Çok yazı ve az görüntü, yazıları az tutulması ve farklı açılardan ss alınması daha güzel göstericektir, beğennedim fakat düzenlenebilir.
Kolay gelsin, başarılar.
Bunu söylemeden önce kendini düzeltmeye ne dersin? kimsenin gidipte yaptığı editi veya tanıtımında kullandığı BBCode a karışmam tabi çalıntı değilse. Bu zamana kadar kaç tane Birlik Moderatörü tanıtımlarımı inceledi ve gelipte editini düzeltmen gerek diye uyarı yapmadı, sen kimsin de bana bu konuda tavsiye veriyorsun veya birliğime tavsiye veriyorsun? "Sanane".
Bir tanıtıma eleştiri yapıcaksan, önce kendini düzelt sonra birlik tanıtımın kuralları ve Konsept yetersizliği varmı diye bak.
Senin tanıtımındaki yanlışları söyledik diye bize saldırmaya çalışma, önce otur ve düşün bu adamlar bizi neden eleştiriyor? yanlışımız varmı? Yok mu? Alman sokak yarışları nasıl, bir Alman karakter nasıl oluşturulur? Alman kültürü nedir? Ne değildir.
Git bunları araştır ve sonra bana sallamaya çalış, anladığını umuyorum. Bu tanıtıma yanıt atmak yerine .w0lv3 discord adresime yazabilirsin.