Hocam buranın, başka amaçla kullanıldığını biliyorum ama daha fazla etkileşim aldığından buraya yazacağım.
İllegallerin biliyorsunuz ki birine ateş etmek için düşmanlık iznine ihtiyacı var, bu kişilerin bir araçta düşmanlarına karşı ateş ettiklerinde düşmanı olmayan fakat düşmanıyla aynı aracı paylaşan kişilere ateş etme izni yok "DM" kapsamına giriyor, ben çok saçma bir kural olduğunu düşünüyorum mesela bir dedektif devriyesinde adam iniyor diğeri duruyor adamı indirdikten sonra araba içindekine sıkınca adam jailden giriyor nereden bilsin öbür adamın polis olup olmadığını öbür adamın bir sıkma tehlikesi var bu durumun çok saçma olduğu tarafındayım illegallerin zaten bu kadar çok politika açısından bastırılmasında birde bunun gibi etkilerin olması gereksiz ve saçma bu politikanın "Düşmanlık olan kişinin yanında eğer tehlike ihtimali olan aynı araçta bir kişi varsa ona ateş etmek, DM kapsamına girmez." ha böyle olmayacaksa yanındaki kişininde eğer arkadaşını korumak için açacağı ateşte aynı şekilde DM kapsamına girmeli bu kural gerçeğe uygunsuz ve aşırı derecede saçma ayrıca samp fiziklerini ister istemez süpriz sıkarak yolcu koltuğundaki elaman bozuyor.