Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Forum/Oyun cezalandırmasındaki tutarsızlık | Bakılmayan talepler

Başlatan Dejavu^^, 12 Kasım 2022, 19:08:05
Okunma sayısı 2886 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
musait birisi bakabilecegi tum talepleri balina gibi yutar arkadasım. vileyi destekliyorum
1

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Talep gördüğümde enter spam atmama rağmen bana denk gelmiyor, şansına bu şekilde gelmiş. 3 defa kick atılmamalı ki atılamaz gibi bir şey, bunu yapan oyun görevlisisiyse neden yaptığı sorgulanmıştır bile. Oyun görevlisi olduğunuz dönem olmuştur muhtemelen ihlal taleplerine gösterdiğiniz yoğunluk bilinmez fakat bildiğiniz üzere geçmiş rolü sorgulamamız bir yere kadar. Anlık ihlal taleplerine benim gördüğüm kadarıyla saniyesinde bakılıyor, en büyük örneği forum görevlisisiniz attığım/yanıtlanan taleplerin dakikasına bakarak görebilirsiniz.
Artszy'nin geç cevapladığı talep zaten specte olduğu ve banladıktan sonra baktığı talep.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Vile’nin dediklerinin tamamına katılıyorum birde bir ekleme yapıcam OG iken sevdiğim saydığım bir HSOG “Oyun içi yetkinizi çok kullanıyorsunuz, biraz insiyatifi olun leveli yüksek olabilir belki VDS, belki satın aldı. İnsanları yetkinizi kullanıp en ufak şeyde jaillemeyin.” Birde OG lerin bug talebi bakma nedenini söyleyeyim yine başka bir sevdiğim saydığım HSOG ve HSFG “OG’de helper olarak sayılır sadece yetki ve yükümlüleri faklı. Bug talebi bakabilirsin.” Demişlerdi. Max uyarı puanı içinde şunu belirteyim MAX uyarı puanından atıldım atılmam daha iyi oldu diyebilirim o zamanlar OG iken anlık karar veremiyordum ve bu oyuncular içinde bir sıkıntıydı. Oyuncuları ve kadroyu zora sokacak ya da sunulan kriterleri karşılamayan birinin kadroda olması aşırı mantıksız, onu geçtim bir FG/OG nin böyle bir konu açıp oyuncular ile tartışmaya girmesi bile bir hata. OG/FG ler böyle yaparken forum üzerinde rapor edilen uygusuz iletileri kaldıran bir FG nin yaptıklarının hata olduğu gayet bariz. Bende FG iken böyle bir Ar-Ge açmak istiyordum çünkü bir şeyleri yapamayınca ya da bana uymayınca tribe girmiştim. Emekli görevlilerin birbirinin tuttuğu konusuna ise şöyle bir şey dicem onlarda yaşadıklarınızı yaşadı. Senin şuan yaşadığını bende yaşadım çünkü. Bu konuyu hangi kadrodaysan onun HS si ile konuşabilirsiniz. Birde genel olarak bakılan taleplerin geç kalmasından birini söyleyim sayı az oluyor ya da insanlar ha babam talep ho babam talep bakmak için yok rollride var sadece ihlal değil bug talepleride bazen geç bakılabilir. Çünkü talebi bakanlar insan okul, iş özel hayat ve ihtiyaç derken bir çok şey biniyor. Gelip burada talebime geç baktılar, talebime geç baktılar demenin bir mantığı yok. Ben talep atınca geç kalına biliyor nedeni başka talep yoğunluğu ya da görevlilerinede işinin oyununun, rollerinin olması. Talep bakmayan OG ya da GG kavramı yaratmışsınız bildiğiniz ama bakmazlarsa atılacaklarını sende benim kadar iyi biliyorsun. Burada bunu gören başka insanlar hiç OG/FG olmamış insanların algısını bile karıştıra bilirsin. Yerinde olsam Vile nin dediği gibi konuyu kilitlerdim. İyi forumlar!

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Tekrardan belirtiyorum @Vile nin dediklerine harfiyen katılıyorum.
1

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Sera Shegemi Lv.46
Köken: Rus
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
Destekliyorum, "Maksimum uyarı puanı arttırılabilir, ya da verilen cezalar hafifletilebilir."

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00
Konu üzerindeki kışkırtıcı ve kavga çıkarmaya yönelik iletiler silindi. Unutmayın burası AR&GE bölümü, herkes fikirlerini belirtebilir veya fikirleri eleştirebilir fakat fikirlerinizi belirtirken veya birisinin fikrini eleştirirken saygı çerçevesi içerisinde yapacağınızı unutmayın.
1

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 01:16
Toplam oynama: 202 gün, 23 saat
Nicola Moore Lv.29
Son giriş: 30 Nisan 2025, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Destekliyorum, "Maksimum uyarı puanı arttırılabilir, ya da verilen cezalar hafifletilebilir."

Saçmalık, bundan çok daha öncesinde 2 hata payınız vardı o ara dayananlarda oldu şuan çok daha rahat 5 hata hakkınız var ve belirli bir süreden sonra siliniyor zaten ki politikalara bira olsun hakimseniz hata yapmanız çok düşük bir ihtimal. Cezalarınsa caydırıcı olması gerekli hafifletilmesi bekleyemessiniz kadro içi cezaları kast ediyorsanız zaten dahil olduğum aralıkta kadroda bulunan çoğu kişinin sözlü uyarılarla kadroda tutulduğunu da belirtmek isterim. Hiçbir şeyin değişmesine gerek yok işinize bakın.

@Hera @Lonnely konu çok saçma boşa açık duruyor lütfen bir el atın kapansın.
1

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 01:16
Toplam oynama: 202 gün, 23 saat
Nicola Moore Lv.29
Son giriş: 30 Nisan 2025, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Dejavu merhaba,

HSOG olarak yazıyorum. Kimin ne talebi baktığını zaten biz takip ediyoruz. Sana şu an tam olarak rakamını da vereyim. OG kadrosunda 3 kişi sürekli bug talebi bakarak talep sayısını tamamlıyor. Takip etmediğimizi düşünmeyin. Biz de buna göre aksiyon alıyoruz. Örneğin bir adam SSOG çekilmeden önce aylarca OG olarak bekliyor. Sonra sorgulamadan "Neden  beni SSOG çekmiyorsunuz?" diye itiraza geliyor. Bu en büyük örnekleri.

Onun dışında diğer açıklamalara gelmede önce de size şunu ifade edeceğim. Bunu görevli kadrosu arasında bir sorun olarak görüyorsanız bunu paylaşacağınız nokta OG-FG ortak toplantı veya kadroların kendisi arasında gerçekleşen toplantılar olmalıdır. Çünkü size göre bu kadronun sorunuysa kadronun kendi arasında eleştirilerek, gerekirse tartışarak çözülmelidir.

Asıl konuya gelecek olursak bir de empati yapalım. Şu an kadroda 19 tane görevli (GG/OG) var. Bu arkadaşların birçoğu bin talepten daha fazla bakmak zorunda. Bunu aya vurursak günde 33 tane talep bakması gerek. Bu 33 talebi okul zamanı için düşünün. Adam okuldan akşam beşte geliyor. Yemeğini yiyor, dersini çalışıyor (çalışmıyor birçoğu  :-p ), toparlandı falan saat yediyi buluyor. Bu adam PD/SD ise önceliğini role vermek zorunda kalıyor. Rolünü yaptı, saat onda bitirdi diyelim. Bir saat boyunca da talep kasıyor. Ay sonunu getirmeye çalışıyor. Eskiden olsa akşam saatlerinde çok fazla talep birikirdi, haklısın. Ama şimdi insanlar sorumluluğunun bilicinde. Adam 33 taneyi ihlal talebi olarak baksa o bir saat içerisinde yetiştiremez. Biz de roleplay sunucusunda adama da rol yapma, talep bak diyemeyiz. Adam çünkü bu oyunu zevk almak için oynuyor.

Bu 33 talebi de bölelim. 33 talebin 5-6'sı o saatte hile talebi. Düşelim beş, yirmi sekiz kalıyor. Bu yirmi sekiz talebin birçoğu oyuncuların rol yapmaktan, taksi çağırmaktan çekinip attıkları talep oluyor. Bunun sayısına da on beş diyelim. Kaldı 13. Bu adamın 13 tane ihlal talebine gittiğine bakalım. Bir talebe en az 3 dakikasını ayırıyor bu adam. Önce ortamın müsaitliği için bekliyor. Rolü bölmemeye çalıyor. PM'den iletişime geçiyor, cart curt işte. Her ihlal talebine en 3 dakika ayırsa zaten adamın 39 dakikası gitmiş oluyor. Okul döneminde de adama sen uyuma, talep kas da diyemiyorsun.

Yani sana söyleyeceğim bunlar. Eğer aklına bir şey takılırsa bana konu altından ya da TS'ten ulaşabilirsin. Konudaki görüntünün de kırpılmamış halini özel mesaj üzerinden göndermeni rica ediyorum.
3
2

Çevrimdışı Valvior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:57
Toplam oynama: 163 gün, 3 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:56
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:21
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Aralık 2023, 21:33
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Selamlar,

Bundan 1 ay önce felan bir forum görevlisi olarak ben sürekli talep bakıyordum yalana gerek yok çok fazla birikiyor ve boşta bekliyordu yani bakan olmuyordu. Game adminler /tal diye kanallar üzerinden yazdıktan sonra bakılmaya başlanıyordu görevli arkadaşlarım bunu inkâr etmeyeceklerdir. O zaman olsa bu yazdığını haklı bulurdum ancak şu an Strawberry'nin de dediği gibi işliyor. Zaten şu an helper ve og/gg sayısı fazla ve hepsi talep yetiştirmeye çalışıyor. İnan ben şu sıralar taleplerin kaldığını göremiyorum oluyor ise gece 4-5 civarı felan onun olması da normal diyelim. Herkes şu sıralar bir talep savaşı içinde herkesin yetiştirmesi gereken yüksek talep sayıları var, zaman kısıtlı.