Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD İLE İLGİLİ

Başlatan xAlone, 10 Eylül 2018, 16:29:33
Okunma sayısı 653 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı xAlone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 17 Haziran 2021, 19:13
Toplam oynama: 11 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
LSPD İLE İLGİLİ
« : 10 Eylül 2018, 16:29:33 »
Bence Sheriff Departmend'de alımlar başlamalı,köylerdeki gasplar önlenebilir veya azaltılabilir.

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
Ynt: LSPD İLE İLGİLİ
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2018, 18:52:27 »
Köylerde gasp yapılmıyor gasplar azaldı ve artık ara sokaklarda yapılıyor birde penguenler uçamıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 10 Aralık 2021, 15:57
Toplam oynama: 196 gün, 18 saat
Birlik: ****ESS
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2018, 23:43:55 »
LSPD Alımları yapılmasın LSPD Artık şartlar daha fazla olsun hatta adam ateş ediyor bana polis arıyorum bakan yok 3 kere aradım kimse gelmedi PD üyelerin yarısı afk kalıyor afk kalacaklarsa mavi tagı kullanmasınlar

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2018, 06:11:02 »
Bence Sheriff Departmend'de alımlar başlamalı,köylerdeki gasplar önlenebilir veya azaltılabilir.
Desteklemiyorum, LSPD zaten gerektiğinde kasabaya gidiyor.

LSPD Alımları yapılmasın LSPD Artık şartlar daha fazla olsun hatta adam ateş ediyor bana polis arıyorum bakan yok 3 kere aradım kimse gelmedi PD üyelerin yarısı afk kalıyor afk kalacaklarsa mavi tagı kullanmasınlar
LSPD alımlarının ne zaman açılacağını LSPD yönetimi belirler, zaten LSPD rozet açık afk kalan kişilere işlem hem IC hem OOC olarak uygulanıyor. İhbar konusundaki şikayetini IC olarak LSPD'ye iletebilirsin.

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2018, 06:45:20 »

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2018, 14:40:40 »
Bu öneriyi zamanında ben de il-legal karakterimde açtığımı hatırlıyorum. O zamanlar gelmesi için çok ısrarcı olmuştum, lakin bana departman kadrosunun yetersiz olduğunu ve oluşumun tam oturmadığını söylüyorlardı. Buna hep karşı çıkardım, 30-40 kişiyi çok fazla bulurdum fakat bakıyorum ki 200-300 oyunculu bir sunucuya şu an ki durumu için fazlasıyla yetersiz. Buna ilave olarak LSFMD bile daha yerine oturmamışken yeni bir oluşumu açmaya hiç ama hiç gerek yok.

Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Volsira

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Aralık 2023, 23:05
Toplam oynama: 372 gün, 2 saat
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2018, 15:49:42 »
Bu öneriyi zamanında ben de il-legal karakterimde açtığımı hatırlıyorum. O zamanlar gelmesi için çok ısrarcı olmuştum, lakin bana departman kadrosunun yetersiz olduğunu ve oluşumun tam oturmadığını söylüyorlardı. Buna hep karşı çıkardım, 30-40 kişiyi çok fazla bulurdum fakat bakıyorum ki 200-300 oyunculu bir sunucuya şu an ki durumu için fazlasıyla yetersiz. Buna ilave olarak LSFMD bile daha yerine oturmamışken yeni bir oluşumu açmaya hiç ama hiç gerek yok.

Desteklemiyorum.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #7 : 11 Eylül 2018, 21:34:42 »

Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2018, 10:25:05 »
İllegal bir birlikte olup, ihbar verdiğiniz zaman polislerin gelmemesi çok doğal. İllegal olmasanız da gelmeseler, bu konuda sizi haklı görebilirim. Fakat, illegal olduğunuz için bu tür ihbarlara yönelmemelerini zaten biz belirtiyoruz.

Daha önce, Sheriff Departmanı açıldı fakat olumlu bir sonuç alınamadı. Ek olarak, eklememiz gerekecek olursa, gasp gibi ihbarlara gidildiğinde "zaman aşımı/crash" gibi bir çok durumla karşılaşabiliyoruz. Bu zamana kadar, şehir dışında çatışmalar harici pek bir gasp ihbarı almadık.