Merhaba, konu başlığından da anlayabileceğiz gibi konu sicili olan kişilerin bâzı özellikleri kullanamaması.
Devletî konumlara girişlerde elbette sicil önemlidir. Sonuçta devletin yönetiminde bulunduğu unsurlar ile ilgili suç işlediğinde elbette devlet seni kendi yanına almayacaktır fakat sade, sivil hayatına da fazlasıyla burnunu sokmaz.
Ben IC olarak geçmişi kirli fakat aldığı cezalardan uslanmış (cezalar ıslâh olmak içindir.) güncelde iş adamı olan bir insanım. Soyadıma ait bir şirket var fakat bu benim üzerime değil. Ne yazık ki alt karakterimde olduğu için kendime şirkette yetkide veremiyorum. Oyun çıkartma gibi durumlarda sorunlar yaşıyorum. Şirket takası olmadığı için geçiremiyorum da. Geçirebilsem de sicil önüme çıkıyor. Sadece şirkette değil, lojistik gibi bir kaç farklı alanda da bu sorun mevcut.
Ben tarafımca sicilin devletî konumlar haricinde genel hayata fazla problem etmesini onaylamıyorum. Sistemlerinde buna göre revize edilmesini talep ediyorum.
Ek olarak lojistik ağının satıldığı gibi, yüksek kâr oranı yakalamış ve adıyla nam salmış şirketlerinde satışa konulabilmesi sunucuda farklı bir pazar sisteminin daha kurulmasına öncülük olacaktır.