Gustav Dali: İçeri geçsek daha iyi olur.
* Gustav Dali kahkaha atar.Joseph Ramsey: Sikiş oluyor.
John Ramsey: Kuzen Tam İşkence Evi Amına.
Gustav Dali: O günlerde gelecek kankaaa! "
kahkaha atar."
* John Ramsey gülümser.Gustav Dali: Size planımı anlatmak istiyorum.
Gustav Dali: Müsade var mı?
John Ramsey: Dinliyoruz Kuzen.
Gustav Dali: Bir süre, herkese büyüksün diyeceğiz. Ama herkese kimse ile düşmanlık yok. Olmucak yani.
Gustav Dali: Neden derseniz rahat büyümek için.
* John Ramsey kafasını olumlu yönde sallar.Gustav Dali: Yani, köprüden geçene kadar ayıya abi diyeceğiz.
* Gustav'ı Meraklı bir şekilde dinlediği belli olmaktadır. (( John Ramsey ))Gustav Dali: Silahlar uyuşturucular, sadece bizde döneyecek.
Gustav Dali: En iyi mafyanın annesini sikeyim, hepsi sike sike bize gelecek.
* John Ramsey piç piç sırıtır.Gustav Dali: Bu sokak ağzına kadar insanla dolacak, elbettt.
Gustav Dali: Elbett bu mahallenin ağzına kadar inanlarla dolmasını istiyorum.
Gustav Dali: Amaçım bu benim.
John Ramsey: Kuzen Gerçekten Mantıklı Bir Hareket.
John Ramsey: Yapmak İstediğin.
Gustav Dali: Şimdi aramıza katıldınız, burada yeriniz ayrı. Burayı ben kurdum. Burdan size ben bile gidin desem. Hiç bir yere gidemesiniz...
Gustav Dali: ...bana söz verin.
Gustav Dali: Ben kardeşlerim için yaşarım.
Gustav Dali: Sizde bizim için yaşayın, elbet aramızda kavga çıkar. John bana sinirlenirsin yada kardeşine. Tamam ama hiç ayrılık olmayacak.

John Ramsey: Kuzen Bizde Sizin Yanınızda Bulunmaktan Gurur Duyarız .
Gustav Dali: Eskiden bu sokağa hatırlarsınız, efsane doluydu. Bizde aynısını yapacağız.
Gustav Dali: Sıfırdan bu dağ tırmanıyoruz. Bizim yanımızda bize her türlü desteyi veren insanlar bir gün o dağ çıktığımızda diyecekler.
Gustav Dali: "
Emek verdik ve karşlığını şimdi alıyoruz."* John Ramsey kafasını olumlu yönde sallar.Gustav Dali: Tamam hani eski bir sokak üyesi olan benim, bazı şeyler benim üstüme ama. Bu size saygısızlık yapacağım anlamına gelmez.
Gustav Dali: Yada sizin burada yapacağınız şeylere engel değildir.
Gustav Dali: Her zaman söylüyorum bu mahalle benim değil, size tapusunu gösteremem.
Gustav Dali: İşte, sizde kimseye topusunu göstermesiniz.
Gustav Dali: Ama bir süre sonra burası gerçekten sizlerin benim, ve bu insanların olacak.
* Gustav'ın lafının bitmesini bekler. (( John Ramsey ))Gustav Dali: Bu kadar arkadaşlar sizleri dinliyorum.
Gustav Dali: Herkesin sözü geçer bualarda.
John Ramsey: Kuzen Kardeş konusuna değinmiştin .
John Ramsey: Benim bir tane kardeşim vardı şimdiye kadar o da Joseph'di.
John Ramsey: Ama Şimdi Bu Konusmadan Sonra 9tane daha kardeşim oldu.
* John Ramsey gülümser.* Gustav Dali gülümser. "Hep birlikte kardeşiz bir Joseph olamayız ama kardeşiz."
John Ramsey: Aynı Aileden Olmasakta Kardeşim Gibi Sevdiğim İnsanlar oldu.
* Joseph Ramsey gülümser.Gustav Dali: Ölene kadarda bu sürecek bilginiz olsun, isterseniz dünyanın bir ucuna gidin sizi rahat bırakmam. "
kahkaha atar."
John Ramsey: Joseph Benden Yeşillik İstese Vermem Ama O Diğerki 9Kardeşime Veririm "
piç piç sırıtır".
Joseph Ramsey: Seni piç kurusu.
* Gustav Dali sessli bir kahkaha atar, Joseph'e döner. "Ne diyor ya bu kardeşin."
Joseph Ramsey: Saçma saçma konuşuyor.
Gustav Dali: Ahahahaha!

Gustav Dali: Joseph diyeceğin bir şey var mı?
John Ramsey: Kuzen Biz Bir Kere Size Kardeşimiz Dedik Daha Bırakmayız Sizi Haberiniz Olsun"sırıtır".
Joseph Ramsey: Bu kadar sözden sonra bişey dememe gerek yok.
Gustav Dali: Emin ol, bizde seni rahat bırakmayız. Senin gibi bir kardeşi.
Joseph Ramsey: John ikimizin yerinede konuşustu.
* Gustav Dali gülümser.John Ramsey: Kuzen Daha Diyecek Bir Şey Bulamıyorum.
* John Ramsey kahkaha atar.Gustav Dali: Tekrardan hoşgeldiniz aramıza sizinle çok büyük iş yapacağız.