| LOS SANTOS GAZETESİ
VOL. CLXXI ... No. #010 - © 2022 VB Agency NewsPaper - LOS SANTOS, SALI, KASIM 29, 2022 -
. EVSİZ VATANDAŞLAR İÇİN YARDIM KAMPANYASI! İNSAN OL, İNSAN KAL! Araştırmalara göre Amerika'da her yıl evsizlik yüzünden 13.000 Kişi hayatını kaybediyor. Hayatımızın her yerinde, gün içerisinde rastlıyoruz. Şahsen geçimini sağlamak için saat satan ve sokaklarda yaşayan çok insan gördüm. Bu insanların her birine şans verilebilir. Gün içerisinde nelere para harcamıyoruz ki? Bu sebeple VB Agency olarak şehrimizin de sorunu olan "Evsizlik" problemine el atmak istedik.HERKESİN BİR EVİ OLSUN! Herkesin bir evi olmalı. Yarın evimiz olmazsa ne yaparız değil mi? VB Agency olarak düşündük ve ihtiyaç sahipleri için bir yardım kampanyası başlatma kararı aldık. Gün içerisinde elbet karşımıza çıkıyor. Bu yardım kampanyasında, İnstagram sayfamızın yorumlarında yaptığı yardımı kanıtlayan kişileri VB Agency onur köşemize altın harflerle yazacağız. Herkes yardımseverin ismini görecek. Kampanyanın ilerleme durumuna göre bununla ilgili uzman profesörler ile bir halka açık söyleşi planlıyoruz. Kampanya'ya nasıl destek olacağınızın detayları alt sayfada. Yazar: Rosella Keuchkerian Tarih: 29.11.2022 10.09
. . . . .
VB AGENCY ARTIK İNSTAGRAM'DA! Her şeyin dijital ortama taşınması ile biz de ana akıma ayak uydurmak istedik ve artık İnstagram'dayız. En güncel haberlerimizle, tüm detaylarımızla ve sizlerle daha iç içe olmak amacıyla İnstagram'da sürekli güncel ve aktif olacağız. Bu yardım kampanyasını da İnstagram üzerinden yöneteceğiz. Yardım kampanyasına destek olmak için İnstagram'da son gönderimizin altına yaptığınız yardımı kanıtlar niteliğinde fotoğraflar atın, veya tespit ettiğiniz ihtiyaç sahiplerini bizler ile paylaşın, isminizi ve ihtiyaç sahibini daha çok kişiye duyuralım. Bizi sosyal medya hesaplarınızdan takip etmeyi ve kampanyaya destek olmayı unutmayın! VB Agency'den sevgilerle.Bizi İnstagram'da takip etmek ve kampanyaya katılmak için tıklayın. Daha fazla habere ulaşmak için bir sonraki güncel gazeteyi almayı unutmayın! © 2022 VB Agency NewsPaper LOS SANTOS, SALI, KASIM 29, 2022 WEB: www.VBAgency.com [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
[box] [center][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/924013858916540416/938393731055386654/VB_Agency_Uye_Yorumu.gif [/img][/center] [b]Nick: [b]Yorum: [/box]