7'li arkadaş grubumla roldeydim daha sonrasında elektriklerim kesildi ve oyundan düştüm. Bir süre sonra elektriklerim geldikten sonra oyuna girdiğimde karakterim yüklenirken bir sıkıntıya girdim ve kick atıldı. Daha sonrasında oyuna girdiğimde bugdaydım, departman önüne çekildim. Burada daha önceden LoslanRp'ye skin çalmak için girdiğimde yüklediğim hile duruyormuş, farkında değildim. Yanlışlıkla basmış olacağım herhalde insanlara slap atmışım sanırım. O sırada zaten kalıcı olarak banlandım. Bu hileyi bahsettiğim gibi skin çalmak adına yaptığımı zaten son dönemde yükletmiş olduğum ve kabul edilen skinlerden anlayabilirsiniz. Uzuun bir süre yaklaşık 1 aya varan süreç boyunca noro ile ticket üzerinden bu konuyla ilgili konuştuk en son ise beni Probation'a yönlendirdi.
Ticket üzerinde de belirttim, burada da belirteyim. Rina roleplay uzun süredir oynadığım ve ana rol yapma sunucum. Durum böyleyken ve ortada herhangi bir sebep yokken göz göre göre hile açmam zaten. Bu yaptığım hatanın farkındayım, pişman ve üzgünüm.
Seviye: 20
Yasak No: #21684
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/1027983458124972085/1038409313120690186/samp_21_10_2022_23_50_30.png
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Slapper
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Antonio_Momoa
Ashlie_Hargreeves