Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENDİ]ITALY Automotive

Başlatan SAİLOR27, 29 Ekim 2022, 13:57:57
Okunma sayısı 533 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SAİLOR27

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joe Li Lv.14
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Aralık 2024, 22:01
Toplam oynama: 26 gün, 8 saat
Birlik: **ALY
[EKLENDİ]ITALY Automotive
« : 29 Ekim 2022, 13:57:57 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi bu ofise ayırabilirsiniz?: [Haftanın her günü en az 4-5 saat aktifim genelde rollerim bu ofiste geçecek]

Ofis Bilgileri

Ofisin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Joe_Li]
Ofisin koordinatları(/pos): 987.61, -1298.60, 13.38, 357.36
Ofisin lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
Ofisin adı: [ITALY Automotive]
Ofisin tipi(sadece "diğer" olabilir): [diğer]
Ofisin interioru: [Kikoriko Ofis]

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC:18 yaşında babası vefat ettikten sonra ticarete atıldı.Şehirde uzun süredir araç alım satımı ve emlak işi yapıyorum fakat belirli bir lokasyonum hiç olmadı bu ofisi araç alım satımlarımda ve emlakçılık için kullanacağım.Geçimimi uzun süredir ticaret ile yapıyorum lokasyonu itibari ile önündeki araç park alanlarına araçlarımı yerleştirip galeri işi yapmayı düşünüyorum.Bunun yanında kişilerin ev garaj ve benzeri mülklerinin alım satımını da yapmayı düşünüyorum genel olarak alım satım yeri olacak paraya ihtiyacı olanlar gelip mülklerini satabilecek veya ev araç almak isteyen kişilerin hemen ulaşabilecekleri bir yer olacaktır.Ve artı olarak bir otomotiv şirketi açmayı düşünüyorum bunun içinde belirli bir yerim olması için burayı seçtim gelip burada rollerin döneceği toplantıların yapılacağı araç sefkiyatı olacak bir yerdir.
OOC:oyuncular burada gelip mülklerini satabilecek ve şirketimde eleman olarak calısabilecek hem sirket hemde birlik kurup bir şekilde burayı canlı tutarak hem para kazanacağım hemde çevre edineceğim şehirde bu konsepti cok yapmak isteyen oluyor fakat adam akıllı galericilik yapan yok şehirde ilklerden olmayı planlıyorum işler iyi giderse buraya özel harita da yükleyip daha güzel roller çevirmeyi düşünüyorum.]
Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Acil nakite sıkışanların uğrak yeri olmasını planlıyorum acilen arac satmak isteyenler gelip araçlarını satabilecek uygun fiyatlı araç almak isteyenler gelip araç alabilecek genel olarak araç alım satım bölgesi yapacağım.Bunun yanında ev garaj ofis bar gibi emlak işi de yapmayı düşünüyorum ama genel olarak araç alım satımı olacak uzun süredir bu işi yapıyorum genel olarak kazancımı bu iş sayesinde yaptım ve devamında belirli bir yerim olup insanların daha çok ticaret yapmasını sağlayacağım.İş arayanların da uğrak yeri olacaktır.Otomotiv şirketi kurup burayı daha büyük bir yer haline getireceğim.Şehirdeki işsizlik oranı azalacak,şirketimde çalışmak isteyenleri şirketime, araç alım satım yapmak isteyenleri birliğime alıp bu şekilde Los Santos'a katkıda bulunmak istiyorum.]
Ofisiniz, bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Bulunduğum bölge Pizza Stack'e yakın olduğu için konum itibari ile işim için çok uygun bir yer aktif olarak kişilerin gelip araç alım satımı yapabileceği bir yerdir.Önündeki otopark sayesinde araçlarım düzenli bir şekilde park edilecek,mümkün oldukça da düzenli rollerin döneceğine inanıyorum.Konumu itibari ile çoğu oyuncunun ulaşımı kolay olacağından daha aktif rollerin döneceğine,oyuncuların araç kullanmadan yürüyerek bile gelebileceği bir yer olduğundan aktif rollerin döneceğine inanıyorum.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Joe Li"; ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silinebileceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Demircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Aralık 2023, 01:17
Toplam oynama: 330 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Archie Major Lv.38
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:15
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
Archie Allen Lv.38
Köken: Rus
Son giriş: 24 Aralık 2023, 01:10
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
Aurelia Gray Lv.38
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:12
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
Ynt: ITALY Automotive
« Yanıtla #1 : 30 Ekim 2022, 18:14:13 »
POS hatalı, soruları detaylandırın. Düzenlemeniz bittikten sonra beni etiketleyin.

Çevrimdışı SAİLOR27

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joe Li Lv.14
Ynt: [DÜZENLENCEK]ITALY Automotive
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2022, 19:24:17 »

Çevrimdışı Demircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Archie Major Lv.38
Archie Allen Lv.38
Aurelia Gray Lv.38
Ynt: [EKLENEBİLİR]ITALY Automotive
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2022, 18:07:22 »
Konumu tekrardan güncelleyin, kapı girişi mevcut değil. Güncelledikten sonra beni etiketleyin.

Çevrimdışı SAİLOR27

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joe Li Lv.14
Ynt: [DÜZENLENECEK]ITALY Automotive
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2022, 12:19:37 »
adminim aynı mekandan pizza stack'in üst tarafında da var ve kapı girişi aynı şekilde işyeri numarası 97 kontrol edebilirsiniz ekran fotoğrafını da ekliyorum buraya
https://www.hizliresim.com/9hxuiku
@Demircan

Çevrimdışı Demircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Archie Major Lv.38
Archie Allen Lv.38
Aurelia Gray Lv.38
Ynt: [DÜZENLENECEK]ITALY Automotive
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2022, 13:13:41 »
Önceki iş yerlerinin konumuna bakmıyorum, bu işyeri sizin konsepte uygun değil. Farklı bir yer seçin.

Çevrimdışı SAİLOR27

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joe Li Lv.14