Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

gerçek irlandalı finlay donaghue

Başlatan Capo Proiettile, 09 Eylül 2018, 04:52:59
Okunma sayısı 1944 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
gerçek irlandalı finlay donaghue
« : 09 Eylül 2018, 04:52:59 »

1996 doğumlu, İrlandalı fena bir çocuk. Ortaokul ve lisede katıldığı okul takımında başarılara imza attı, buna bağlı olarak okullarda olan popülerliği arttı. Ailesinin sevimsiz baskısı onu aile sevgisinden ittirdi ve daha çok arkadaşlarına yoğunlaştı. Lise dönemlerinde babasının Harleyi ile sağa, sola hava attı, ün kazanıp insanlar karşısında bazen korkulan birisi olarak yer aldı. Buna bağlı olarak babasının bir motor kulübünde başkan olması onun için yeterince havalıydı. Babasının kültürü kendi çıkarları amacıyla kullanmasıyla İrlanda'yı terk etti ve San Fierro'ya taşındı. İki-üç yılını burada yaşadı ve iyi gelirli işlerde yüksek tecrübe sağlayarak para içinde banyo yaptı. Yine de hayatında, küçüklükten beri örnek aldığı, uyum sağlamaya çalıştığı bu kulübü bulamadığı için, ne kadar mal varlığına sahip olsa da onun için bir anlam ifade etmedi. Keyif almak, eğlenebilmek adına fazlasıyla etkinlik düzenlese de bir işe yaramadı. Hayat planını yazdı, çizdi. İstifasını zor da olsa yaptı. Bir karavan aldı, dünyayı dolaşmaya karar verdi. Fakat karavan sıkıntılarının, yalnızlığın ona bir çare olmayacağını anlayınca bundan vazgeçti. Evine döndü, garajına girdi. Tek yapmak istediği motorunu almaktı. Motoruna bindi ve yavaş yavaş uzaklaşırken babası tarafından durduruldu. Babasıyla kısa bir diyalogtan sorna kulübe döndü ve tekrar katılma oylamasında tekrar katılabileceği oyunu aldı. Kısa bir sürede VP kademesine ulaştı,
kulübü zor zamanlarnıda ayakta tuttu. Bir yandan da kendi planlarını yönetiyordu, gizli gizli Santos'ta bir bar almış, tadilata başlattırmıştı. Her şeyin hazır olduğu gece Prospect Chapter için bir oylama başlattı ve babasının oyuyla kazandı. Oy farkı sadece birdi, babası onunla barışmak için verdiği oy sayesinde kurtuldu. Santos'ta kısa bir sürede kendini ana Chapter'a kanıtladı ve oradaki Chapter için onay aldı. Hayatındaki psikolojik durumların onu etkilemesine izin vermedi, moralini bozmadı. Şu anda Santos'taki Chapter'da başkanlık görevini üstlendi.

Alıntı yapılan: Finlay'in özellikleri
Fiziksel
Çocukluğunda basketbol gibi fiziğe yararlı oyun ve sporları seçmesilye gelişmiş bir vücut yapısına sahip. Boyu 202cm, 96 kilogram.

Ruhsal
Samimi, sempatik, sıcakkanlılığı sebebiyle insanlara yakın, kızlar konusunda yenik düşen, aşka hemen hemen inanmayan, bazı durumlarda ciddi mânada deliren, manyak bir herif.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: gerçek irlandalı finlay donaghue
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2018, 04:53:07 »
Günlük
Alıntı yapılan: 07.09.2018 04:57

O... o anı aklımdan çıkartamıyorum. Sadece bir günde altı bin dolar kazandım, bu gerçekten harika bir histi. Benden tir tir titreyen, korkan bir çocuğu kolayca emrime aldım ve onu köpeğim ettim. Bu hisler, bu hisler yaşanması gereken hisler. Bu hisler beni mutlu eden, beni eğlendiren nadir şeylerden. O paranın akışı, kokusu, insanların senden korkması... apayrı şeyler ama hepsi birbirinden güzel. Peki bunları bir insanda toplarsak ne olur? Finlay Donaghue olur, bu ben olurum. Ben harikayım, ben herkesten daha iyiyim. Bu gün yaptığım soygundan sonra o çocuğun minik kafasını patlattım, çünkü benim hayalim olan parayı benden isteyecekti. Evet, bu onun da hakkıydı ama ben kazandım. IRA'da öğrendiğim şeylerden birisi de buydu, eğer güçlüysen, güçsüzü ezmelisin. Yoksa o senden de güçlü olur ve senin işini çok rahat şekilde bitirir. Ben de o çocuğun beni bitirmemesi için onu bitirdim, ben... ben büyüyorum. Ben dünyaya uyum sağlıyorum, yaşayabildiğim tek hayatı yaşıyorum. Ben buyum, ben dünyanın adamıyım. Beni bu hâle dünya getirdi, böyle kalmayı da ben istiyorum. Ben dünyanın en büyük adamı, en güçlü adamı olacağım.

Alıntı yapılan: 09.09.2018 20:34

(hızla yazılmış, bazı yerler bastırılmış) Bu gün çöp atmak için karavanımdan ayrıldım. İnsanlara iyi davrandım, en azından kamptaki insanlara. Onların bile çöplerini aldım. (amatörce çizilmiş silah resmi) Onu gördüm, çöpleri atarken iki gün önce vurduğum çocuğu gördüm. (sert bastırıldığından dolayı kurşun tozu izi) Bana baktı, sadece baktı ve iki adım atıp oradan yok oldu. Günlük, günlük bana yardım et. Bubunuaa buna ihtiyacımıaım var. (karalama izleri) Bririn yardıamınıa ihityaıcmı vaır. (kalemin ucunun burada kırıldığı iz ve detaylardan anlaşılıyor)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2018, 04:53:15 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2018, 04:54:35 »
günlük, hikayeler vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.sv.s. bu tanıtmıda olacak, rol görüntülerini de bu günden sonra atacaklarımı atacağım

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09