Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İc Şikayetler

Başlatan Zweisamkeit, 25 Aralık 2022, 21:42:21
Okunma sayısı 1195 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
İc Şikayetler
« : 25 Aralık 2022, 21:42:21 »
Bir memura açılacak şikayetler forumda herkese açık olarak görülebilir. Kendi içlerinde halledicez derken sadece uyarı verip geçmesinler. Fire departmandaki çoğu şikayetler eminim çöp kutusuna atılıyordur. Bu gibi durumlar herkese açık olmalı.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: İc Şikayetler
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2022, 22:07:13 »
Bir memura açılacak şikayetler forumda herkese açık olarak görülebilir. Kendi içlerinde halledicez derken sadece uyarı verip geçmesinler. Fire departmandaki çoğu şikayetler eminim çöp kutusuna atılıyordur. Bu gibi durumlar herkese açık olmalı.
11 ay LSPD rolü yapıp sonrada LSPD den çıktım ordalama 10-15 tane IC şikayet aldım ve bunların en az 6 tanesi rozet askısı bile oldu ve uzun bir süre PO III mülakatına giremedim. Size göre sadece uyarı olabilir ama alıyoruz bizde bir şeyler.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2022, 22:13:53 »
11 ay LSPD rolü yapıp sonrada LSPD den çıktım ordalama 10-15 tane IC şikayet aldım ve bunların en az 6 tanesi rozet askısı bile oldu ve uzun bir süre PO III mülakatına giremedim. Size göre sadece uyarı olabilir ama alıyoruz bizde bir şeyler.
İşte arge de tam olarak buna denk geliyo şikayet sonuçları kimse ile paylaşılmadığı için kimin ne ceza aldığını göremiyoruz maalesef.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 26 Aralık 2022, 17:31:14 »
İşte arge de tam olarak buna denk geliyo şikayet sonuçları kimse ile paylaşılmadığı için kimin ne ceza aldığını göremiyoruz maalesef.
Görünce ne olacak anlamadım? Bu dosyalarda IC olarak gizlenmesi gereken dosyalar.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2022, 22:37:16 »
Görünce ne olacak anlamadım? Bu dosyalarda IC olarak gizlenmesi gereken dosyalar.
Mesela şöyle bir algı var şikayeti belli olmayan bir kişiyi yönetim korudu mu, korumadı mı bilinmez. Bunlar normalde saklı olmaması gereken şeyler, adamı sadece uyarıp geçerler kimsede ne oldu, ne bitti sorgulamaz olay kapanır. En azından ic bir rol katkısı olur.

Çevrimdışı BeeKaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mayıs 2024, 01:02
Toplam oynama: 295 gün, 1 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Mayıs 2024, 16:48
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Carl Ortiz Lv.31
Son giriş: 24 Nisan 2024, 14:53
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Nisan 2024, 14:52
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
Birlik: ******* ****ica
Köken: Rus
Son giriş: 21 Mayıs 2024, 16:59
Toplam oynama: 5 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2022, 08:37:04 »
Fire departman yönetim üyesi olarak konuşmak gerekir ise hiç bir IC şikayet çöpe atılmıyor, görmezden gelme durumu söz konusu değil.
Eğer bu gibi durumları, IC şikayet sonuçlama sonrası oyuncular ile açık paylaşma yoluna gidersek şikayet edilen kişi mağdur olacaktır. Daha fazla ceza alması için uğraşılması ve ihraç ettirme amacı bulunan oyuncular olabilir, şikayet edilen tarafı sevmiyor ise eğer.
Bu gibi durumlar sadece oyuncular ile değil, departmanlar arası bir IC sorunda dahi verilen/verilmeyen cezalar paylaşılmaz. Çokça kez kendim şahit oldum, farklı kişiler oldu. Departman kuralları bulunur ve üstte denildiği üzere bunlar saklı kalmalıdır.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #6 : 27 Aralık 2022, 15:35:49 »
Fire departman yönetim üyesi olarak konuşmak gerekir ise hiç bir IC şikayet çöpe atılmıyor, görmezden gelme durumu söz konusu değil.
Eğer bu gibi durumları, IC şikayet sonuçlama sonrası oyuncular ile açık paylaşma yoluna gidersek şikayet edilen kişi mağdur olacaktır. Daha fazla ceza alması için uğraşılması ve ihraç ettirme amacı bulunan oyuncular olabilir, şikayet edilen tarafı sevmiyor ise eğer.
Bu gibi durumlar sadece oyuncular ile değil, departmanlar arası bir IC sorunda dahi verilen/verilmeyen cezalar paylaşılmaz. Çokça kez kendim şahit oldum, farklı kişiler oldu. Departman kuralları bulunur ve üstte denildiği üzere bunlar saklı kalmalıdır.
Mesela ben senin bu dediğine nasıl inana bilirim, elinde bir kanıt var mı? Şikayet herkese açık olabilir, mağdur olma söz konusu değil burada. Zamanında bende Fire Departmanda çok şikayet yedim, yedik, ama kimse ben mağdur oldum bu şikayetlerden demedi. Bu oturumlar açık şekilde olmalı bence.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #7 : 29 Aralık 2022, 18:27:42 »
Kimse mağdur oldum demedi mi? Senin zamanında şikayetlere şu anki gibi önem veriliyordu şu an gizli tutuluyor tabii. Senin zamanında kaç adamı şikayetten ihraç ettim biliyor musun şikayet arşivini okumadan buraya sallaman kötü olmuş. Sen sivilde rozetin açık gezdiğini zaman şikayet yemiştin o şikayetten bile uyarı almıştın hatırlıyor musun bay kin? Pardon zamanında yönetime şikayet açıp cban isteyen kişi...

Argeye gelirsek desteklemiyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ocak 2025, 09:58
Toplam oynama: 139 gün, 13 saat
Tom Waldner Lv.30
Son giriş: 01 Haziran 2024, 18:55
Toplam oynama: 100 gün, 10 saat
Son giriş: 09 Aralık 2023, 22:31
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 31 Aralık 2022, 06:11:42 »
boş arge :54: :54: :54:

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #9 : 31 Aralık 2022, 08:01:56 »

Ne olacak biliyor musun, gidip o polisin dcsine ulaşıp "noldu la y**** aldın cezayı otur şimdi öyle PAUAHAHSJQIDHIDWHSHS" yazacak, ayrıca bunun gibi yüzlercesi var bu sunucuda. Daha ic ooc karıştırmamayı bilmeyenlerin böyle argeler açması ironik :D
1