Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Faction]Birlik onayları ve gecikmeler.

Başlatan 360Hz, 14 Aralık 2022, 21:24:52
Okunma sayısı 1041 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 360Hz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Albert Owen Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Aralık 2024, 20:11
Toplam oynama: 8 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Aralık 2024, 20:08
Toplam oynama: 27 gün, 1 saat
[Faction]Birlik onayları ve gecikmeler.
« : 14 Aralık 2022, 21:24:52 »
Birliklerin onay alma süreleri geldi geçti bile insanlar artık rol yapmaktan sıkılıyor birliklerini kapatıyor aynı zamanda bizim birliğimiz gibi 100 sayfaya ulaştık aktif bir durumda 3 aydır aktif bir durumdayız fakat ne birlik moderatörlerine nede doğukan abi den bir çaba göremedik bu konuda yapacağımız rol sayısı bitti aynı rolleri tekraralamaktan bizde sıkıldık yakın zamanda bizde birliğimizi kapatmad durumunda kalacağız bu duruma bir önlem almayı planlıyormusunuz? Bir şeyler düşünüyorsanız da artık birşeyler yapmanın zamanının geldiğini düşünüyorum sizinde farketmeniz lazım birliklerin kapandığını insanların sıkıldığını.

İnsanlar artık yaptıkları rolden keyif almıyor ben kendimi köle olarak hissediyorum sabah kalk okula git okuldan gel rol yap rol ss at bir uğraş içinde günümü sarf ediyorum 100 sayfaya ulaşmamıza rağmen bir onay durumu söz konusu değil 60 şöhret puanına kadar çıktık fakat bunları umursamadığınızdan dolayı pek bir işimize yaramıyor.

Gününün tamamını harcamaktan insanlar sıkıldı birliklerini kapattıklarının farkında olmanız gerekmekte insanlar oyunu dahi bırakıyor bu ilgisizliğiniz yüzünden lütfen bir düzenleme getirin doğukan bey size ulaştığımız taktirde yakında dağıtılacak diyip başınızdan atıyorsunuz lütfen bir çözüm getirilsin.
1

Çevrimdışı 360Hz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Albert Owen Lv.16
Ynt: [Faction]Birlik onayları ve gecikmeler.
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2022, 21:34:28 »
Zaten sunucuda aktif bir şekilde tanıtımda rol yapan insan sayısı az onlarda zaten köle gibi girip girip çıkıyorlar oyuna insanları bu kadar bağlamanız bence hatalı aynı zamanda birde insanların emeklerinin karşılığını vermediğiniz zaman insanlar yapmak istemiyor bu yüzden birlikler kapatılıyor zaten rol yapan adam sayısı az sizin sayenizde daha da azalıyor. Saygılar Hera ve yönetim kadrosuna.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ekim 2023, 21:46
Toplam oynama: 130 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Ekim 2023, 19:23
Toplam oynama: 52 gün, 17 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:38
Toplam oynama: 4 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2022, 21:36:35 »
🫂

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2022, 00:07:17 »
İllegal kısmında bir sorun var ama bunun ne olduğunu bilmiyorum, çözülmesi gerek mapte aktif rol yapan insanlar görmek istiyoruz. Bu sorunun üzerine gidilirse iyi olur.

Çevrimdışı Rizeli Emir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Mart 2025, 10:06
Toplam oynama: 225 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2023, 01:06
Toplam oynama: 3 gün, 13 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Mayıs 2023, 03:13
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2022, 00:35:22 »
Artık şunu anlamalısınız, sunucuda ki eski rol ortamı ve insanlar yok. Bunun sebebi tam olarak birlik yönetim diyemeyiz, sunucuda olan kitle değişti çoğumuz artık askere gitti iş hayatına atıldı burda şuan kalan kitlenin çoğunluğu 15-19 yaş arası bir kitle. Büyük yaşta olan oyuncuların sayısı çok az onlarda zaten devamlı vakit ayıramıyorlar bunlardan biri benim artık samptan bezmişlik var eski zevki alamıyoruz sokaklarda oyuncu görmeyi bence sizden çok isterim bir iki saat geziyorum bomboş zaten şu yeni maplerden sonra kimse oynamıyor eskisi gibi adamların oyunu kasıyor zaten iyi rol yapan ve kalabalık olan kitlenin pcleri eski oldukları için sampta çok vakit geçiriyordu ve eğleniyorlardı onunda önüne saçma saçma objeler ve mapler ile batırdılar şuanda iyi bilgisayarı olan bile drop sorunu yaşıyor, bu yüzden soğuduk çoğumuz. (Birlik yönetimi daha aktif birisi olabilir, veya kadroda genişlik yapılsın.)

Çevrimdışı weareblessed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 12:32
Toplam oynama: 247 gün, 16 saat
Rhea Adkins Lv.31
Son giriş: 17 Ocak 2024, 17:40
Toplam oynama: 2 gün, 23 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 03:03
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2022, 10:11:33 »
Artık şunu anlamalısınız, sunucuda ki eski rol ortamı ve insanlar yok. Bunun sebebi tam olarak birlik yönetim diyemeyiz, sunucuda olan kitle değişti çoğumuz artık askere gitti iş hayatına atıldı burda şuan kalan kitlenin çoğunluğu 15-19 yaş arası bir kitle. Büyük yaşta olan oyuncuların sayısı çok az onlarda zaten devamlı vakit ayıramıyorlar bunlardan biri benim artık samptan bezmişlik var eski zevki alamıyoruz sokaklarda oyuncu görmeyi bence sizden çok isterim bir iki saat geziyorum bomboş zaten şu yeni maplerden sonra kimse oynamıyor eskisi gibi adamların oyunu kasıyor zaten iyi rol yapan ve kalabalık olan kitlenin pcleri eski oldukları için sampta çok vakit geçiriyordu ve eğleniyorlardı onunda önüne saçma saçma objeler ve mapler ile batırdılar şuanda iyi bilgisayarı olan bile drop sorunu yaşıyor, bu yüzden soğuduk çoğumuz. (Birlik yönetimi daha aktif birisi olabilir, veya kadroda genişlik yapılsın.)

Çevrimdışı Kaza

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Ocak 2025, 13:53
Toplam oynama: 412 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 02 Ocak 2025, 22:11
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2022, 10:44:52 »

Bu adamı dinleyin.

Çevrimdışı Sarı Sakal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Whatson Lv.22
Son giriş: 19 Ağustos 2023, 01:31
Toplam oynama: 2 gün, 14 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 09 Ağustos 2023, 01:11
Toplam oynama: 83 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2022, 13:04:11 »
Sunucunun eskisi sayılmam. Ama 2019-2020 arasından beri oynuyorum. Mesleklerin dolu olduğu zamanların, pizzadaki kalabalığı, deniz fenerinde dönen rolleri unutmuyorum. Güzel zamanlar geçti. Önceden bir illegal birliğe girmek, rol yapmak çok zordu. Kısaca illegal rol yapmak zordu. Şimdi şehirde dolaşıyorum, deniz fenerinde kimse yok. Pizzada sadece laamda brawl ve dm dönüyor. Herkesin amacı orada bıçak çeken birine sıkıp düşmanlık almak. Yavaş yavaş sunucudaki rol yapan adam sayısı azalıyor. Sunucunun eski zamanlara dönmesi zor. Yıllar geçiyor, yaş alıyoruz. Sunucuda yaş alıyor. Her şey eskiden güzeldi değil, eskiler güzeldi. Şimdi sunucuda bir gruplasma var. Buna çözüm bulmak yönetim kadrosunun elinde değil ama azaltmak onların elinde. Birlik konusunda aynen katılıyorum sana. Yönetimin daha çok önem vermesi, illegale rol paslamasi ve ilgilenmesi gerek. Suan ki birlik modu güzel is yapıyor. Ama illegal paslanan rol çok az. Ayda bir görev veriliyor o kadar. Şahsen bir el atılsa, eski rina geri gelse çok güzel olur. Dediğim gibi eskiler güzeldi. Umarım bir gün o eski rinaya ulaşırız.
1

Çevrimdışı 360Hz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Albert Owen Lv.16
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2022, 16:34:43 »
Hepiniz yorumlarınızda haklısınız bir düzenleme getirilmesinde hem fikiriz

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2022, 16:40:25 »
Bu konuda destek veriyorum, illegallerde ne roller yapıp sırf değeri bilinmediği için giden adamlar gördüm. Emeklerinin hiçe sayılması ve bunu görmek beni üzüyor.  :onay: