Yazdığın Ar&Ge'ye bi yandan katılıyorum bi yandan katılmıyorum.
Katıldığım yerler;
Gold V.İ.P lerin ve diğer viplerin bu ayrıcalıkları gerçekten onaylı birliklere yapıcakları roller konusunda sorun teşkil ediyor. Yani Gold Vip hem silah getirtip hem uyuşturucusunu fullüyor olması Gold V.İ.P sahibi bir kişinin onaylı birlikten asla hiçbir şeyi satın almıyacağı anlamına geliyor. Çünki onaylı birliklerin satıcağı silahı daha ucuza getirte biliyor. Onaylı birliklerin ona satıcağı uyuşturucuyu kendine zırh olarak 2k ya teğmin edebiliyor. Bunun dışında diğer V.İ.P ler (Bronze & Silver V.İ.P) de aynı şekilde çok düşük bir mevlaya zırhının yarısını veya çeğreğini doldurabiliyor. Birde onaylı birlikler Gold V.İ.P harci bir oyuncuyada rahat rahat silah satamıyor çünki etrafta daha ucuza silah getirtip daha ucuza silah satan Gold V.İ.P ler var yani oyuncu onaylı birlikten daha pahalıya alacağına Gold V.İ.P bir kimseden daha ucuya alıyor.
Bu konu gerçekten onaylı birlikleri zorluyan bir şey bu konu hakkında seni sonuna kadar destekliyorum.
Katılmadığım yerler;
Gold V.İ.P lerin elinden silah getirtme ve zırh fulleme hakkı gidince V.İ.P ayrıcalıkları çok azalıyor. Sadece silah getirtmek ve zırh almak için Gold V.İ.P alan bir sürü Gold V.İ.P oyuncu var Gold V.İ.P oyuncualrın elinden silah getirtme ve zırh doldurma alınırsa bu Gold V.İ.P oyuncular birdahaki aya veya Gold V.İ.P paketi bitiminde birdaha Gold V.İ.P alamayabilirsin. Şahsen ben 7 - 8 ay aralıksız Gold V.İ.P aldım fakat sırf bisiklet kullanma hakkı,daha fazla maaş,daha fazla mobilya hakkı,ts 3 de oda açabilme yetkisi gibi ayrıcalıklar için satın almazdım. Bu saydıklarımda güzel özellik ama kendimize silah ve zırh teğmin ediyor olmak Gold V.İ.P almak için neden olabilir.
Bu konu hakkında seni hiç desteklemedim.
Eğerki Gold V.İ.P in elinden silah getirtme ve zırh alma özelliği gidicekse Gold V.İ.P lerin eline silah ve zırhı aratmayacak yeni 2 ayrıcalık getirilmesi gerekecektir eğerki böyle olursa sonuna kadar seni desteklerim.
Yazdığım şeyler benim görüşümdür büyük bir çelişki olabilir ama ben her iki tarafıda düşünerek yanıt verdim..