Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gasp Rolleri gereksinimini düşürme

Başlatan NeoArkhe, 09 Eylül 2018, 10:30:19
Okunma sayısı 2626 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Gasp Rolleri gereksinimini düşürme
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2018, 12:36:48 »
Gasp rolü yapmak istiyorsanız bunu rolsel olarakta yapabilirsiniz.Karşıdan sistemsel para almassınız olur biter.
Bandit'e katılıyorum.
Sadece rol amaçlıysa sisteme ihtiyacınız yok, rolünüzü iyi yaparsanız karşı taraf kendi isteğiyle bile para verebilir.
Zaten rolsel olarak sistemsel para almadığını sürece 15 level olmasında gasp yapabilirsin.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #11 : 22 Eylül 2018, 12:44:04 »
---

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #12 : 22 Eylül 2018, 16:46:04 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #13 : 22 Eylül 2018, 16:48:28 »
Destekliyorum. Arkadaşlar tek taraflı düşünmeyin, bir oyuncu sunucuya 1 level olarak başlıyor. 15 level demek, bu oyuncunun neredeyse bir gününün %80-90'nını ayırarak bir - iki ayda edebileceği bir rakam oluyor neredeyse. Hadi bu kadar matematiği bir kenara bırakalım her şeyiyle.

Bu sistem sayesinde neredeyse "gasp" sistemi ve rolleri pasif halde, 10 veya 7 level olsa evet geçerli bir sınırlandırma olabilir. Lakin 15 level demek, bir oyuncu sunucuyu yeterli düzeyin fazlasıyla üzerinde oynayacak ve öyle gasp yapabilecek anlamına geliyor. Artık bu gasp sistemini geri istiyoruz, arkadaş önerisini çok güzel bir biçimde sunmuş.

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #14 : 23 Eylül 2018, 02:04:24 »
Destekliyorum. Arkadaşlar tek taraflı düşünmeyin, bir oyuncu sunucuya 1 level olarak başlıyor. 15 level demek, bu oyuncunun neredeyse bir gününün %80-90'nını ayırarak bir - iki ayda edebileceği bir rakam oluyor neredeyse.
Ne güzel işte. Seviyeleri yüksek olanların çoğu zamanını oyunda geçiriyor. Haliyle de rol öğreniyor. Böylece "Para kasam AK alam adam soyam" muhabbeti ortadan kalkıyor.

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 23 Eylül 2018, 03:53:28 »
Destekliyorum. Arkadaşlar tek taraflı düşünmeyin, bir oyuncu sunucuya 1 level olarak başlıyor. 15 level demek, bu oyuncunun neredeyse bir gününün %80-90'nını ayırarak bir - iki ayda edebileceği bir rakam oluyor neredeyse. Hadi bu kadar matematiği bir kenara bırakalım her şeyiyle.

Bu sistem sayesinde neredeyse "gasp" sistemi ve rolleri pasif halde, 10 veya 7 level olsa evet geçerli bir sınırlandırma olabilir. Lakin 15 level demek, bir oyuncu sunucuyu yeterli düzeyin fazlasıyla üzerinde oynayacak ve öyle gasp yapabilecek anlamına geliyor. Artık bu gasp sistemini geri istiyoruz, arkadaş önerisini çok güzel bir biçimde sunmuş.

Sunucuya ne zaman başladın bilmiyorum ama bu gasp dalgası yüzünden sunucuda kimler neler neler çekti biliyor musun acaba?

En iyisi böyle yüksek sınır koyulması.Zaten doğru düzgün yapılmıyordu gasp rolleri.

Çevrimdışı bipolar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 04:22
Toplam oynama: 213 gün, 10 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 17:37
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #16 : 23 Eylül 2018, 08:25:05 »
DESTEKLEMİYORUM. 9-10levellik rol bilmeyen adamlar bizi soysun. Sonra da her gün 20k gitsin. Saniye başı herkes gasp yapar. 20k için götlerini veriyorlar ya  8) ;D

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #17 : 23 Eylül 2018, 08:49:28 »
DESTEKLEMİYORUM. 9-10levellik rol bilmeyen adamlar bizi soysun. Sonra da her gün 20k gitsin. Saniye başı herkes gasp yapar. 20k için götlerini veriyorlar ya  8) ;D

Çevrimdışı Cebeci Kaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 25 Eylül 2018, 13:21:01 »

Dostum yanlış anlama, Oyunda 8 veya 10 level olmak zaman gerektirir. en az 3 hafta veya 4 hafta'da oluyorsun. Bu arada gasp edebilirler gerçek hayat sonuçta paralarımız gitsin diye birşey yok git tıpış tıpış banka'na koy sağlam gez ozaman.

2 Haftada sunucuyu kavrayamıyan insan Zaten gasp rolü yapamaz bu kadar basittir. Gasp rolü tak tut vur paralarını al değil gasp yolun ortasında yapılmaz tak diye gidicen kaçırcan ormana orada bi dövcen gasp edicen yüzüne tükürcen az rol ortamı olsun insanlar gasp'ı para kazanmak için yapıyor bazı insanlar ise rol olsun diye.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2018, 13:55:23 »
Desteklemiyorum neden diye sorarsanız 15 level bile şuanlık az yani kolay bir oyuncunun hemencecik 15 olabilme gibi bir ihtimali var saçma birşey 10 level gelecekte beni soyacak