Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

EKLEME YAPILACAK ŞİMDİLİK SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM.

Başlatan L İ D E R C A N, 23 Ekim 2022, 01:32:01
Okunma sayısı 236 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
01/08/1996
CHAPTER I
Reyes,
   Amerika'da Brooklyn şehrinde doğmuştur.
   Brooklyn şehri, reyes için pek fazla iyi değildi. Brooklyn'de çeteler çok fazlaydı.
Sokaktan yürürken herkez laf atıyor ve birbirini gasp etmeye çalışıyordu, sokaklar'da pek fazla güvenli değildi. Babasının mesleği, taksi şoförü. Annesin'in mesleği, kuru temizleme idi.
Annesi ve babası, Reyes'i okuttu, onlar gibi hayatının olmasını istemiyordu. Reyes, ilk okuldan orta okula kadar okudu. Lise için ailesinin durumu yoktu, Reyes bu durumlardan rahatsızdı, yaşı 17 idi. Lise için sınavlara girmiş fakat maddi durumları yetmiyordu. Bu maddi durumlar yüzünden Reyes, 17 yaşında işe başlamak istiyordu. Annesi ve babası bu duruma karşıydı. Fakat, Reyes kararlıydı. Aile içi kavga etmişlerdi, Reyes annesi'ne sesini yükselttiği için, babası tarafından dayak yemişti. Reyes, babasından yediği tokatları ve tekmeleri hazmedemiyordu. Babasına karşı gelmişti. Ardından bir sinir ile dışarı çıkmıştı, dışarısı güvenli değil, tehlikeli idi.
Reyes, çok sinirli olduğu için hiç bir şey umrumda değildi. Reyes'in önünü bir kaç zenci kesmişti. Gece saat 00:46 suları idi. Bu iki zenci, Reyes'i hırpalamıştı. Ondan para ve telefonu'nu istiyorlardı. Reyes'in parası yoktu, fakat bu iki sokak serserisi anlamıyordu. Reyes bu iki zenciye karşılık vermişti. Sokak'tan arbede oluşmuştu, Reyes koşmaya başlamıştı. Bir dükkana girip, yardım istemiş fakat kimse Reyes'e yardım etmemişti. Reyes anlamıştı, yolun sonu, bu bela'dan kaçamam, madem bela bana geliyor, bela'dan da daha bela olacaktı. Reyes girdiği dükkan'ın tezgahın'dan bir bıçak almıştı ve içeri giren iki zenciye bıçağını savurmuştu. Birisine bıçak takılmıştı fakat diğeri Reyes'e bir tekme atıp onu düşürmüştü. Bıçağı taktığı kişi yerdeydi, arkadaşı ise ona yardım ediyordu. Reyes ayağa kalktı ve bir sandalye aldı, diğer kişiye sandalye'yi kafasına geçirmişti. Ardın'dan bıçağı sapladığı kişiden, bıçağını çekip almıştı, bu sefer dükkan'ın heryeri kanrevan olmuştu. Sonuçta bıçak girdiği yerden çıkarılmaz.Yerdeki kişi çok kan kaybetmişti arkadaşı onun ile ilgilenirken, Reyes ona da bıçağı saplamıştı. Bu olay sonucunda ilk cinayetini işlemişti.

CHAPTER II
   Aradan uzun yıllar geçmişti. Reyes'in yaşı 26 olmuştu, yıllar geçsede ilk işlediği cinayet, sürekli Reyes'in rüyalarına giriyor ve halisulasyon gibi sürekli o anları gözlerinin önünde gitmiyordu. Reyes bu olayları unutmak için, uyuşturucuya başlamıştı, kendisini kaybetmişti. Bir kaç bağımlı arkadaş edinmişti. Reyes evden gittiği günden beri annesini ve babasını görmemişti. Aradan uzun yıllar geçsede Reyes ailesini özlüyordu fakat gururu'na sürekli yenik düşüyordu. Tanıştığı arkadaşları ile sürekli uyuşturucu alkol tüketiyordu. Kendisine meslek edinmek istemişti. Aklına o an'da babası gelmişti. Babası bir şofördü, taksicilik yapıyordu. Babası az para kazansada, kendi parasını en azından çıkaracaktı. Fakat uyuşturucu bağımlısı olduğu için, sürekli kazandığı paraları uyuşturucuya veriyordu.. Bir gün, Reyes'in arkadaşı gelmişti. Bir mekan'da buluşup, takılacaklardı. Reyes'in cebi boş değildi, fakat boş geziyordu. Arkadaşın'ın parası yoktu, buluştuğu mekan'da para hakkında konuşuyorlardı. Reyes'in arkadaşının, paraya ihtiyacı vardı, Reyes'den bin dolar para istemişti. Reyes o kadar para veremezdi. Bin dolar onun bir aylık kazancıydı. Reyes ile arkadaşı o mekanda para için kavga etmeye başlamışlardı. Reyes arkadaşına o parayı ne için vereceğini sordu, arkadaşı ise "Siktiğimin eroin'i almak için" Reyes bu sözü duyunca sinirlenmişti. Arkadaşına o parayı vermeyeceğini ve artık uyuşturucuyu bırakmanın zamanı olduğunu söylemişti. Arkadaşı, Reyes'i dinlememişti. Arkadaşında bir bıçak vardı. Reyes'in üzerine doğru yürüdü ve bıçağı savurmaya başlamıştı. Reyes karşılık versede, bıçak onun karın boşluğuna denk gelmişti. Arkadaşı, Reyes'i bıçakladıktan sonra tüm paraları alıp kaçmıştı. Reyes'in telefonun'da babasın'ın numarası vardı ve yardım istemek için babasını aramıştı...
CHAPTER III
   Reyes'in babası Micheal, olay yerine gelmişti. Reyes'i yerde kanlar içinde görünce hemen kucaklamış ve etraftakilerden yardım istemeye başlamıştı. Hiç bir kimse yardım etmiyordu. Brooklyn şehrinde herkez birbirinden korkuyordu. Şehir çete kaynıyordu. Micheal ambulansı aradı. Apar topar, hastahaneye gitmişlerdi. Reyes'i direk olarak ameliyathaneye almışlardı. Çok fazla kan kaybetmişti. Micheal onu dışarıda bekliyordu. Aradan bir kaç saat geçmişti, Reyes'den hala haber yoktu. Doktor en sonunda çıkmıştı, operasyonun başarılı olduğunu bildirmişti fakat bir sorun vardı. Reyes çok kan kaybettiği için ona kan lazımdı. Reyes'in kanı pek fazla bulunmazdı. Nadir bir kan grubu vardı. Bunun içinde annesin'in kanı lazımdı. Fakat annesi, ölmüştü.. Micheal bunun Reyes'e henüz söylememişti. Üvey annesi olan Katerina, hastahaneye gelmişti ve Reyes için kan vermeye hazırdı...
CHAPTER IV
   Aradan bir kaç hafta geçmişti, Reyes taburcu olmuştu. Başında kimse yoktu, en son babasının olduğunu hatırlıyordu. Doktorlar Reyes'in odasına gelmişti ve ona taburcu olduğu için bir kaç dosya getirmişti, Reyes bu dosyaları imzalamıştı ve taburcu olmuştu. Dışarı çıktıktan sonrada ne kadar tuhaf ki artık uyuşturucu bağımlılığı gitmiş gibiydi, sanki tanrı bu olayı ona özellikle yaşatmıştı. Reyes telefonun'dan babasını aramıştı. Babası Micheal'i hastahaneye çağırmıştı. Bir taksi ile gelmişti, Reyes'i alıp eve doğru gitmişti. Fakat Reyes eve vardığında başka kadını görünce şaşırmıştı. Babası Micheal'a sormuştu, "Annem nerede?" Micheal ise "Oğlum sana söyliyemedim, evden gittiğinden beri seni arıyamadım, kendimi hazır hissedemedim, seni aramaya yüzüm yoktu, kendimi çok pişman hissediyordum. Annen artık yok, sana üzülerek söylüyorum, annen sen gittikten iki yıl sonra hayatını kaybetti." Reyes sormuştu. "Nasıl?! Nasıl oldu?" Micheal cevaplamıştı. "Sen gittikten sonra bir yıl ara ile annen kansere yakalanmıştı, bir yıl tedavi oluyordu fakat kanseri yenemedi, hayatını kaybetti."
Reyes, bu haberi duyunca, evden çıkmıştı, sokakta yürümeye başlamıştı, kafasını dağıtmak istiyordu, çok üzgündü, fakat onu bıçaklayan arkadaşını bir dükkan'ın içinde görmüştü. Olayları tam olarak hatırlıyordu, Reyes dükkana girip arkadaşına hiç bir şekilde selam vermeden, evden gizli gizli aldığı bıçağı ile arkadaşın'ın arkasın'dan yanaşıp boğazını kesmişti ve kulağına fısıldamıştı; "Seni arkadaş bilmişti ama sen arkadaş değil yanımdaki düşmanmışsın" Bu sözlerin'den sonra hızlıca olay yerinden uzaklaşmıştı. Başı bela'dan kurtulmuyordu sürekli bir kavga sürekli bir cinayet.

CHATPER V
   Reyes, arkadaşını öldürdükten iki yıl sonra..
Bir işe başlamıştı, bir fabrika tabak imalatı yapıyorlardı. Amerika bir fabrika'da çalışmak o kadar'da fazla kolay değildi, fakat Reyes bir şekilde fabrikada işe başlamıştı. Fabrikada çalışıyordu, parasını her ay alıyordu, hayatı yoluna giriyordu, bir ev kiralamış ve bir araba almak için çalışıyordu. Dolabı sürekli dolu olan Reyes, her gün mutlu güne uyanıyor ve işine gidiyordu, 6 ay sonra istediği arabayı almak için çalışıyordu. Fakat işler o kadar'da iyi gitmedi. Reyes çalıştığı fabrika bir yanlışlık yaparak, bir makineyi bozmuştu, supervisior, olan iş arkadaşı gelmişti ve Reyes'in yaptığı hata üzerine ona argo kullanmış, aşağılamış ve annesin'e küfür etmişti. Reyes ölen annesin'e küfür ettiğini görünce. İş arkadaşını orada hırpalamıştı, kanlar akana kadar dövüyordu, insanlar ayırıyordu. Polis çağırmışlardı, karakola gidip olayı anlatmıştı. Polisler Reyes'i salmıştı. Reyes dışarıda birisini görmüştü, siyahi bir genç. Aynı Reyes gibi, hızlı cana yakın samimi birisiydi, bir o kadar'da deli. Tanışmılardı, kendilerine iyi geliyorlardı. Bir gün bu arkadaşı Reyes'e söyle bir teklif sunmuştu. "Kendi işimizi yapalım mı?" Reyes sormuştu "Ne gibi?!" Arkadaşı cevaplamıştı "Silah ticareti ve uyuşturucu ticareti" Reyes eklemişti "Uyuşturucu olmaz, ben çok önceden bu pisliğe bağımlıydım artık buna tekrar bulaşamam." Arkadaşı cevaplamıştı "İçmiyeceksin, satacaksın. Eğer sen uyuşturucu işi yapmak istemezsen bile silah satacaksın.." Reyes sormuştu "Silahları ve uyuşturucuları kimden tedarik edeceğiz?" Arkadaşı cevaplamıştı "Tanıdığım çok iyi birisi var, bu işlerin içinde, seni onun ile tanıştırmak istiyorum." Reyes herşeyi onaylamıştı. Arkadaşı ile bu işe girmeyi kabul etmişti ve çok güzel paralar kazanacaklardı.

CHAPTER VI
   Aradan iki yıl geçti..
Reyes ve arkadaşı uyuşturucu satarak çok fazla kaar etmişlerdi, fakat silah ticaretinde, o kadar fazla para kaar etmemişlerdi. Bir gün bir müşteri ile buluşmaya gitmişlerdi. Yüklü miktarda uyuşturucu satacaklardı. Mekana girmişlerdi ve bir grup adam onları bir masada bekliyordu. Kişiler kendilerini belli etmeye başlamışlardı. Buradan ticaret değil bela çıkacaktı. Reyes'in arkadaşı konuya girmişti. Satacakları fiyatı belirlemişlerdi, fakat karşı taraf bu fiyatı pahalı görmüştü. Fiyat'da düşmek istemişlerdi, fakat bu zarar olacaktı. Bu konuda iki tarafda uzlaşamamıştı. Reyes ile arkadaşı mekan'dan ayrılırken, kişiler'den birisi silah çıkartıp, Reyes'in sağ ayağına sıkmıştı. Üzerleri boştu fakat arkadaşın'da ise bir silahı vardı. Arkadaşı Reyes'i almıştı. Bir duvarın arkasına geçip siper almışlardı. Arkadaşı üç kişiyi indirmişti fakat, kör kurşun, arkadaşın'ın kafasına gelmişti ve arkadaşı orada hayatını kaybetmişti. Reyes silahı alıp herkeze ateş etmeye başlamıştı. Bölgeden ayrılırken kendisini korumak için her yere ateş ediyordu, kişiler siper almıştı. Reyes onlara ateş etme imkanı vermiyordu. Reyes olay yerinden hızlıca uzaklaşmıştı. Aradan bir kaç ay geçmişti, sağ ayağı iyileşmişti. Arkadaşını öldürenlerin peşine düşmüştü, Brooklyn'den çıkıp, Los Santos şehrine gelmişti. Burada Brooklyn'den elde ettiği uyuşturucu ve silahları Los Santos'a göndermişti. Kendisine bir ev almıştı ve bir araba. Kişilerin Los Santos'a geldiğine dair haberini almıştı ve kişilerin peşine düşmeye başlamıştı. İntikam almakta kararlıydı. Kişileri Los Santos'da bulmuştu. Bir AK-47 silahı ile bir barı basmıştı ve bar'daki herkezi taramıştı. Artık Los Santos şehrinde önü boş, hiç bir engel olmadan uyuşturucu ve silah ticareti yapacaktı. Reyes kararlıydı. Bu yolda yeni arkadaşlar ve yeni düşmanlar edinecekti. Reyes intikam peşinde, ona bunu yapanlar'dan hesap soracak.

Çevrimdışı blossom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Haziran 2024, 21:12
Toplam oynama: 9 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 24 Eylül 2023, 12:13
Toplam oynama: 3 gün, 19 saat
Daphne Lopes Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Aralık 2023, 20:47
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Birlik: *******r's
Penny Smith Lv.14
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ekim 2023, 18:08
Toplam oynama: 10 gün, 5 saat
Ynt: EKLEME YAPILACAK ŞİMDİLİK SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM.
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2022, 11:14:38 »
başarılar.