Burdaki sslerde de birlik liderine normal üyelere yapabileceğinizi söylüyorsunuz. Eğer bu roller dellenmediyse benim sana CK talebinde bulunmam gerek. Lider olman bize karşı bir şey değiştirmez de diyorsunuz. Ayrıca Jason Charles karakteri Jamal Lewis tarafından CK edildi. Siz ölmedi diye rol yapıyorsunuz. Yurt dışına gitti diyorsunuz telefonda konuştum diyip ıc işkencelerinizi fotoğraflarını gönderiyorsunuz bu yaptığınız da Retarded RP oluyor. Eğer sizi ıc ooc uyardığım gibi onur kırıcı roller yapmasaydınız paşa paşa Fear RP mi yapardım eyvallah. Sizi ne kadar uyardıysam inatla herşeyi yaptınız. Sabrım kalmadığı içnde IC olarak küfür ettim. IC olarak küfür ettiğim içinde CK talebi açıyorsun.
Maskeli birisine sen MG yaparak CK talebi mi açıcaksın saçmalık, artı "DELL" diye bir şey yok kafan basmıştır umarım. Kaç yıldır RPG oynuyorum dell ve fast sizde görüyorum. Tekrar söylüyorum dell diye bir şey yok, umarım anlamışsındır.
Kişilerin hepsi sonlara doğru yüzlerindeki maskeyi çıkardı, sonrada hafıza kaybı izni almadan hafıza kaybı rolü yapmaya çalıştı. Kişilerin yüzlerini gördük CK talebi açabilir.
Sistemsel maskesi var, rol anlayışını var mı bilemiyorum fakat yaptığınız hata Morgan Lewis Fear-RP ihlali yapmış ve arkadaşlar CK talebini açmışlar. Konuyla ilginiz yok diyorsunuzda, sizinde yok o halde. Bu CK izni vericelektir, daha fazla yorum atmaya gerek yok arkadaşlar. Admin bekleniyor!
Sen adminmisin izin verilecektir? Adam birlik kural ihlali yapılıyorsa Lidere onur kırıcı roller yapılıyorsa O kişi de Fear-RP yapabilir burada saçma sapan konuşup arkadaşlarınızı savunmayın tarafsız bakın.
2 söz söyledi diye lider kırıcılıkla bahsetme, sana rol öğretende benim JACK LEWIS kalbini kırarım.
Kardeşim muhattab bile olunmaz bu çocukla;
Zamanında sırf Grove'ya Dennis'ler sıktı diye Dennis'leri mahallesine sokmuyorduk ve bunu yaptığıma pişmanım.
Şimdide deniz ile iyiyiz Jamal ile kötüyüz.
Ah ozamanki aklımı s*k*y*m.
((İnsan nerden geldiğini bilmediği sürece ne yapsak boş))