- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
Yanıt (Scoot Map'inde silahlı savaşda oyunculardan biri hile kullandı ve duvar arkası atıp beni düşürdü rk etmemesi için bende renkodan tp attım, ama sonrasında pişman oldum taiki bir daha kullanmamaya karar verdim.)
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.
Yanıt (Flyrist_Vonz_Astrec Şehre tekrardan dönüş yapıyor eskiden takıldıgı oceand doks'a bir taksiye atlayıp gider eski dostları oradamı diye etrafa bakınır, orada olmadıkları için yeni insanlar ile tanışmak için yola koyulur idle-pizza da bir topluluk oldugunu görür şahısların yanına yaklaşan flyrist yerde bir boombox kutusu görür, kutudan dışarıya yansıyan sese kendini verir ve dans etmeye başlar bir süre sonra yorulur ve banka oturur o sırada siyah elbisel ibir adam flyrist e fısıldar,,, ) [Kısacası probetionda araç süremiyecegim - bir şey alıp veremiyecegim takas yok - silah yok sadece rol yapabilirim bu şartlar altında şehirdeki karakterimin eski arkadaşları ile ve pizza da aktif oyuncular ile ic rol yapmayı düşünüyorum müzik kutusu filan egleniriz ekstra 999 dk jail var onuda bekleticem