mcdonalds ucl için etkinlik yapıyo mobil uygulamada gol at kazan etkinliği var finale kadar hiç kaçırmadan gol atarsanız bedava big mac menu kazanıyorsunuz rina oynarken tır kasarken yemeniz için😍😍😍
gol atmanın bugu var finale kadar kaçırmadan gol atmanız gerekiyor normalde 20kya satardım ama rina oynamadıgım icin sanslısınız kalecinin sağ ve solunda ok (<<) (>>) isareti var o ok isareti cıktıgı anda topu kalenin ortasına sallarsanız gol oluyor ve finale kadar bu bugla gol attıgınızda BEDAVA 70 TL BIG MAC MENU KAZANIYORSUNUZ
bu iyiligin karsılıgında sinemzgr6 adlı instagram sahibinin onlyfansını crackleyip atarsanız çok sevinirim
S.S.S (ben yazmadım)
McDonalds ÜCRETSİZ MENÜ EKSİKSİZ TÜM BİLGİLER Kampanyayla ilgili hiçbir bilgim yok. Nedir bu kampanya • Kampanya, McDonalds'ın Dünya Kupası için 25 Kasım - 18 Aralık tarihleri arasında Şut ve Gol mini oyununda kazananlara tamamen ücretsiz Big Mac menü vermesidir. (YALNIZCA GEL-AL DA GEÇERLİ) İyi güzel de, menüyü almak için ne yapmam gerekiyor ? • Öncelikle McDonalds mobil uygulamasını indirmeli, hesaba giriş yapmalı sonrasında da Şut ve Gol menüsüne girmelisiniz. Girdikten sonra takımını seçecek (hangi takımı seçtiğinin hiçbir önemi yok) ve maçlara başlayacaksın. İlk maçında rakibi yendikten sonra çıkan menüde "Ödüllerini almak ister misin" sorusuna tıklayıp, OYUNA DEVAM butonuna basacaksın. Son 16, Çeyrek Final, Yarı Final ve Final'in olduğu yere atacak oradaki tüm maçları yendikten sonra menüye sahip olacaksın. Süper ama nasıl gol atacağımı bilmiyorum nedir bunun olayı? • Aslında gerçekten basit, tek yapmanız gereken KALECİNİN SAĞINDA VEYA SOLUNDA ortaya çıkan okları gördükten sonra ⚽️ DOKUNMAK. Çıkan oklar, kalecinin nereye atlayacağını belirtiyor. Ok çıktığında kaleci o yöne atlıyor siz ise ortaya şut çekerek golü atıyorsunuz ancak bunu yaparken hızlı ve odaklı olmalısınız. İlk oku kaçırdığınız senaryoda panik yapmayıp süre bitmeden 2. ok çıktığında ⚽️ tıklayın ve golünüzü atın. Ben şutu çekiyorum da, kaleci hep ortada kalıyor o ne olacak ? • Kaleci aslında hiçbir zaman ortada kalmıyor ancak eğer süre bitmeden golü atamadıysanız veya yanlış zamanda tıkladıysanız kaleci golü kurtarıyor. Başka sebebi yok. Tüm takımları yendim de, ödülüm yok? • Yarı final veya finallerde gol kaçırmanız durumunda ödüle sahip olamama ihtimaliniz var. Tüm şartları yerine getirdim yine de "Üzgünüz, bir hata oluştu" diyor. • Bunun sebepleri arasında 1 GÜNDE 2 MENÜ ALMAYA ÇALIŞMAK, YENİLDİĞİ HALDE devam etmeye çalışmak gibi sebepler bulunuyor. Hakkınız olmadığı halde sistem bug'u yüzünden maçlarınızı oynuyorsunuz ancak bug düzeldiğinde ödülünüz alamıyorsunuz. Ödülümü hemen kullanmak zorunda mıyım? • Hayır, değilsiniz. 18 Aralığa kadar istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. ÖDÜLLER STACKLENİYOR. Hesabımda stacklenmiş ödüller var aynı anda kullanabilir miyim? • Evet. Yalnızca QR KODLARI'NIN 15 DAKİKA SÜRESİ olduğunu unutmayın. SS kullanarak menüyü temin edebilir miyim ? • Kendim denememiş olmakla beraber, evet SS ile kullandım oluyor diyenler çok var. Şartları yerine getirdiğimi düşünüyorum ama Kötü Şans yeniden deneyin dedi. Sebep? • Bunun sebepleri arasında yarı final ve finallerin birinde gol kaçırmanız, herhangi bir maçta yenilmeniz, maç süreniz bittiği halde gol atmamanız olabilir. Bir bahtsız ben miyim? Cihazınız güvenlik kontrolümüzü geçemedi diyor. • Ne yazık ki çözümü yok. Cihaz rootluysa veya kaçaksa uygulamaya giremiyorsunuz. Uygulamayı Play Store da göremiyorum veya görebiliyorsam bile indiremiyorum. • Telefon eskiyse bu problem yaşanıyor. Uygulama minimum Android 8 sürümü istiyor. APK denemek hariç çözümü yok ne yazık ki. "Bir sonraki sefere bol şans" veya "yarın tekrar oyna" nedir? • Bir dahaki sefere bol şans gerekli şartları karşılayamadığınız ve menüyü elde edemeğiniz anlamına geliyor. Yarın tekrar oyna ise hem kaybettiğinizde hem kazandığınızda çıkan hakkınızı dolduğunu gösteren uyarı. Kaybettim. Farklı bir hesap açıp tekrar deneme imkanım var mı ? • Ne yazık ki aynı cihaz üzerinden farklı bir hesap açıp denenmiyor ancak merak etme her gün gece 00.00'dan sonra haklar sıfırlanıyor. Her şey tamam da BEN BU MENÜYÜ NASIL SİPARİŞ EDECEĞİM? • Öncelikle McDonalds'ınıza gidiyorsunuz ve mobil uygulamadaki MyM menüsünde ödüllü menüzü seçerek kullan diyorsunuz. 15 dakika geçerli bir QR oluşturuyor. Sonra gidiyorsunuz kasiyere "Merhaba, QR kod taratacaktım" diyorsunuz. Kasiyer sizi minik bir ekrana QR'u okutmanız için yönlendiriyor. Okuttuktan sonrası tamamen kasiyerin işi. Tamamız. Peki ben bu ödülümü "Big Mac menü alana cheeseburger 5 TL" promosyonu ile birleştirebiliyor muyum? • Birleştirebilen var mı bilmiyorum ancak ben bugün menü aldığım ve sorduğumda "Hayır birleştiremezsiniz, o bireysel alımlarda geçerli" denildi. Ek notlar: Günlük haklar hangi saat oynadığınız fark etmeksiniz gece 00.00'da sıfırlanıyor. 18 Aralığa kadar süreniz olduğunu ve her QR'ın 15 dakikalık olduğunu unutmayın.