Üstüme alınarak değil, empati yaparak cevaplandırmak istedim. Yöneticiler ve helperlar birer robot değil, aksine insandırlar. Her görevli, her zaman müsaitlik seviyesinde olamayabilir. En kısa örneğini vermem gerekirse kayıt programında bir problem, bilgisayarında anlık bir problem olabilir. Bilgisayarında problem olduğu içinde sadece bug talebine bakıyor olabilir. Neden mi? Çünkü bug talepleri veya soru talepleri, ekstra bir video kaydı istemezler ve kolayca çözülürler. İhlal talepleri ise uzun sürebilir veya kısa sürebilir. Yine de yetkili kayıt tutmak zorundadır (helper). Burada bir zorunluluk koşulmamış, politika kapsamında yasaklanmamış. Bunu eleştirmek pekte yerinde bir karar değil gibi, kimin ne diye müsait olmadığını sorgulayacak değiller. Ekstra olarak oyun içerisinde /tal yazdığımızda talep bulmaya zorlanıyoruz, en azından bunu ben yaşıyorum. Görevli olan kişilerle görüştüğümde de bu sürekli tekrarlanıyor. Bence burada ilk söylediğim şeyi baz alarak "öneticiler ve helperlar birer robot değil, aksine insandırlar." ilkesine göre hareket etmeliyiz. Her şeyi anında değil, zamanı gelince bitirmeliyiz. Hayatta da bu böyledir, her şey istediğimiz zaman gerçekleşmez. Zamanı geldiğinde gerçekleşir, buna da kader denir. İyi forumlar.