Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

SARDI MI?

SARRDI
368 (54.5%)
SARIYO
307 (45.5%)

Toplam Oy Verenler: 675

99 Grape Watts Mafia

Başlatan nappyhead, 07 Eylül 2018, 22:51:15
Okunma sayısı 268789 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2023, 23:58
Toplam oynama: 70 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Grape Street Gangsters, Crips
« Yanıtla #2220 : 18 Aralık 2018, 22:42:53 »
ELVEDA YAZISI ATMAK ZORUNDA DEĞİLSİN BU BİRLİKTE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİN CS6 EDİTİ ÖĞRETTİM KÖTÜ BİR RP  OYUNCUSU İKEN SENİ İYİ YERLERE GETİRDİ BU BİRLİK ATILMA SEBEBİNİ ÇOK ÖĞRENMEK İSTİYORSAN TROLLEME SAÇMA ROL VE PAYLAŞTIĞIN KONSEPT DIŞI ROLLERDEN DOLAYI ATILDIN. SİL ŞİMDİ YORUMU

Yaptığım saçma rollere ve konsept dışı paylaştığım rollere bir örnek ver anında sileyim yorumumu. biz sunu öğrettik bunu öğrettik kısmına gelince doğru öğrettiniz bunu inkar eden yok ama iki aydır sizin birlikte olan birini bir lafıyla attınız bu sadece benimle ilgili bir şey değil önceden yine birlikte ki bir kaç kişiye bu şekilde saçma sapan şeyler yapıp nedensizce birlikten attınız kendinizi bir şey zannediyorsunuz ya bizim hood onayımız var diye fazla bişey zannetmeyin diyorum işte iki ay boyunca birlik içerisinde çok fazla haksızlığa şahit oldum bu sadece bana yapılanlar değil diğer birlik üyelerinede yapılanlar birlik içerisinde merkezi otoriteniz sağlam değil neden önceden iki tane shotcaller varken artık bir tane var sorun bir kendinize neden böyle diye eski zamanları gözünüzde canlandırın. Daha bir şey demiyorum.
Birlikten atılınca buraya gelip saçma saçma şeyler yazma kardeşim haksız yere attığımız yok adam saçmalık yapar gözüne batar atar niye bir şey olunca gelip tanıtımda yazma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum git dcden mi konuşuyorsun ileti mi atıyorsun ne yapıcaksan yap ama gelipte tanıtımda böyle şeyleri konuşma

Çevrimdışı grejuva

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 20:49
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 10 Şubat 2020, 13:56
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #2221 : 18 Aralık 2018, 22:44:42 »
ELVEDA YAZISI ATMAK ZORUNDA DEĞİLSİN BU BİRLİKTE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİN CS6 EDİTİ ÖĞRETTİM KÖTÜ BİR RP  OYUNCUSU İKEN SENİ İYİ YERLERE GETİRDİ BU BİRLİK ATILMA SEBEBİNİ ÇOK ÖĞRENMEK İSTİYORSAN TROLLEME SAÇMA ROL VE PAYLAŞTIĞIN KONSEPT DIŞI ROLLERDEN DOLAYI ATILDIN. SİL ŞİMDİ YORUMU

Yaptığım saçma rollere ve konsept dışı paylaştığım rollere bir örnek ver anında sileyim yorumumu. biz sunu öğrettik bunu öğrettik kısmına gelince doğru öğrettiniz bunu inkar eden yok ama iki aydır sizin birlikte olan birini bir lafıyla attınız bu sadece benimle ilgili bir şey değil önceden yine birlikte ki bir kaç kişiye bu şekilde saçma sapan şeyler yapıp nedensizce birlikten attınız kendinizi bir şey zannediyorsunuz ya bizim hood onayımız var diye fazla bişey zannetmeyin diyorum işte iki ay boyunca birlik içerisinde çok fazla haksızlığa şahit oldum bu sadece bana yapılanlar değil diğer birlik üyelerinede yapılanlar birlik içerisinde merkezi otoriteniz sağlam değil neden önceden iki tane shotcaller varken artık bir tane var sorun bir kendinize neden böyle diye eski zamanları gözünüzde canlandırın. Daha bir şey demiyorum.
Birlikten atılınca buraya gelip saçma saçma şeyler yazma kardeşim haksız yere attığımız yok adam saçmalık yapar gözüne batar atar niye bir şey olunca gelip tanıtımda yazma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum git dcden mi konuşuyorsun ileti mi atıyorsun ne yapıcaksan yap ama gelipte tanıtımda böyle şeyleri konuşma

Ah be Jahseh keşke Dc den banlanmasaydık dimi :)

Çevrimdışı grejuva

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 20:49
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 10 Şubat 2020, 13:56
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #2222 : 18 Aralık 2018, 22:45:32 »
birlikten atılınca ben vol#123123
daha fazla yazma atıldın birlikten, herkes kendi yoluna hadi

Herkes kendi yoluna Vader hadi bakalım!

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:37
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Birlik: ******* **ibi
Son giriş: 30 Nisan 2022, 18:05
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #2223 : 18 Aralık 2018, 23:15:15 »

Şuan 2 tane shotcaller var bir tanesi aktif değil sadece

Çevrimdışı gottablast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Aralık 2018, 19:13
Toplam oynama: 93 gün, 18 saat
« Yanıtla #2224 : 19 Aralık 2018, 00:07:37 »
ıyı gunler

Çevrimdışı gottablast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Aralık 2018, 19:13
Toplam oynama: 93 gün, 18 saat
« Yanıtla #2225 : 19 Aralık 2018, 00:09:03 »
bırlık cok guzel

Çevrimdışı snully

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2019, 18:13
Toplam oynama: 58 gün, 15 saat
« Yanıtla #2226 : 19 Aralık 2018, 00:26:01 »

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
« Yanıtla #2227 : 19 Aralık 2018, 00:31:02 »
Hemen geliyorum homie OOC alımlar açıkmış benide alın Birliği ilk benle açıp sonra daha O.G rollerini bilmeyen bir arkadaşa rütbe verin realgrape swettie.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52