Senin istediğin şey PET olarak her şeyi yapıp bir ceza almamak mı? Tamamen saçmalık. PET olarak ayrı bir hapishane olsun demişsin ama bunun mümkün olduğunu sanmıyorum. Neden mi? Ortada dönecek bir rol olmaz, ayrıca PET kontrolünü bırakabildiğin için barınakta insan olarak mı gezeceksin?
Yazdıklarıma ek olarak eyalet yasalarına göz atarsan,
(( Suç işleyen petler aynı süreden barınağa gönderme rolüyle tutuklanabilir. ))
yazdığını görebilirsin.
Kardeşim bende bu yüzden açıyorum bu argeyi Birazdaha iyi okuyun sonra gelin konuşun hemen sallamaya başlamayın. PET olarak girdiğim hapiste karakterimle rol yapıyorum saçma oldugu için açtım. Ya atılmayacak yada ayrı hapis getirecekler petle rol yapılacak.
Sanırım sen benim iletimi yanlış okudun veya yanlış anladın. Hayvanlara hapis atılmaması gibi bir düşünce saçma, tabii ki atılacak. Ayrı bir hapis getirilmesi de saçma olur, önceki iletimde bunu belirttim zaten. Yazdığım iletiyi dikkatli okusaydın şu an bu konuşmayı yapmıyor olurduk diye düşünüyorum. Senin için tekrar açıklayayım, hayvanlar için ayrı bir hapis olduğunu düşün. Hayvan olarak bir hayvan hapsine girdin, orada pet kontrolünü bırakırsan ne olacak? İnsan olarak hayvan hapishanesinde mi gezeceksin? Sistem bu şekilde iyi, bu kadar kasmaya gerek yok.