Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Law Office of Market

Başlatan BeneKli, 29 Kasım 2022, 19:10:49
Okunma sayısı 470 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BeneKli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Law Office of Market
« : 29 Kasım 2022, 19:10:49 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: Hazel
A1. Soyadınız: Herzberg
A2. Cinsiyet: Kadın

A3. Boy (cm.): 171
A4. Kilo (kg.): 85
A5. Göz Rengi: Yeşil
A6. Saç Rengi: Siyah-Gri

A7. Doğum Tarihi: 01.08.1996
A8. Telefon Numarası: 911-7171
A9. İkametgah Adresi: Market Caddesi, İşyeri : 82 - Los Santos / San Andreas

A10. Köken: Amerikan
A11. Vatandaşlık: Amerikan

A12. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.): Arapça C2 Seviyesi.

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Evet, tamamladım.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?: Oxford Üniversitesi.
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: 4+2 Yüksek Lisans.

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?: Hayır almadım.

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin: Los Santos Police Department > Police Officer II > Kendi isteğimle ayrıldım.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı?: Hayır çıkarılmadım.

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır?: Tarafsız, anayasaya göre ve durumun vahametinin farkında olarak uygulanmalıdır. Hukukun işleyişinde de duygu olmaksızın tarafsız şekilde hareket edinmelidir. Hukuku alanında uygulamalara ve düzenlemelere zaman içinde gelişen yargı kararlarının da oldukça etkili olduğunu belirtmekte fayda vardır. Hukuki güven ilkesinin teminatı olan mahkemeler özellikle idarenin hukuk devleti kurallarına riayet etmesinde önemli rol oynar. Keyfiliği engelleyen ve hukukun ülke sınırları içinde en büyük güç olan devlet tarafından kurallarla uygun şekilde uygulanabilirliği bağımsız ve tarafsız mahkemelerin varlığı ile mümkündür.
D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın: Hukuk, hakları güvence altına alan kurallar sistemidir. Hukuk, öncelikle hak kavramının insanın gönlünde ve aklında yer etmesi ve kabulüyle gerçekleşir; yani insanın ruhen haklar sistemini kabule hazır olması ve onu benimsemesi ile hukukun hayat bulması mümkün hâle gelir. Aksi takdirde, hukukun yazılı metinler topluluğu ve külliyatlar hâlinde bulunmuş olması yeterli değildir. Toplumsal barış için adalet şarttır. Adaletsizlikler insanların devlete olan güvenlerini sarsar ve devlete karşı bir yabancılaşmaya neden olur. Toplumsal düzeninin işleyişinde en temel unsur, bağımsız ve tarafsız bir adalet sistemi şarttır.
D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin: Toplumdamki kimselerin, karşılıklı birbirleriyle anlaşmalarını dayanak alır ve hukuğa sözleşme olarak başvurur. Hukuk, toplumdaki insanların haklarını her zaman güvence altına alır. Çağdaş toplumlarda çeşitli toplumsal davranış kuralları arasında hukuk kuralları ayrı bir konum ve önemi haizdir. Hukuk kuralları devlet otoritesi tarafından konulmuş olduğu için bu kuralların ardında devletin zorlayıcı gücü yer alır. Hukuk kurallarının güvencesi devlet otoritesidir.
D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin: Hukuk ve ahlakın çoğu noktada kesişir. Zira, ahlak kişinin vicdanı ile hesaplaşmasını; hatta toplumsal vicdan toplumun kendisi ile hesaplaşmasını gerekli kılar. Hukuk ise, bir mahkeme kararına ihtiyaç duyulduğunda, kurallar ve objektif ölçüler içerisinde de olsa hâkimin vicdanının hakem kılınmasıdır.
D5. 'Meşru Müdafaa' kavramını açıklayınız: Meşru müdafaa, diğer bir deyişle meşru savunma, kendisine veya başkasına yönelmiş haksız bir saldırıya karşı o anki durum ve imkanlarla saldırı ile orantılı bir şekilde saldırıyı engellemek için işlenen fiildir.
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız: Suçsuzluk karinesi ilkesi, beraat eden veya bir şekilde hakkındaki ceza yargılaması devam etmeyen kişilerin kamu görevlileri veya otoritelerince suçlu muamelesi görmelerinin önlenmesini sağlaması gerektiren hukuk doktrinidir.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?:
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapse girdiniz mi?:
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?:
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?:

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?: Hayır, tedavi görmedim.
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin: Hayır ilaç kullanmıyorum.
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.): Yoktur.
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü): İyi

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Law Office of Market
H2. Ofis koordinatları (/pos): İşyeri 82 ( Şahsıma Ait )
H3. Ofis Interioru: N/A
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss): N/A
Spoiler:

BÖLÜM I / OOC

I1. Adınız: Cihangir Berat Çetin
I2. Yaşınız: 19
I3. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Dört senedir.

I4. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir. Onaylamadıklarınız veya yalan beyanda bulunduklarınız olursa başvurunuz reddedilecektir.

• En az 10 level karaktere sahibim.
  • Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
  • Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
  • Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
  • Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Law Office of Market
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2022, 17:50:16 »
BÖLÜM D / YETERLİLİK kısmındaki cevaplarınız oldukça kısa ve eksik. Detaylandırmanız için 48 saat süre verildi. @Nashy

Çevrimdışı BeneKli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Köken: İtalyan
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2022, 19:52:23 »
Düzeltilmiştir @Libertas

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2022, 21:25:54 »
BÖLÜM F / ADLİ SİCİL doldurulmamış.
BÖLÜM D / YETERLİLİK kopyala yapıştır cevaplarla doldurulmuş. Başvurunuz reddedildi.