Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

RİNA RESET

Başlatan Beratgmbc, 22 Ekim 2022, 01:52:29
Okunma sayısı 830 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 16:51
Toplam oynama: 20 gün, 12 saat
Birlik: ***ady
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Mayıs 2024, 22:54
Toplam oynama: 109 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
RİNA RESET
« : 22 Ekim 2022, 01:52:29 »
Rina Roleplay de son zamanlar da roller azalıyor.Evet hala oynayan kişi sayısı 600 - 700 kişi gösteriyor ama bunların çoğunluğu kabul edelim VDS.Eskiden Rina Roleplay de İşyeri Satma diye birşey yoktu mesela şimdi var ve herkes işyeri açabiliyor veya alabiliyor bu bence çok saçma çoğu Club , Ofis yöneticileri çalışan arıyor Akşam saatlerin de beş işyeri açık oluyor ve hepsi de genel de boş.Harita da yapılan değişiklikler baştan aşsağı saçma geliyor.Rina da en bilindik Rolün en çok yapıldığı yerlerden biri Alhambra idi ve yeri de çok bilindik bi yerdeydi şuanda harita değişikliği ile yeri değişmiş Rol yapmamamız için resmen uğraşılıyor gibi olmuş evet bazen çok da harika güncellemeler veya harika değişiklikler olabiliyor ama bazıları da çok kötü etkiliyor.Çimento Yolu eskiden çok daha iyi bi yerdeydi şimdi Çimento ve Taşımacılık araçları birbirine çarpıyor (TROLL YAPILIYOR).Meslek yapmaktan soğuyor insan zaten fazla kazancı da yok diyebiliriz.Eskiden Sahil de Rol Ortamları vardı bence @Hera ve tüm Rina Roleplay yetkilileri burada eskiden yapılan rolleri biliyordur.Şimdi de Pizza da rol ortamları aktif ama oralar değiştiriliyor bence eski sistemine geri gelmesi gerekmektedir.Forum da artık resmen adminler istifa etmiş başvurulara otuz günde bakılıyor , tanıtımlar hiç bakılmıyor bile.Açıkcası 5 ay gibi bi süredir girmiyordum girdiğim de karşılaştığım Rina ile şok oldum eskiden daha iyiydi.Ayrıca bahsettiğim gibi boş mekanlar FPS düşüklüğü sağlıyor.OOC Market de fiyatlar oldukça artmış bence düşürülebilir.Şimdi Reset atmak zor olabilir diyeceksiniz ama bence eski sisteme dönüş çok zor değil.Tanıtımları olmayan yada Rol ss atmayan çok İşyeri var hepsi kapansa işyeri satma ve kiralama sistemi kalksa yine başvuru ile açılıp 100 - 120 bine satılabilse daha iyi olacağını düşünüyorum.Kumarın Las Venturas tarafına taşınırsa oralar da daha iyi olabileceğini düşünmekteyim ruh gibi Las Venturas.Ayrıca 2019 Rina Roleplay ile 2022 Rina Roleplay karşılaştırılması yapılırsa bence Rina oyuncularının çoğu 2019 tarihini tercih edeceklerdir 2022 tercih edenler de bence ya engellidir yada 2019 Rinasını görmemişlerdir.Bence bu yenilikleri yapan Rina Yönetimi de pişmandır diye düşünüyorum bazı yaptıkları iyi güncellemeler olsa bile bazılar çok kötü güncellemeler kabul edelim.               
     Şarkıdan bir sözü de Hera ve Rina Yönetimine sunuyorum ''DİRENME PES ET AT BİR RESET RESETLE RİNAYI AL DA GEL BAŞKA ÇARESİ YOK UZUN SÜRE RİNADAYIZ SONU BÖYLEYSE FAYDASI YOK''                                                               RESETLE             SAYGILAR RİNA ROLEPLAY YÖNETİMİ VE ONUN SAYGI DEĞER OYUNCULARI @Hera     

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: RİNA RESET
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2022, 05:41:40 »
Okumaya üşendim, başlıktan yola çıkarak şuan ki sistemin iyi olduğunu ve reset gibi bir şeyi desteklemiyorum.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: RİNA RESET
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2022, 08:34:32 »
Telefon doğrulaması geldi ve yaz dönemindeyiz 700 kişinin neredeyse %90'ıda AFK değil ve bu neredeyse diğer tüm aktif SA-MP sunucularına göre çok çok iyi bir sayı. 2019'da başladıysan 2019'u tercih edersin. 2022'de başladıysan 2022 sana hoş gelir. Rina sana eski tadı vermiyorsa bence problem yine de sunucuda değil, farklı sunucuları dene belki zevk alabilirsin.
1