Ayrıca kendi yüklediğiniz videodaki isim Jamal lewis ve köpekleri .Q atıyor bu kadar kin besleyip videonun ismini bu koyup buraya da atman çok üzücü.
Kardeşim orası "YouTube" ben bu sanal platformda video başlığına ailevi küfür koyan gördüm, Sadece bunamı takıldın ? Adamların her videomun altına gelip ana bacı küfür ediyor, çok zor durumda kalsam ve alınsam gidip Bilişim teknolojileri Suçlarına şikayette bulunurdum merak etme o kadar yüzsüz değilim.
Öncelikle şunu belirtiyeyim ki; bunu diyen kişi küfürsüz bir yorum attığımda, bana direkt senin **** b*cını an*anı dedeni teyzeni direkt sayıyor, tekrar küfürsüz bir yanıt atıyorum ve tekrar küfür ediyorsun sadece bunu söyliyeyim dedim, iyi roller.
Hıhı Rippié abimiz ile dosta doğru.
Bak çocuk, komik değilsin bunu bir öğren ve, gelip "Küfür ediyorsunuz, onu yapıyorsunuz, bunu yapıyorsunuz" demesi kolay, ama size küfürsüz bir şekilde yorum atıyorum, sende öyle bir yanıt at zor birşey değil, ve gelip "Max 8 Yaşında QWqqERDVrBVF" gibi şeyler yazıyorsunuz, yaşımı öğrenmek istiyormusun TS&DC farketmez, o da olmadı yanıma bekliyorum o zaman.