Jamal Lewis eski adıyla, Jack Lewis sanırım GUANTANAMO'nun ilk zamanlarında grove streetde bir birliğin vardı adını hatırlamıyorum, ve dost birliklerdi hatta I.R.A'nın size haraç kesmeye geldiği zaman sizi korumak için 4 5 araba sizin oraya gelip I.R.A'ya sıktığımızı hatırlıyorum, yani Jack Lewis karakteri GUANTANAMOya tapıyordu diyebiliriz Jamal Lewis karakteri de büyük ihtimal soy adından anlaşılacağı üzere Jack karakterinin abisi veya kardeşi, ve senin Jamal karakteri ile GUANTANAMO liderini öldürmen Retarted RP'den başka bir şey değildir. BENCE CK İZNİ VERİLMELİ.
Bu ne yani ne demek Retarted RP sen kimsin konuyla alakan yok laf yapıyorsun burada? İlk olayı Jason çıkarttı onun üstünden kaç zaman geçti yeni karakterlerine bir şey yapmadan CK talebi açılıyor demek? Bu dediğin çok boş bir cevap Retarted'i söylermisin IC olay çıktı CK ettim boş yapma burada OLAYLA alakası olmayan kişiler gelip buraya birşey yazmasın. SAVUNMAM ŞU ; Kişilerin eski karakterlerini CK ettim , kalıcı hasar v.b bıraktım ancak kişi yeni açtığı karakter ile bana CK talebi açıyor ve ona hiç bir şey yapmadığım halde bunu yapıyor her neyse ayrıca Retarted RP diyen arkadaşım benim Sen kankanla çok iyi anlaşırsın kuzeni ile can düşmanı olursun değilmi? nerede Retarted kendi kafana göre gelip yorum atma savunmam bu kadar @admin bekleniyor.