Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gasp Rolleri gereksinimini düşürme

Başlatan NeoArkhe, 09 Eylül 2018, 10:30:19
Okunma sayısı 2646 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
Ynt: Gasp Rolleri gereksinimini düşürme
« Yanıtla #20 : 25 Eylül 2018, 14:01:13 »
Desteklemiyorum sunucu da zaten şuanda çete rollerini çok yanlış anlayan insanlar var.Tek bildikleri ay silahım var dur şunu vurayım gibi şeyler, çetecilik sürekli adam vurmak değil anlayın.Normal bir insan gibisindir uyuşturucu silah satarsın, olur biter.Bazen bölge savaşları çıkar ki bunların nedeni de çetenin bölgesinde uyuşturucu ve ya silah satmaktır.O zaman silah çekilir, küfür edersen gidip bir çeteye seni eşek sudan gelinceye kadar döverler.Ama silah çekip kendilerini orada riske atmazlar, ha 80 lerde olsak belki.Ama şimdi her yerde kameralar var, her yerde silah çekilemiyor.Umarım şu dur bana baktı vurayım algısından kurtuluruz teşekkürler.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #21 : 25 Eylül 2018, 15:25:28 »
Desteklemiyorum sunucu da zaten şuanda çete rollerini çok yanlış anlayan insanlar var.Tek bildikleri ay silahım var dur şunu vurayım gibi şeyler, çetecilik sürekli adam vurmak değil anlayın.Normal bir insan gibisindir uyuşturucu silah satarsın, olur biter.Bazen bölge savaşları çıkar ki bunların nedeni de çetenin bölgesinde uyuşturucu ve ya silah satmaktır.O zaman silah çekilir, küfür edersen gidip bir çeteye seni eşek sudan gelinceye kadar döverler.Ama silah çekip kendilerini orada riske atmazlar, ha 80 lerde olsak belki.Ama şimdi her yerde kameralar var, her yerde silah çekilemiyor.Umarım şu dur bana baktı vurayım algısından kurtuluruz teşekkürler.
Ne güzel konuştun ya :D +1

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 26 Eylül 2018, 07:12:59 »
desteklemiyorum 15 level sistemi kalsın
sebebi ise mesela 7 10 ve 15 leveller gasp yapabiliyor diyelim 7 level olan adam ak çeker soyar 7k alıcak demişsin üstünde para bulunuyor zaten çoğu kişinin ayrıca sistemi önermişsin ama bir de kendin soyulduğunu düşün 7 level tarafından
ayrıca 15 level bir emek adamlar boşuna kasmamış tamam afk bırakıyor olabilir fakat bu bile emek o kadar saat bilgisayarı açık tutmak

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #23 : 26 Eylül 2018, 10:55:40 »
Yanlış anlamayın 15 Level olasıya adam oyunu bırakır çünkü çok vakit istiyor.
Sistemin amacıda bu zaten,sunucuda çok zaman geçiren biri için yapılmış bu gasp sistemi.Sunucuda çok zaman geçirmişte rol yapmayı bilenler için bu sistem.Bu konudaki şeyler oyuna gelirse,rol bilmeyen kişiler önüne geleni gasp eder ve tam gasp rolü gerçekleştiremez.Eskiden bu gasp sistemi çok kötüydü,başkalarının aracına binemiyorduk,herkes bir birini gasp ediyorda 2 bin dolar için.Kısacası desteklemiyorum.

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
« Yanıtla #24 : 26 Eylül 2018, 11:38:59 »
Sınır gayet iyi.Bundan önce kimseye güvenemiyorduk çünkü herkez gasp ediyordu.Kimse meslek yapmıyordu çünkü ortada hazır para var.İyi böylee. ALL İS WELL

Çevrimdışı Cebeci Kaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 26 Eylül 2018, 12:53:20 »
Arkadaşlar Oyunda levelin bir önemi yok. Önemli olan röl'dür zaten.

Ben Olmuşum 16 level, gelicek beni 10 level adam gasp edicek haaa. Ne kadarda saçma birşey. Sanki padişah'sın altı üstü levelin var.

Gerçek hayatta Diyormusun sen sen kaç yaşınasın beni gasp ediyorsun diye? gasp edilip edilmemek size kalmış. Gidin paranızı koruyun Los Santos en pis şehir olarak bilindiği için normal birşey. Gelene geçene silah çekmesini biliyorsunuzda gasp olayındamı problem yaratıyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar.

Gerçek hayatta diyormusunuz bak bu daha 4 level beni gasp edemez diye?

Çevrimdışı Cebeci Kaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 26 Eylül 2018, 12:58:14 »
Sınır gayet iyi.Bundan önce kimseye güvenemiyorduk çünkü herkez gasp ediyordu.Kimse meslek yapmıyordu çünkü ortada hazır para var.İyi böylee. ALL İS WELL

Adam il-legal rol düzeninde neden gidip meslek yapsın? Saçma saçma konuşmayın arkadaşlar gasp edebiliriz Sırf korktuğunuzdan paralarım gitmesin o kadar kastım gibisinden olduğunuz için Desteklemiyorsunuz.

Zaten Gasp olayında bir problem olursa oyunu bilmeyen biri beni gasp etti diyorsanız gasp'ın herhangi bir yanlışında Gidin şikayetinizi açın. Oyunda il-legal rol yok rol. Silah ticareti yapalım diyoruz Silah onayı gerekli :/. Uyuşturucu satalım diyoruz u-onayı gerekli? Bi Gasp kalmıştı onuda aldılar ne yapalım?

Çevrimdışı DREADZY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2021, 04:48
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #27 : 26 Eylül 2018, 13:57:28 »
Arkadaşlar Oyunda levelin bir önemi yok. Önemli olan röl'dür zaten.

Ben Olmuşum 16 level, gelicek beni 10 level adam gasp edicek haaa. Ne kadarda saçma birşey. Sanki padişah'sın altı üstü levelin var.

Gerçek hayatta Diyormusun sen sen kaç yaşınasın beni gasp ediyorsun diye? gasp edilip edilmemek size kalmış. Gidin paranızı koruyun Los Santos en pis şehir olarak bilindiği için normal birşey. Gelene geçene silah çekmesini biliyorsunuzda gasp olayındamı problem yaratıyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar.

Gerçek hayatta diyormusunuz bak bu daha 4 level beni gasp edemez diye?
önemli olan "röl"se önüne gelen gasp etmemeli.
neden mi?
ben bile 13 levelim, legal rol yapıyorum.daha dün taksi yaparken adam gbde sopa çıkarıp vurdu, ha şikayet aç dersen açmadım çünkü kafa yoramazdım.ben bu tarz adamların gasp rolü yapmasın istemiyorum bro

Çevrimdışı Cebeci Kaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 26 Eylül 2018, 17:48:07 »
Bir sınır getirilsin bir yandan haklısınız. Ama En azından 15 level nedir. 10 Level'e düşmesi herkes için yararlı olacaktır.

Çevrimdışı DREADZY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2021, 04:48
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #29 : 26 Eylül 2018, 18:18:44 »
Bir sınır getirilsin bir yandan haklısınız. Ama En azından 15 level nedir. 10 Level'e düşmesi herkes için yararlı olacaktır.
* 10 level adam gasp edeceği herifin yanına gelir.
* 10 level adam elini cebine atar, keleş çeker ve adama doğrultur.
10 level adam: sökül paraları
* ck izni? ((10 level adam))