bana göre güvenli bölgeler yeterince gereksiz bir şey kamu kuruluşları (PD,SD,LSMD,GOV,FBI) haricinde zaten gerçek hayatta da şuanda da gerçek hayat rp yapmıyor muyuz? genellikle güvenlik falan olur fear rp yapması gerekir birisinin birisine orda saldıramaz orada saldıramaz demem şu ki mesela VIP Lounge işlek bir yer değil mesela olsa bile orada kavga çıksa da gerçek hayatta milyonlarca insan tartışarak kavgaya yol açıyor bunu mesela meydanlarda çok görülüyor işlek bir yerlerde haberlere bile çıkıyor gene demek şu ki diyeceğim kısa ve öz GB gereksiz kavga eden gerçek hayatta sokaktada ediyor meydandada yer mekan belli değil VIP Lounge gb gereksiz reklam gb gereksiz mesela sadece bana göre mantıklı gelen LSMD PD SD gibi yerler sadece gb olmalı eğer zaten birisi ihlal yapıyorsa ona şikayet açmak gerekir ihlalle karşılık verilmez yani bu dememe sicilime bakıp beni yargılayacak olursa olmasın oyunu çok kafaya takan birisi değilim sadece gereksiz olan ve mantıklı olan yargılarım şeyleri tartışırım ben