Niye herkes laf atma peşinde ki, neyse bende atayım kardeşim sunucu dm sunucusu oldu neden rol yabion?
Nedenmi laf atma peşindeyim? Doğruları söylemek ne zamandır yanlış.
HeadNegro canımın yaptığı gibi hiç bir türlü kirletme yapmayı düşünmüyorum, baktığıma göre büyük bir eksiğin var
"Hayla" bak evrenim, sana dün akşam kaç kere yazdım chatten "Hayla değil hala" rica ediyorum düzelt şunu insanların hayatıyla oynuyorsun, beyin hücrelerim ölüyor.
Şimdiye kadar, o zamana kadar, hâlen, henüz: "O zamanlar sağlam dişi söktürüp yerine altın diş taktıran, böylece güzelleştiğine inanan insanlar hâlâ vardı." -A. Kutlu.
"HAYLA' salmiyorsun git artık
Neden bu kadar agresif giriyorsun canım?
Dur biraz üzüm sokağına laf atayımda belki güzel birşey geçer elime.
Beyler toplanın sokağa çıkalım güzel bir ss alıp sokaklara kimin gerçek olduğunu gösterelim.
/do Sokakta serseriler bulunmakta.
Buraya gelip boş muhabbet yapmaktan başka işin yokmu?
Gelipte sallayıp birşeyler çıkartma çabası içerisine girmen çok garip, acaba nerden sallasam tutar diyorsun sadece.
Boş muhabbet "Hayla" yanlış yazımımı?
Her neyse, ben tanıtım kirletmeyi düşünmüyorum.
Bunu burdan söyleyeceksin diye bir kural koyulmadı sana, gidip onu sorunun olan kişiyle konuş gelipte burdan yazıp reklam yapma gidersin sorunun olan kişiye söylersin şurda yanlış yazmışsın şöyle olucaktı diyebilirsin, kısaca diyorum ki buraya gelipte reklam yapmana gerek yok.
Daha fazla yazıpta konuyu uzatmana gerek yok bence değilmi?