Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

SARDI MI?

SARRDI
368 (54.5%)
SARIYO
307 (45.5%)

Toplam Oy Verenler: 675

99 Grape Watts Mafia

Başlatan nappyhead, 07 Eylül 2018, 22:51:15
Okunma sayısı 270985 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nevsehirmafia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Nisan 2024, 04:12
Toplam oynama: 160 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Kanadalı
Son giriş: 25 Haziran 2023, 17:21
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 02:45
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Grape Street Gangsters, Crips
« Yanıtla #2190 : 17 Aralık 2018, 20:33:51 »

Çevrimdışı snully

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2019, 18:13
Toplam oynama: 58 gün, 15 saat
« Yanıtla #2191 : 17 Aralık 2018, 20:59:50 »

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
« Yanıtla #2192 : 17 Aralık 2018, 21:05:51 »
my nigga snully çalışıyo

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2019, 16:44
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
« Yanıtla #2193 : 17 Aralık 2018, 23:25:53 »

birliğin bakıma ihtiyacı var, birliğin üyeleri sürekli kendi kafasında, hoodda bile bir kaos hakim.Birliğin başında duracak aktif birisi lazım, fakat bu sizde yok gibi gözüküyor. Birlikte en yetkili insanların bile gelişmiş rol bilgisinden eksik olması üzücü bir durum. ilgilenecekseniz ilgilenin, ilgilenmeyecekseniz birliği kapatmanızı öneririm, çünkü aziz yıldırım misaline dönmüş bir birlik haline geldi, zevki kaçmasına rağmen hüküm sürüyor. üç haftadır ara ara sokağa geliyorum, tanıyan tanıyor fakat her geldiğimde kanser olmaktan kurtulamıyorum. oraya rol yapmaya gelenlerin dışında birliğin üyeleri beni kanser ediyor. Hood onayı ve bu kadar sayfaya rağmen birliğin bu tür üyelere sahip olması üzücü. yukarıdaki olayda da saygıyı bahane edip birlik üyelerine rastgele ateş açan bir adamla karşılaştım, yaklaşık 3-4 kişiyi yere düşürdü. silahla birini vurmak kolay değil, bunu hiçbir sebep gerekmeden mahallenin ortasında yapmak hiçte mantıklı değil. hood onayına sığınarak kendisini bulunduğu seviyenin kat kat üstünde görenler var, buna rağmen iki emoteyi bir araya getiremiyorlar.

Çevrimdışı snully

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2019, 18:13
Toplam oynama: 58 gün, 15 saat
« Yanıtla #2194 : 17 Aralık 2018, 23:35:52 »

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2023, 23:03
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Son giriş: 16 Mart 2025, 15:12
Toplam oynama: 267 gün, 13 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 01:17
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
« Yanıtla #2195 : 17 Aralık 2018, 23:36:46 »

birliğin bakıma ihtiyacı var, birliğin üyeleri sürekli kendi kafasında, hoodda bile bir kaos hakim.Birliğin başında duracak aktif birisi lazım, fakat bu sizde yok gibi gözüküyor. Birlikte en yetkili insanların bile gelişmiş rol bilgisinden eksik olması üzücü bir durum. ilgilenecekseniz ilgilenin, ilgilenmeyecekseniz birliği kapatmanızı öneririm, çünkü aziz yıldırım misaline dönmüş bir birlik haline geldi, zevki kaçmasına rağmen hüküm sürüyor. üç haftadır ara ara sokağa geliyorum, tanıyan tanıyor fakat her geldiğimde kanser olmaktan kurtulamıyorum. oraya rol yapmaya gelenlerin dışında birliğin üyeleri beni kanser ediyor. Hood onayı ve bu kadar sayfaya rağmen birliğin bu tür üyelere sahip olması üzücü. yukarıdaki olayda da saygıyı bahane edip birlik üyelerine rastgele ateş açan bir adamla karşılaştım, yaklaşık 3-4 kişiyi yere düşürdü. silahla birini vurmak kolay değil, bunu hiçbir sebep gerekmeden mahallenin ortasında yapmak hiçte mantıklı değil. hood onayına sığınarak kendisini bulunduğu seviyenin kat kat üstünde görenler var, buna rağmen iki emoteyi bir araya getiremiyorlar.

Tabii bu eleştiriyi yapanı da tanımak lazım? + Eleştirmeden şikayet etmeden bir kendinize bakmalısınız.

Çevrimdışı nevsehirmafia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2196 : 17 Aralık 2018, 23:39:15 »

Anlamadığın bir olay mahallede saygınlık için kavga çıktı, ve seni gördüğümüzde o taraftaydın. Daha fazla IC'yi OOC'a dökmek istemiyorum. Bize karşı gruplandınız bizde ayaklandık, o gruba ateş açtık. Çete de saygınlık işleyişi bu.

Çevrimdışı grejuva

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 20:49
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 10 Şubat 2020, 13:56
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #2197 : 17 Aralık 2018, 23:41:19 »

Çevrimdışı nevsehirmafia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2198 : 17 Aralık 2018, 23:43:01 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2019, 16:44
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
« Yanıtla #2199 : 17 Aralık 2018, 23:43:56 »
sokağınızda böyle bir rol seviyesi hakimse benim suçum değil, ayak uydurmam gerek. sokağa gelip türk atasözü söyleyen mi dersin, birbirlerinin üzerine oturan mı dersin, yaralı rolü yapan adamın üstüne işeyen mi dersin hepsi var. Ha şunu da söylemeden edemeyeceğim, tanıtımınızda henüz Crip rolünü tanıtıma yansıtıp diğerlerine katkı sağlamaya çalışan birisini veya ekran görüntüsü dönemedim. tamamen oyun içi rollere odaklanmışsınız demek isterdim fakat görüyorum ki o konuda da eksiğiniz var. beni her ne kadar tanımasanızda ben sizi tanıyorum, bana sıkan kişilere baktığımda ise geçmişte sürekli sağa sola sıkıp q atan insanlar olduğunu gördüm, o yüzden bu ateş açılıp sebepsiz yere rk edilme olayı beni şaşırtmadı. görünen o ki arkadaşlar hood onayına sığınarak sebepsiz yere ateş açıp bunun yanlarına kalacağını düşünüyor, fakat hood onayı sandığınız kadar etkili değil dostlarım, en azından realistik düşünürsek. sebepsiz yere orada birisini vurmanız bir polisi çekebilir, bir poliste polis departmanının geri kalanını. rollerinizi gerçekleştirmeden önce iki kere düşünmüyorsunuz, bu büyük bir eksik. crip rolleri adam vurmakla olmuyor, tam tersine silahtan uzak durmaya çalışan bir rol planı sergilemeniz gerekiyor. neyse, artık birliğiniz uzak durulması gereken birlikler listemde üst sıralarda,  kendinizi geliştirmeniz umuduyla, sağlıcakla kalın.