-İllegal m4 gibi tüfekleri alması için bir bedel ödüyor ve alıyor bence bunda bir sıkıntı yok. Silah kullanımı/satışı vs. ile rol zevkini bağdaştıramadım.
-Zaten bir polis mesai saatleri içerisinde deagle ile geziyor.
-Gece vardiyasında birim azlığı ve el kitabında yazan durumlar içinde kullanımı serbest, bunda bir problem yok.
-Sniper kullanımı zaten her pursuit durumunda olmuyor, birlikte afk atıyorsun sanırım full belirli durumları var ve ona göre kullanılıyor.
-Bu 230 oyuncu muhabbetide masal, pd'de olduğum sürece oyuncu sayısı 50 taş çatlasın 70'i geçmedi hadi sd'leride say en fazla 110 falan (Bu sayıda sv full çekince belki yakalanıyor) ki bu sayıların arasında herkes aktif bir şekilde devriyeye çıkmıyor ve çıksa bile sorun yok, devlet bu ama alımların azalmasını destekliyorum.
-İllegal para ve silah kaybediyorsa pd'de her yaptığı hatada vs. birçok durumda para cezası ve yasaklar alıyor.
-Jail süreleri gayet ideal, avukat gelirse ve o suçta indirim olursa çoğu zaman yapılıyor zaten.
Sırasıyla gideceğim.
-Uzun süren çatışmalar bana göre daha zevkli. Bir anda iki tarafta taaruz tüfeği kullandığı zaman anlamı kalmıyor. Bulunduğun konuma göre avantaja sahip oluyorsun. Saniyesinde düşme olasılığın var. İllegal bedel ödüyor fakat bunu zamanından harcayarak yapıyor.
-''Zaten bir polis mesai saatleri içerisinde deagle ile geziyor.'' Bahsettiğin kişiler ya M4 yasağına sahipler ya da stajyer olarak yer alıyorlar. Mesai saatleri içerisinde M4 kullanımının fazlasıyla olduğunu gördüm.
-Birim azlığı söz konusu olsa bile amaç departmanı OP yapmak değil. İllegal kesimin kazanması da amaçlanmalı. Gerçek suç işlenmiyor, karşı tarafın kazanmasında bir problem göremiyorum ben. Görevin boyutuna göre M4 kısıtlanmalı / alınmalı.
-Sniper durumunun pursuitte kullanılmasından bahsetmedim aslına bakarsan. Ek olarak birlikte afk atmıyorum. Biraz agresif bir yaklaşım olmuş bana göre. Ayrıca bunu senin içinde söyleyebilirim. Mesai saatleri içerisinde M4 kullanılmadığı söylemini dile getirmişsin.
-230 oyuncu muhabbetini bir köşeye bırakalım. 50-70 aktif oyuncunun oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda departmanın bu kadar OP olması illegal kesimi oldukça zorluyor.
-''İllegal para ve silah kaybediyorsa pd'de her yaptığı hatada vs. birçok durumda para cezası ve yasaklar alıyor.'' Burayı düşünceme göre saçma buldum. İllegal kesim kadar para kaybı yaşamazsın.
-Jail süreleri ideal fakat ilk defa suç işleyen birisinin maksimumdan işlem görmesi mantıklı değil. Ayrıca memura cana kast suçlamasında avukat işlemiyor.