Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jagger Levis, CK talebi.

Başlatan ghettobird, 11 Eylül 2018, 03:00:33
Okunma sayısı 736 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ghettobird

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Temmuz 2019, 00:29
Toplam oynama: 28 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Jagger Levis, CK talebi.
« : 11 Eylül 2018, 03:00:33 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Jagger Levis
Olay Tarihi: ss
Olay Zamanı: ss

Oyun için adınız: Luciano Delgado.
CK etmek isteme sebebiniz : Kişi bize yaralı halde tehdit etti, kafasına onca otomatik tüfek doğrulturken etkisiz haldeyken bunu yapması FEAR RP ihlaline giriyor kişinin cksını talep ediyoruz.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar:

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Ynt: Jagger Levis, CK talebi.
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2018, 09:12:00 »
Öncelikle siz orada suçsuz olan kızı vurdunuz kız daha sizi bile tanımıyordu yani o kızı vurma sebebiniz olmadığı için bu noob dm.Ondan sonra ben sizin kim olduğunuzu anlamaya çalıştım ve latin olduğunuzu görünce Latinler dedim.Ayrıca bazı arkadaşlarınız emotesizde sıktılar.Orada ise size C'ya yani görüşürüz dedim ıc de fear rp yaptım korkumdan size görüşürüz dedim tehdit anlamında demedim bunu.

Çevrimdışı ghettobird

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2018, 12:44:32 »
Öncelikle siz orada suçsuz olan kızı vurdunuz kız daha sizi bile tanımıyordu yani o kızı vurma sebebiniz olmadığı için bu noob dm.Ondan sonra ben sizin kim olduğunuzu anlamaya çalıştım ve latin olduğunuzu görünce Latinler dedim.Ayrıca bazı arkadaşlarınız emotesizde sıktılar.Orada ise size C'ya yani görüşürüz dedim ıc de fear rp yaptım korkumdan size görüşürüz dedim tehdit anlamında demedim bunu.
Herşey screenshot'da ortada bilader, yalan söylemene gerek yok artistlendiğin kafanda otomatik tüfekler varken fear rp ihlali yaptığın ap açık ortada.
Kız konusuna gelirsek, çatışma ortamında yanınızda duruyor biz robot değiliz ayırt edemiyoruz 2 kişi düşman 1'i onların yanında illa ona da gidiyor yani boşuna zırvalama admin kararı bekleniyor.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
David Lemina Lv.24
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2018, 12:48:59 »
Kardeşim bana kural ihlali deme 3 kere /dene yapıp ayağa kalkıp kaçan ben değildim bunuda unutma  :) Artı olarak orada emote vermeden sıkıyorsunuz buda silah kuralı ihlalidir bunuda söylüyeyim.Ayrıca biz sizinle barışmıştık luis maske ile sizi gaspa kalkıştı maskeli adamın yüzünü görecek kadar xray gözleriniz var ne hikmetse direk bize sıktınız.Buda noob dm oluyor düşman değiliz barışmıştık lakin maskeli adamın yüzünü görüp bize sıkıyorsunuz.Helal olsun diyorum.

Çevrimdışı Burkitolki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Şubat 2022, 00:50
Toplam oynama: 114 gün, 6 saat
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2018, 12:53:33 »
Senin yaptığında kural ihlali kardeşim dene komutunu aynı me komutu ile yapıp yapı pduruyorsun şikayet açılıncada ağlıyorsun düşürüyoruz q atıyorsunuz düşüyoruz adamlarımız gelip düşürüyor yine q atıyorsunuz siz dakkanızı yiyip çıkıyorsunuz ayrıca ss in de sıkıntılı zaten foto yok :)

Çevrimdışı ghettobird

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2018, 13:40:20 »
Senin yaptığında kural ihlali kardeşim dene komutunu aynı me komutu ile yapıp yapı pduruyorsun şikayet açılıncada ağlıyorsun düşürüyoruz q atıyorsunuz düşüyoruz adamlarımız gelip düşürüyor yine q atıyorsunuz siz dakkanızı yiyip çıkıyorsunuz ayrıca ss in de sıkıntılı zaten foto yok :)
Keşke ağzın kadar beyninde büyük olsa, alakan olmayan konuya burnunu sokmayı kesebilirsin admin kararı bekliyoruz.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
David Lemina Lv.24
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2018, 13:59:59 »
Keşke ağzın kadar beyninde büyük olsa, alakan olmayan konuya burnunu sokmayı kesebilirsin admin kararı bekliyoruz.
Forumda sokak ağzıyla birine hakaret etmek hah?Adam dediği her şeyde haklı barıştık noob dm yaptınız 2 gündür baskın atıyosunuz barışdık sözde.Emotesiz adam vuruyorsunuz + Maskeli adamın bizim birlikte olduğunu xray gözlerinizle anlayıp bize saldırıyorsunu?Kolay gelsin.

Çevrimdışı Board

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2019, 21:34
Toplam oynama: 55 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 11 Eylül 2018, 18:15:47 »
Jagger_Levis'in size karşı bir küfürünü göremedim yada kışkırtıcı bir hareketini göremiyorum reddedildi.