CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Troy_Douglas
Olay Tarihi: SS
Olay Zamanı: SS
Olaya Tanık Olanlar: Lephee_Quess - Lucas Ghoste
Oyun için adınız: Morgan_Lewis
Ben Gangsters of Devil birliğinin lideriydim olay zamanında. Bu arkadaşı ve arkadaşları IC - OOC olmak üzere uyarmama rağmen onur kırıcı davranışlarını arka arkaya sıraladılar. Belli bir yere kadar Fear RP yaptım. Bana inatla JC en büyük Jc ye tapıyorum gibisinden bağırtmaya çalıştılar. JC yani Jason Charles, Jamal Lewis tarafından CK edildiği halde JC ölmedi yurt dışında telefonda konuşuyoruz diyip ayrıca işkence ederken de fotoğraf çekip ona yolladıklarını da iddia ettiler. Bu yaptıkları da Retarded RP. Isıltılmış zinciri penisime sardılar. Isıtılmış zincirle kırbaçladılar. Bizi soyundurup birbirimize E-RP yaptırmaya da zorladılar. Ben onları uyarmama ramen kendileri lider olman bir şeyi değiştirmez, normal üyelere yaptığımızın aynısını sanada yaparız. Farkın yok bizim için dediler. Onur kırıcı davranışları devam edince sabrım taştı ve IC olarak küfür ettim. IC olarak küfür ettim diye de arkadaş da bana CK talebi açmış. Ayrıca sslerin birinde onlardan olanları yaralıya düşürüyoruz. SSde sadece bir tanesini yakalayabilmişim. Bizim adamlarımıza q çekiyorsunuz diyenleri adamları yaralıya düşünce afk ya atıyorlar ardından gelip tarıyorlar.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: