi kaydım var bu tarihten öncesine ama neyse.

Ek olarak bu konunun ikinci amacı yayıncı kuruluşunuzun reklamını yapmak olmuş, leşş gibi konu..

AMAN TANRIM, kıs-ka-nıl-dın.