(Tekrar değiştirip sahte bi rol planı oluşturmama gerek yok bence o ev alma kısımlarını değiiştirpi başdan atıcağım) Pekala, İlk önce arkadaşımla birlikte paralarımızı birleştirip arkadaşım bir ev alıcak bir ev alıcağız evde çeşitli partiler vermeyi düşünüyoruz şehirin ünlü bir kızın kendi evinde vericeği partiler geçimimi sağlamak için rollerle para kazanmayı düşünüyorum bir yerde barmenlik vs yaparak veya masorluk gibi buna arkadaşımda katılacak probotion doneminde para kazanmak zor basvuracağımız yollar bunlar probotion acılana kadardda boyle devam edicek + olarak rap rolleri yapanlarada güzel olur çünki parti vericeğimiz bu evde rap partileride vericeğiz güzel bir rol pası olur Rap Battlenı kazanana 25 bin dolar nakit bile veririz sunucuda insanlar icin güzel rol pasları olur bunlar şehirde hiç rapci kültürü yok her yerde rap battlerı duzenlemeyı düşünüyorum insanlar için güzel etkinlik olur belki probotion acildıktan sonra sokak yarışları bile düzenlemek iyi ola bilri açıkçası bunuda düşündüm belirtiyim alım-satım araba ile gidiş gelişimi yani probotionsunda yapamayacağım bu gibi şeyleri arkadaşım yapıcak kendisi illegal roller dışında