Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

East Side Of SanAndreas 54.Th

Başlatan JamesBond, 10 Eylül 2018, 21:53:29
Okunma sayısı 2171 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
East Side Of SanAndreas 54.Th
« : 10 Eylül 2018, 21:53:29 »

Her Şeyin Başlangıcı

Hey,hey oradamısın sana diyorum hey üşüyorum hey hey.**Soğuk kış günü saat 13:43 1996**.Lanet olsun yine sabah hayata gözlerimi açtığım günü hatırlıyorum her sabah.Lanet bir bok çuvalından başka bir şey değil burası.Keşke babamın istediği olsaydı keşke ölseydim.Hey şeyin içine sıçtım o günden beri.Hey hey beni dinliyorsun değil mi ? Umarım dinliyorsundur boku bokuna burada lanet olasıca çenemi yormayayım.Güzel dinliyorsun işte o gün farklıydı doğduğum gün babam ölmüş 1 yaşıma girdiğimde annem.Beni anlıyorsundur umarım lanet bir şeytanım.Bazıları büyülü derler bana ama sen o bok kafalara inanma büyülü falan değilim rahat ol.Hey sana dışarıda sıradan bir günümü göstereyim gel benimle.**Dışarıya çıktılar soğuk kış günü saat 15:30**.Ey Micheal naber bak kanka bu en iyi dostum Micheal onu çok severim.İyi çocuktur hadi biraz takılalım.Lanet olsun Micheal napıyorsun yine,"Hiç lanet elimdeki malları bitirmeye çalışıyorum".İyi iyi dostum o bu işte çok iyidir.Biraz yanında durmaya ne dersin korkuyor musun hadi ama **Kahkaha atar** korkma korkma Vic yanında lanet polisler kıçından tutamayacaklar.Hadi gel **Gece saatleri saat 01:20**.Ov sıçayım ne kadar zamandır uyuyorum sikeyim 4 saat mi Micheal ne yapıyor.Hadi gidip bakalım dostum lanet olasıca yerde uzanmaktan kıçım acıdı.Ey' Micheal ne yapıyorsun dostum,"Ey hiç şu adamlarla ilgileniyorum kanka".Oh tamam adamım **Adamlar konuşmaya başlar** "Ey arkadaşın mı Micheal ?" "Evet,Evet en yakın dostum" "Ama bize yalnız olacağını söylemiştin seni lanet herif" "Dostum bunun ne ilgisi var şimdi sen malları alıp gidiyorsun" "Sikeyim seni malları almıyor mallar benim" **Şahıslar silahını çekip Micheal'ı kafasından vurur ve ardından Victor'a ateş etmeye çalışırlar ancak Victor kaçar**.**Bağırarak** sikeyim micheal,micheal lanet dostum gördün sende lanet Michealllll.Sikeyim bu gece eve dönemem o lanet domuzlar eve döndüğüm anda benimde kıçıma mermileri doldururlar sikeyim sikeyim.**Yıkık bir binanın içinde kendisine uymaya yer bulur**.Dostum lanet olsun Micheal öldü adamım öldü lanet.Yarın o götleklerin işlerini hal edeceğim.**Aradan 1 saat geçer** hey,hey orada mısın üşüyorum.

Kardeşliğin kuruluşu ve Micheal'ın intikamı

**Sabah saatleri saat 10:14** ey,ey uyandın mı ? Ey sana diyorum lanet herif kıçını kaldır artık.Evet sonunda uyandın hadi gidip biraz oyuncak alalım evimden.Tahminimce yan sokak olması gerekiyor sıkanların onların lanet kıçlarına mermileri sokacağım.**Eve doğru yola koyuldular saat 11:32** lanet olsun bir gün kalmadım ve lanet olasıca çöplüğü mü özledim lanet burada Micheal'la Marjiuanna içerdik lanet.Neyse vakit kayıp etmeyelim hadi gidip silahları çekelim.**Silahlandıktan sonra 54'cü mahallenin karşı sokağına giderlerl** lanet olsun ne var ne yok serseriler "İyi dostum ne istiyordun".Hiç adamım biraz toz arıyordum "Ov tam yerine geldin kanka".Ey' Lorenzo buraya gel kanka "Ey ne vardı ?" "Bu arkadaşlara biraz toz lazım".Lanet olsun tek olduğunu sanıyordum "Dostum sikeyim benimi kontrol etmeye geliyorsun tozunu al ve siktir git".Git kendini becer sürtük **Silahını çeker ve orada duran bir kaç kişiyi vurduktan sonra bir araba gelir**.Ey lanet Maina seni lanet herif çabuk mahalleye bas."Sikeyim adamım ne oluyor biraz sakin ol" dostum anlatacak vakit yok bas yoksa hiç bir zaman anlatamayacağım.**Maina gaza basar ve Maina'nın evine doğru giderler**,**Olayları Maina'ya içki içerken anlatır**.İşte böyle dostum "Ey adamım sana ne diyeceğim neden lanet mahallenin bizim olduğunu kanıtlamıyoruz".Ov seni lanet herif aklında ne var söyle bakalım "Dostum buraya bir kardeşlik lazım kabul ediyormusun ?" lanet dünden hazırım adı East Side Of SanAndreas olsun adamım lanet olsun çok havalı **Kahkaha atarlar**."Nasıl istiyorsan öyle olsun koca kıç" duydun mu dostum fikirini."Ey Victor kiminle konuşuyorsun adamım" ne görmüyormusun onunla "Lanet olsun orada hiç kimse yok ki" **Kafasını sağa ve sola sallar ardından yine öne bakınır**.Sikeyim peki,peki ben aslında kiminle konuşuyorum...

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
Ynt: East Side Of Brotherhood 54.Th
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2018, 21:53:44 »

Ck Politikası

*Birlikte kaldığınız 12 saat dan sonra ck hakkınız elime geçer
*Kan parası 20 bin ödeyerek ck'sız çıka bilirsiniz.
*Birlikten ayrıldığınızda ve ya ihanetiniz de ck olursunuz eyer ki kan parası ödemediyseniz.Nedeni birlik özel şeylerini dışarıya paylaşa bilirsiniz.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: