Merhaba, bu konuyu yan hesabımdan yazıyorum. Konuya nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum. 7 ay önce oyundan kalıcı olarak yasaklandım. Aslında konuşmak için bir çok konum var ama bunu burada metine yazmaya kalksam karmakarışık olur. 2019 yılından itibaren aktif olarak oynuyordum. Yetkili kadrosuna kadar yükselmekti hedefim. Her denememde yetkili kadrosuna yükselememe sebebimi anlamayıp diğer kişilerden fazla oyuna değer verdiğimi veya oyun için çabaladığımı düşünmesine bağlıyordum. Bu konuya Sitemde bulunup içimdekileri anlık olarak boşaltmıştım. Kişilere karşı çıkma sebebim de buydu. Bunca rinayla alakalı yararlı videolar çekmemin sebebi de sadece ama sadece bedava bilgi vermek, Ortam oluşturmak içindi. Youtuber tagı almak gibi bir amacım da yoktu. Kısa geçecek olursak emeklerimin karşılığını almadığımı, neden almadığım hakkında da hiç bir kelime dahi edilmemesiydi. Sıfırdan yeni bir sayfa açmak istiyorum.
Seviye: 21
Yasak No: #17494
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://resimyukle.io/r/UNRC4soySF
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Helper yetkisi kötüye kullanım, faction abuse
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Jewel Lefebvre<br />Alonza Liezze<br />Eric Ellsworth<br />Steve Jayce<br />Zack Sean<br />Cedrick Conrad<br />Deshawn Ekwe<br />Lucas Royal<br />Darwin Carlo