Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Taaruz tüfeklerinin kısıtlanımı / Hapis süresi

Başlatan 81society, 27 Aralık 2022, 05:56:37
Okunma sayısı 18567 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ese.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Mayıs 2024, 00:03
Toplam oynama: 70 gün, 23 saat
Reese Hawley Lv.12
Son giriş: 15 Şubat 2023, 04:12
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 01:48
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ** 212
Köken: İngiliz
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Taaruz tüfeklerinin kısıtlanımı / Hapis süresi
« Yanıtla #50 : 29 Aralık 2022, 01:08:56 »
ABD içerisinde rol yapıyoruz, bireysel silahlanma bile destekleniyor. Bu tür silahlara ulaşmak basit, sınırlar açık ve kaçakçılıkta var.
Bu tür silahların kullanımını oyun dışı olarak değil, oyun içi olarak kısıtlanılması daha uygun. Devlet bünyesinde rol yapıyorsunuz ve çeşitli kolluk kuvvetleri aktif. Eğer bu kadar silah olduğunu düşünüyorsanız başta bu ARGE'yi, illegal oyuncuları hedef alarak değil; oyun içi düzeni hedef alarak oluşturmalısınız.

Kolluk kuvvetleri bünyesinde rol yapıyorsunuz ve sunucuda federal departmanlar bile açık. Federal departmanların içerisinde rol yapan oyuncularla iletişime geçerek en basitinden ATF'in aktifleşmesini isteyebilirsiniz. Dedektif kollarınız var, dedektiflerinizle illegal birliklerin silah kaynaklarını araştırmaksa tamamen sizin elinizde. Arama izinleri çıkartabiliyorsunuz, şehirde artan suç oranlarından alarm seviyesini bile yükseltip blok blok arama olayını yapabilirsiniz. (Platform için konuşuyorum)

Taarruz tüfeklerin kullanımı problem değil, oyun içerisinde hangi rolü yapıp/yapamayacağını kestiremeyen, yanlış konumda yüksek rütbeleriyle yer alan oyuncu/oyuncular problem.

Bu tarz silahlara ulaşmak basit, evet. Yine de ülkenin %44'ü bireysel silahlanma kapsamında olsa bile her silahlanan kişi taaruz tüfeğini tercih etmiyor. Aslına bakarsak bana göre burada yönelmemiz gereken konu realizm değil, oyuncu kitlesi. Demek istediğim taaruz tüfeklerinin tamamen kısıtlanması değil. Ayrıca bu ar-ge illegale yönelik sayılmaz. Dengeyi oluşturmak için açtığım bir ar-ge. Departmanlara yapılan buff azaltılırsa rekabet ortamının oluşacağını düşünüyorum. ATF fikri mantıklı olabilir ve bunda bir sorun görmüyorum açıkçası. Ek olarak, silah kaynakları araştırılamaz. Gold vip alan oyuncular sürekli olarak silah ticareti yapacak ve bunlar sabit kalmayacak. Bunun bir anlamı olmaz bana göre. ABD içerisinde yer alan bir silah lobisi yok burada. Oyuncu konusunda sana tamamen katılıyorum fakat bunun söz konusu olacağını düşünmüyorum. Köklü bir değişim bir yana yeniliğin getirilmesi bile zor.

ABD'de yer alan silah lobisinin olmaması, karakterlerin olmadığı anlamına gelmez. FBI'ın bu bölümü, en azından ATF için net bir şekilde aynı şey. İlgili FBI karakterleri, silahları piyasaya süren karakterleri mahkemeye çıkartabilir.
Gold VIP konusu başka bir argenin konusu ve burada bahsedilmesi mümkün değil. Bireysel silahlanmanın içinde yer alan %44'lük dilim az bir kesim değil. Bir ülkenin yarısı eğer bu durumu destekliyorsa ve içindeyse, onların ne tür silah kullanımını tercih ettiğini üzgünüm ama kimse bilemez.
Bahsettiğiniz durum tamamen win kafası, bir kolluk gücü personeli olarak sayısız rol olanağınız varken siz bir şeylerin azaltılmasını istiyorsunuz. Bunun yerine PD zırhlarının bufflanmasını, Gold VIP'lerin p2w kafasında alınmamasını istemeniz ve buna yönelik ARGE oluşturmanız daha sağlıklı. Bu konulara destek verilebilir fakat üstte sunduğum açıklamanın hiçbiri yapılamayacak şeyler değil. Platform içerisinde daha önce görülmemiş SD/PD/FBI düzenleri sağlanıyor (iyi/kötü) ve bu tamamen bazı yöneticilerin uydurmaları sonucu oluşan şeyler. Eminim ki bu durumlarda yüceltmeyi bilen kolluk kuvveti yöneticileri(hepsi dahil değil), buna da bir kılıf bulur.

Çevrimdışı 81society

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 10:43
Toplam oynama: 26 gün, 2 saat
« Yanıtla #51 : 29 Aralık 2022, 02:38:27 »
Desteklemiyorum, yeterince üstünüz ve senelerdir böyle devam ediyor. Böyle bir şeyin getirilmesi sunucu sayısında düşüş yaşanmasına ve illegal rol yapan oyuncu sayısının azalmasına neden olacak.

Onaylı birlik sayısı arttırılmalı ki M4 tarzı silahlar kullanılsın. Eğer taaruz tüfeklerini kısıtlarsak Gun RP'yi önlemiş oluruz bana göre. Ar-ge'de asıl konu dengeyi sağlamak. Bana kalırsa, departman içerisinde maksimum 20-25 kişinin m4 hakkına sahip olması gerekiyor. Zaten şu anki departmanın gücü yüzünden il-legal sayısı aşırı derecede düşüş yaşadı.
M4 ve AK-47 gibi silahlara kısıtlama geldiğinde o zamanki düşüşü gör sen. Sunucu içerisindeki düzeni bozmaya gerek yok şuan. İllegal oyuncu sayısının düşüş yaşamasının sebebi başka nedenlerden ötürü. Bu arada departmandaki herkesin M4 kullanmaya hakkı var, buna kısıtlama getirmek saçma olur.

Bir departmanın sertifika olmadan normal bir memura taaruz tüfeği verdiği nerede görülmüş? Sunucu içerisindeki düzeni bozmamaktan bahsediyoruz fakat ortada düzen diye bir şey yok. 250 zırhın var, M4'e sahipsin ve emeğiyle kasıp m4 alan bir il-legali vuruyorsun. Karşı taraf seninle aynı silahı kullanıyor. Juggernaut mantığı var bildiğin. Eşit olmakta bir sakınca yok. Aimi ve stratejisi iyi olan kazanmalı.
O bahsettiğin 250 zırh olayını sadece taktisel birimlerşn sahaya çıkarmış olduğu tam teçhizatlı devriyelerde kullanılıyor. Herhangi bir divizyonun personeli "Bugün canım 250 zırh ile devriye atmak istiyor." diye içinden söyleyip /dolap komutu ile aldığı bir şey değil. Buna ek olarak roleplay sunucusunda oynuyoruz ve Medium-RP konseptinden ilerliyoruz. Sence M4 için sertifika verilmesi ne kadar mantıklı? Senelerdir LSPD-LSSD işleyişi böyle devam ediyor. Belirli vardiya saatleri içerisinde üzerinde M4 bulundurursun, onun harici araç bagajında veya orta panelinde bulunur o silah. Bu kurallara uymayan kişilere kanıtların ile birlikte bulunduğun departmanın çavuşuna veya daha üst rütbelisine gider şikayette bulunursun. Bu kadar basit. Bunun yanı sıra bizim M4 ile verdiğimiz hasar illegalin vermiş olduğu hasardan daha az. Bizlere bir şeyler veriliyorsa emin ol verdikleri zaman başka bir yerden kısıyorlar. "emeğiyle kasıp m4 alan bir il-legali vuruyorsun." Burada bunu yazmışsın. Evet burada haklısın onlar emeğiyle kasıp M4 alıyorlar fakat polise ateş açıp açmamaları onların tercihi değil mi? İşleyiş şuan gayet iyi, bozulmasına gerek yok.

Polise açıp açmamak tercih değil aslında. Zorunda kalıp açanlarda var. Kimse ateş etme fırsatı varken kaçıp riske girmek zorunda değil sonuçta. Sertifika verilmesinin mantığı var ve bunun Medium RP ile alakası yok. O zaman yağmurlu havada veya denize atlayan bir suçluya taser uygulamayalım. Medium RP sonuçta. Şu anda departman çokluğunu ele alarak yazdım. Geçmişe baktığımız zaman departman personellerinin az sayıda olduğunu görebiliyoruz. Eğer personel sayısı aynı kalsaydı haklı olabilirdin fakat şu anda personel sayısı 230 civarı. İl-legal oluşumların son zamanlarda neden azaldığını biraz düşünürsek anlayabiliriz zaten. Departmanı güçlendirmek için denge tamamen bozuldu. Şu anda denge falan yok ve işleyiş bana göre gerçekten hoş değil. Ayrıca, taktiksel birimleri bir yana bırakalım. Sivil içerisinde 250 zırh kullanan rütbeliler var. Burada isim vermenin lüzmu yok fakat bu tarz bir durumun kaldırılması mantıklı olur. En azından zırhın 125-150 yapılması taraftarıyım ben.
Emin ol kolluk kuvvetlerinde rol yapan kişi sayısı daha az, bunu kimse inkar edemez. En yakın 2021 yılına örnek vereyim. Arkadaşlarım ile çatışmaya girdik yaklaşık 3-4 kişi kadardık ve ateş açmamızın sonucunda ne oldu biliyor musun? 10 tane patrol birimi, 1 tane taktiksel, 1 hız birimi ve 1 hava destek birimi geldi. "Sivil içerisinde 250 zırh kullanan rütbeliler var. Burada isim vermenin lüzmu yok fakat bu tarz bir durumun kaldırılması mantıklı olur. En azından zırhın 125-150 yapılması taraftarıyım ben." Bende 250 zırh taraftarı değilim, gelmesi mantıksız. Bahsettiğin 250 zırh ile gezen rütbelileri şikayet et görüyorsan.
''250 zırh ile gezen rütbelileri şikayet et görüyorsan.'' Örtpas etmesini gayet iyi biliyorlar bu yüzden konunun üzerine düşmüyorum. Aslında dediğin olaya bakacak olursak bu kadar fazla ekibin gelmesini de mantıklı bulmuyorum ben. TS3 tamamen kapatılmalı. Taktiksel frekansa katılacak birim sayısı azaltılmalı ve durum boyutuna göre sınırlandırılmalı. Bence yeteri kadar öneri sunduk. En iyisi arkaya yaslanıp seyretmek.  :hihi:
Sunucu açıldığından beri LSPD-LSSD üyeleri TS3 üzerinden vardiyalarını atıyor. Böyle bir şeyin olması saçmalıktan başka bir şey değil. "Taktiksel frekansa katılacak bir sayısı azaltılmalı" demişsin bu da saçma. İsteyen birimler taktiksel frekansa katılım gösterebilir, böyle bir şeyin kısıtlanması sence ne kadar mantıklı?

20 birimin 1 oyuncuya focus atması ne kadar mantıklı? Biraz şans vermeliyiz. Durumun boyutuna göre yapılırsa zaten daha mantıklı olur. Örnek olarak terörizm durumu için bütün birimler olay yerine giderken sadece silah görülen bir suçlu için bütün birimler akın etmemeli. Sunucu açıldığından beri TS3 üzerinden vardiya atıldığının farkındayım fakat bu süreç boyunca mixing dahil birçok kuralın ihlali yapılıyor. Böyle bir konu önceden konuşulmuştu, mikrofonlar kapatılacaktı fakat unutuldu. Sadece taktiksel frekans içerisinde iletişimin olması daha mantıklı olur.
Mikrofonların kapatılması unutulmadı. Bunu yaptılar zaten fakat ortaya sadece robot gibi rol yapıp vardiya esnalarında iki tarafında birbiri ile sohbet edemeden sıkıcı bir şekilde vardiya atmalarından ötürü mikrofonlar geri açıldı. Zaten sürekli olarak rol yapmak bir süre sonra sıkıyor, iki tarafta hem IC'de rol yapıp hemde OOC'de sohbet ederek vardiya sürdürmesi en mantıklısı. Her işleyişin bir düzeni var zaten, yapılan her şeyinde yönetim farkında. Bu düzenin bozulmaması sunucu açısından en iyisi.
Çok isteyen ve sıkılan arkadaşlar discord gibi iletişim uygulamalarını kullanabilir zaten. OOC ortamın oluşmasının iyi yönleri olabilir fakat rol yapmayı önlediği kesin. Bu yüzden engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Değişim iyi bir şey. Sabit bir çizgi üzerinde gitmemize gerek yok. İl-legal tarafta yer alan oyuncuların sabırları tükendiği zaman sunucudan soğuyacak, yavaş yavaş ayrılacaklar. Bu yüzden olağan düzenin korunmasına gerek yok.
Emin ol illegal oyuncuların çoğu pd ile çatışma esnasında discord üzerinden konuşuyor ve bizimde TS3 üzerinden frekansalara bağlanıp konuşmamız onları oyundan soğutacak bir etken değil. Soğutacak bir etken olsaydı yıllar önce soğuturdu ama bak soğutmamış işte. Alışılmış olan sistemin değişmesi daha büyük sıkıntılara yol açar, bir şeyi yazarken iki kere düşünün. Bahsettiğiniz durum sunucuyu köklü bir şekilde değişime götürecek ve bu sunucuyu olumsuz yönden etkileyecek bir değişim olacak.

Sunucunun durumunun stabil kaldığını mı düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı 81society

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 10:43
Toplam oynama: 26 gün, 2 saat
« Yanıtla #52 : 29 Aralık 2022, 02:48:29 »
ABD içerisinde rol yapıyoruz, bireysel silahlanma bile destekleniyor. Bu tür silahlara ulaşmak basit, sınırlar açık ve kaçakçılıkta var.
Bu tür silahların kullanımını oyun dışı olarak değil, oyun içi olarak kısıtlanılması daha uygun. Devlet bünyesinde rol yapıyorsunuz ve çeşitli kolluk kuvvetleri aktif. Eğer bu kadar silah olduğunu düşünüyorsanız başta bu ARGE'yi, illegal oyuncuları hedef alarak değil; oyun içi düzeni hedef alarak oluşturmalısınız.

Kolluk kuvvetleri bünyesinde rol yapıyorsunuz ve sunucuda federal departmanlar bile açık. Federal departmanların içerisinde rol yapan oyuncularla iletişime geçerek en basitinden ATF'in aktifleşmesini isteyebilirsiniz. Dedektif kollarınız var, dedektiflerinizle illegal birliklerin silah kaynaklarını araştırmaksa tamamen sizin elinizde. Arama izinleri çıkartabiliyorsunuz, şehirde artan suç oranlarından alarm seviyesini bile yükseltip blok blok arama olayını yapabilirsiniz. (Platform için konuşuyorum)

Taarruz tüfeklerin kullanımı problem değil, oyun içerisinde hangi rolü yapıp/yapamayacağını kestiremeyen, yanlış konumda yüksek rütbeleriyle yer alan oyuncu/oyuncular problem.

Bu tarz silahlara ulaşmak basit, evet. Yine de ülkenin %44'ü bireysel silahlanma kapsamında olsa bile her silahlanan kişi taaruz tüfeğini tercih etmiyor. Aslına bakarsak bana göre burada yönelmemiz gereken konu realizm değil, oyuncu kitlesi. Demek istediğim taaruz tüfeklerinin tamamen kısıtlanması değil. Ayrıca bu ar-ge illegale yönelik sayılmaz. Dengeyi oluşturmak için açtığım bir ar-ge. Departmanlara yapılan buff azaltılırsa rekabet ortamının oluşacağını düşünüyorum. ATF fikri mantıklı olabilir ve bunda bir sorun görmüyorum açıkçası. Ek olarak, silah kaynakları araştırılamaz. Gold vip alan oyuncular sürekli olarak silah ticareti yapacak ve bunlar sabit kalmayacak. Bunun bir anlamı olmaz bana göre. ABD içerisinde yer alan bir silah lobisi yok burada. Oyuncu konusunda sana tamamen katılıyorum fakat bunun söz konusu olacağını düşünmüyorum. Köklü bir değişim bir yana yeniliğin getirilmesi bile zor.

ABD'de yer alan silah lobisinin olmaması, karakterlerin olmadığı anlamına gelmez. FBI'ın bu bölümü, en azından ATF için net bir şekilde aynı şey. İlgili FBI karakterleri, silahları piyasaya süren karakterleri mahkemeye çıkartabilir.
Gold VIP konusu başka bir argenin konusu ve burada bahsedilmesi mümkün değil. Bireysel silahlanmanın içinde yer alan %44'lük dilim az bir kesim değil. Bir ülkenin yarısı eğer bu durumu destekliyorsa ve içindeyse, onların ne tür silah kullanımını tercih ettiğini üzgünüm ama kimse bilemez.
Bahsettiğiniz durum tamamen win kafası, bir kolluk gücü personeli olarak sayısız rol olanağınız varken siz bir şeylerin azaltılmasını istiyorsunuz. Bunun yerine PD zırhlarının bufflanmasını, Gold VIP'lerin p2w kafasında alınmamasını istemeniz ve buna yönelik ARGE oluşturmanız daha sağlıklı. Bu konulara destek verilebilir fakat üstte sunduğum açıklamanın hiçbiri yapılamayacak şeyler değil. Platform içerisinde daha önce görülmemiş SD/PD/FBI düzenleri sağlanıyor (iyi/kötü) ve bu tamamen bazı yöneticilerin uydurmaları sonucu oluşan şeyler. Eminim ki bu durumlarda yüceltmeyi bilen kolluk kuvveti yöneticileri(hepsi dahil değil), buna da bir kılıf bulur.
Sunucu içerisinde bulunup mantığa uzak olan birçok mekanik var. Bunlardan birisi VIP sistemi. Stil ile vurduğunuz zaman 6 vuruyorsunuz ve bu size avantaj sağlıyor. 70'li yaşlarında çubuk kollu adamın 30'unda olan boksörü dövmesi kadar mantıksız olaylar. Neden bahsedilmesin ki? Mantık dışı olaylar ele alınıyorsa realizmi öne süremeyiz. Dediğin gibi silah ticareti olayını öne çıkartıp mahkeme kuramayız çünkü realizme yatkın olan olaylar bunlar. Hadi diyelim mahkeme kurduk ve silah ticareti yapan kişiyi yakaladık. Elde ettiğimiz sonuç yine sıfır çünkü sürekli olarak silah ticaretinde yer alan yeni birisi ortaya çıkıyor. Geniş kapsamda aramak mantıksız. O kadar role döküyorsun fakat silah ticaretinde yer alanlar sürekli olarak yenileniyor. Kolluk kuvvetlerinde yer alan oyuncular için oldukça can sıkıcı bir şey bu bence. Eğer onaylı birliklere bu tarz bir rol devredilirse hem suçlunun hem de kolluk kuvvetinde yer alan oyuncunun bilgi alışverişi daha sağlıklı olur.

''Platform içerisinde daha önce görülmemiş SD/PD/FBI düzenleri sağlanıyor (iyi/kötü) ve bu tamamen bazı yöneticilerin uydurmaları sonucu oluşan şeyler. Eminim ki bu durumlarda yüceltmeyi bilen kolluk kuvveti yöneticileri(hepsi dahil değil), buna da bir kılıf bulur.'' Daha fazla katılamazdım.

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #53 : 29 Aralık 2022, 05:25:00 »
pd zırhı 150 düşürülse tüm sorun çözülür aslında
1

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #54 : 29 Aralık 2022, 09:56:31 »
Konu içinde PD ts sine kadar gitmiş allah çarpsın ben bir şey anlamadım @noro inşallah erken bakar.

Çevrimdışı Sensei1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 22:38
Toplam oynama: 43 gün, 19 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:21
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 21:56
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #55 : 29 Aralık 2022, 13:50:38 »
Noro gelecek ve böyle bir şey olmayacak, konu kilit yazacak bu kadar yazıya pek gerek yoktu gibi.

Çevrimdışı ese.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Mayıs 2024, 00:03
Toplam oynama: 70 gün, 23 saat
Reese Hawley Lv.12
Son giriş: 15 Şubat 2023, 04:12
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ** 212
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #56 : 29 Aralık 2022, 14:53:41 »
Spoiler:

Sunucu içerisinde bulunup mantığa uzak olan birçok mekanik var. Bunlardan birisi VIP sistemi. Stil ile vurduğunuz zaman 6 vuruyorsunuz ve bu size avantaj sağlıyor. 70'li yaşlarında çubuk kollu adamın 30'unda olan boksörü dövmesi kadar mantıksız olaylar. Neden bahsedilmesin ki? Mantık dışı olaylar ele alınıyorsa realizmi öne süremeyiz. Dediğin gibi silah ticareti olayını öne çıkartıp mahkeme kuramayız çünkü realizme yatkın olan olaylar bunlar. Hadi diyelim mahkeme kurduk ve silah ticareti yapan kişiyi yakaladık. Elde ettiğimiz sonuç yine sıfır çünkü sürekli olarak silah ticaretinde yer alan yeni birisi ortaya çıkıyor. Geniş kapsamda aramak mantıksız. O kadar role döküyorsun fakat silah ticaretinde yer alanlar sürekli olarak yenileniyor. Kolluk kuvvetlerinde yer alan oyuncular için oldukça can sıkıcı bir şey bu bence. Eğer onaylı birliklere bu tarz bir rol devredilirse hem suçlunun hem de kolluk kuvvetinde yer alan oyuncunun bilgi alışverişi daha sağlıklı olur.

''Platform içerisinde daha önce görülmemiş SD/PD/FBI düzenleri sağlanıyor (iyi/kötü) ve bu tamamen bazı yöneticilerin uydurmaları sonucu oluşan şeyler. Eminim ki bu durumlarda yüceltmeyi bilen kolluk kuvveti yöneticileri(hepsi dahil değil), buna da bir kılıf bulur.'' Daha fazla katılamazdım.

Bu mantıksızlıkların üzerine yeni bir arge oluşturursan eğer fikirlerimi belirtirim.
AR-GE üstünde bahsettiğin mp5 kullanımı tamamen non realstik. Bu tür bir silahın kullanımı sadece taktiksel bir bünyede sağlanıyor, mp5 üzerine LAPD üzerinde herhangi bir upr gibi bir durum söz konusu değil.
Silah hasarları medium rp tabanlı ayarlanmış, bu tür argeleri daha önce çok kez oluşturdum. (bu yıl içerisinde)

Silahlar üzerine kurulu bir düzen varken bunun değiştirilmesini Hera eminim ki desteklemez. İyi bir fikir sunulsa bile süregelen bu sistemin tabanı uzun zamandır *sanırım var.* Yeni bir düzene alışmak zor gelecektir.
2

Çevrimdışı Valvior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:57
Toplam oynama: 163 gün, 3 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:56
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:21
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Aralık 2023, 21:33
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #57 : 30 Aralık 2022, 17:46:29 »
Böyle iyi ya, zaten sana deagle ile veya mp5 ile sıksa yine seni yatıracak.

Çevrimdışı pacman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mayıs 2024, 19:55