Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[RAC] Geri gelsin.

Başlatan Gerdekte1Cinayet, 29 Kasım 2022, 17:16:16
Okunma sayısı 7697 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
Ynt: [RAC] Geri gelsin.
« Yanıtla #40 : 16 Ocak 2023, 15:12:27 »
Geri gelmeli

Çevrimdışı scythe.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2024, 21:56
Toplam oynama: 231 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Mart 2023, 15:23
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Kasım 2023, 21:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #41 : 16 Ocak 2023, 15:33:48 »
Yok hile sokan her türlü sokar, yok bilmem client fps düşürüyor, yok SA:MP'tan giriş daha kolay, yok SA:MP'tan girse de hile her türlü algılıyor vesaire vesaire.

Şu an hile ve diğer hileler hakkında geçmişi olmayan bir newbie hileci şu anda SA:MP üzerinden basit bir cleo hilesiyle her türlü sunucu huzurunu bozabilir. Rina yaş ortalaması zaten 13-19 ve bu yaş aralığında olanlar sunucuda en ufak bir problem olduğu zaman bir kine kapılıp kendi kendine sunucuya düşmanlık taslar, gereksiz şekilde sunucunun başına bela olur veya olabilir. Hile konusunda profesyonelleşen arkadaşlar zaten ben oynadığım zaman da geneli hile hurdayla PD düşürüyordu. Şimdi de düşürüyordur. Tabii çok gözlemlemedim ama eminim ki yapanlar vardır. Benim aktif olarak oynadığım yıl 2021 yılıydı, o zamanlar client olmasına rağmen birçok hile sokmayı başarabilenler vardı. Şimdi ise SA:MP izni olmasına rağmen daha kolay şekilde hile açabilirler. Desteklemiyorum diyenlerin gereksiz bahanesi olduğundan eminim. Gelmesi kesinlikle avantaj sağlayacaktır. Zaten client üzerindeki dosyaları yüklemeyince sağ alttaki hud textdraw'ı ve araç ses sistemi vb. birkaç sunucuya ait gerekli olan dosyaları indirmeyecektir. Client'in sadece tek sevmediğim yanı zorla araç modu yüklemesi. Araç modlarını orijinal kullanmayı seviyorum. Opsiyonel olarak eklenirse daha da iyi olur. Ancak client'in tekrar zorunlu olması gerekli. Rina clienti hakkında virüs olduğunu düşünen arkadaşlar şu konuya göz atsın.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/rina-rp-virueslue-nue.1070494/page-3

Spoiler:
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ocak 2024, 15:41
Toplam oynama: 4 gün, 6 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 15 Temmuz 2024, 22:40
Toplam oynama: 121 gün, 18 saat
« Yanıtla #42 : 16 Ocak 2023, 19:27:45 »
Yok hile sokan her türlü sokar, yok bilmem client fps düşürüyor, yok SA:MP'tan giriş daha kolay, yok SA:MP'tan girse de hile her türlü algılıyor vesaire vesaire.

Şu an hile ve diğer hileler hakkında geçmişi olmayan bir newbie hileci şu anda SA:MP üzerinden basit bir cleo hilesiyle her türlü sunucu huzurunu bozabilir. Rina yaş ortalaması zaten 13-19 ve bu yaş aralığında olanlar sunucuda en ufak bir problem olduğu zaman bir kine kapılıp kendi kendine sunucuya düşmanlık taslar, gereksiz şekilde sunucunun başına bela olur veya olabilir. Hile konusunda profesyonelleşen arkadaşlar zaten ben oynadığım zaman da geneli hile hurdayla PD düşürüyordu. Şimdi de düşürüyordur. Tabii çok gözlemlemedim ama eminim ki yapanlar vardır. Benim aktif olarak oynadığım yıl 2021 yılıydı, o zamanlar client olmasına rağmen birçok hile sokmayı başarabilenler vardı. Şimdi ise SA:MP izni olmasına rağmen daha kolay şekilde hile açabilirler. Desteklemiyorum diyenlerin gereksiz bahanesi olduğundan eminim. Gelmesi kesinlikle avantaj sağlayacaktır. Zaten client üzerindeki dosyaları yüklemeyince sağ alttaki hud textdraw'ı ve araç ses sistemi vb. birkaç sunucuya ait gerekli olan dosyaları indirmeyecektir. Client'in sadece tek sevmediğim yanı zorla araç modu yüklemesi. Araç modlarını orijinal kullanmayı seviyorum. Opsiyonel olarak eklenirse daha da iyi olur. Ancak client'in tekrar zorunlu olması gerekli. Rina clienti hakkında virüs olduğunu düşünen arkadaşlar şu konuya göz atsın.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/rina-rp-virueslue-nue.1070494/page-3

Spoiler:

2021'de de Blueberry'de tepemde uçan elemanlardan tek yiyordum, 2023' de de. Kaar zarar ilişkisi kurarsak SA:MP girişinin Client'e göre pek çok artısı var. SA:MP girişinin aktif edilmesinden beri saçma sapan drop, crash yeme gibi sorunlarım bir hayli azaldı. (Yeni gelen map'lere rağmen.)

Çevrimdışı blanq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Nisan 2025, 22:20
Toplam oynama: 278 gün, 10 saat
Son giriş: 04 Ocak 2025, 12:35
Toplam oynama: 181 gün, 10 saat
Birlik: ***XNG
Köken: Polonyalı
Son giriş: 03 Ocak 2025, 23:22
Toplam oynama: 15 gün, 10 saat
Son giriş: 15 Şubat 2025, 11:48
Toplam oynama: 30 gün, 6 saat
Birlik: ****** *ews
Son giriş: 03 Ocak 2025, 23:28
Toplam oynama: 10 gün, 18 saat
« Yanıtla #43 : 17 Ocak 2023, 09:00:03 »

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00
« Yanıtla #44 : 19 Ocak 2023, 21:53:59 »
Sonuna kadar destek gelmesi gerekiyor ve SAMP girişleri eskisi gibi tekrar yasaklanmalı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Apollo Nolan Lv.20
Son giriş: 01 Nisan 2024, 11:56
Toplam oynama: 78 gün, 22 saat
Aaron Wies Lv.20
Son giriş: 25 Kasım 2023, 13:02
Son giriş: 27 Temmuz 2023, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 21:59
« Yanıtla #45 : 20 Ocak 2023, 17:58:01 »
:red: HAYIR GELMESİN, arkada client çalışırken bilgisayarın anası ağlıyor. Ben istemiyorum adam akıllı oynuyor ve rol yapıyormuşsunuz gibi birde bunu istiyorsunuz ya başka bi şi demiyorum ben.
kanka millet at gir yaparak hile sokuncada tüm rolcülerin anası ağlıyor haberin olsun milattan önce kullandığın bilgisayar client açıkken kasıyorsa oyundayken 1fps oynarsın o zaman

Çevrimdışı Volmestro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Nisan 2024, 18:46
Toplam oynama: 19 gün, 3 saat
« Yanıtla #46 : 20 Ocak 2023, 23:04:14 »
Destekliyorum. :like: :rina:

Çevrimdışı Stabil

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Aralık 2024, 17:41
Toplam oynama: 459 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Ekim 2024, 00:42
Toplam oynama: 8 gün, 3 saat
Son giriş: 01 Ekim 2024, 00:42
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
Son giriş: 05 Haziran 2023, 01:02
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
« Yanıtla #47 : 23 Ocak 2023, 12:02:40 »
Client gelebilir, bu konuda bir sorun yok ama her oyuncunun bilgisayarı iyi değil. Client'in koruması rina-utility.asi üstüne geçirilebilir. Serial, HDD, SSD ban gibi şeylerde rina-utility.asi üstünde bağlanabilir. .asi uzantılı dosyalar assembly dosyası olduğu için iyi bir şifreleme ile neredeyse kırılmaz hale gelecektir. rina-utility.asi zaten sunucuya girmek için zorunlu ve bildiğim kadarı ile binevi hileleri engelleyebiliyor. Client-Ban sistemi, rina-utility.asi üstüne bağlanabilir ve tabi hile korumasıda geliştirilebilir. Client'in zorunlu tutulmasındansa, rina-utility.asi dosyasını anti-hile ve ban sistemi üstüne gelişmesi daha iyi olacaktır sistemi kötü olanlar için ve client'e güvenmeyenler için.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Aralık 2024, 20:13
Toplam oynama: 49 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Aralık 2024, 21:08
Toplam oynama: 109 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Aralık 2024, 21:02
Toplam oynama: 4 gün, 11 saat
Son giriş: 15 Aralık 2024, 20:12
Toplam oynama: 14 gün, 15 saat
« Yanıtla #48 : 23 Ocak 2023, 12:10:00 »
Client gelebilir, bu konuda bir sorun yok ama her oyuncunun bilgisayarı iyi değil. Client'in koruması rina-utility.asi üstüne geçirilebilir. Serial, HDD, SSD ban gibi şeylerde rina-utility.asi üstünde bağlanabilir. .asi uzantılı dosyalar assembly dosyası olduğu için iyi bir şifreleme ile neredeyse kırılmaz hale gelecektir. rina-utility.asi zaten sunucuya girmek için zorunlu ve bildiğim kadarı ile binevi hileleri engelleyebiliyor. Client-Ban sistemi, rina-utility.asi üstüne bağlanabilir ve tabi hile korumasıda geliştirilebilir. Client'in zorunlu tutulmasındansa, rina-utility.asi dosyasını anti-hile ve ban sistemi üstüne gelişmesi daha iyi olacaktır sistemi kötü olanlar için ve client'e güvenmeyenler için.

Daha mantıklı bir çözüm, destek.

Çevrimdışı Wracker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2024, 21:19
Toplam oynama: 489 gün, 9 saat
Son giriş: 16 Eylül 2023, 23:37
« Yanıtla #49 : 23 Ocak 2023, 14:07:28 »
okuyunca daha mantıklı geldi destek