Los Santos'a nasıl/neden geldik?
Kulüp evine girdiğimde herkes toplantı için hazırlanmıştı. Çaylaklar kapının önünde adeta Pentagon'da görev yapan ajanlar gibi etrafı gözlüyorlardı. Herkes masaya geçti ve bir süre pekte önemli olmayan işler konuşuldu, ardından uzun bir sessizlik ve gözlerin bana dönüşü. İşte Los Santos şubesinin hikayesi tam olarak burada başlıyor. Genel Başkan bir anda söze girerek sahip olduğumuz mevcut bölgeleri ve buradaki uyuşturucu trafiğinin nasıl gittiğinden bir süre bahsetti. Trafiği genişletmemiz gerektiğini, diğer kulüplerin bölgelerimizi almak için kendi aralarında çıkar ilişkilerine girdiğini ve yakında bize doğru adım atmaya başlayacaklarını söyledi. Konu Los Santos'a döndü, buranın bakire olduğu ve bu bakireliği bozmamız gerektiğini söyledi, ancak kimse bu iş için gönüllü olmuyordu. Sıfırdan bir şube açmak için on beş kilo t*şşağı pantolonunuz da taşıyabiliyor olmalısınız. Genel Başkan Ronnie sözünü bitirdikten sonra bakışlarını bana çevirdi, ardından diğerleri de aynı şekilde. Belli ki ben gelmeden önce kimin oraya gideceği konuşulmuş bile. Yanıma kardeşim Thiago ve deneyimli bir kaç kişiyi daha alarak Santos'a yerleşmemi, oradaki düzeni gözleyip ona göre geri dönüş yapmamı istedi. Ergenliğimden sonraki tüm günlerim burada, kardeşlerimle geçti. Onlar için yapamayacağım şey, atamayacağım adım yoktu ve iş başa düşmüştü. Yanıma bir kaç t*şşaklı kardeşimi aldım. Motorlarımıza atladık, hayalarımızı yaya yaya Santos'a doğru yola çıktık. Ana şubeden ayrılan bir kaç yavru kurt. Sandığımız gibi Santos hala bakire ise, koca penisimizle o zarı delmeye geliyoruz.

Bandidos MC kimdir, ne yapar?
Bandidos yüzde birer (1%er) kulüptür. 1996 yılında, Texas'da ilk adımları Eugene Chambers tarafından atılmıştır, Eugene bir Vietnam gazisidir. Eugene Chambers, kendisine sırt yaması olarak, sol elinde aşağıya bakan bir pala ve sağ elinde yukarıda öne doğru uzatmış bir tabanca olan Meksikalı bir haydut (Bandido) seçmiştir. Seçilen kırmızı ve altın renkleri, kulübün ana renkleri olarak seçiliyor. Sloganlarını ise "Ailenizin sizi uyardığı insanlar biziz." olarak belirlemişlerdir.
Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığına göre, Bandidos Motosiklet Çetesi 13 ülkede temsil edilmektedir ve dünya çapında yaklaşık 2.500 üyesi bulunmaktadır.Sadece Amerika Birleşik Devletlerinde, 93 Chapter’dan oluşan 900 member’ı vardır. Teksas yetkilileri, grubu kamu güvenliği konularında ikinci en yüksek tehdit seviyesi olarak sınıflandırdı.Kulüp 1989’da Marsilya, Fransa’daki ilk yerel şube ile (Avrupa Ana Şube: Bandidos MC Fransa) Avrupa’ya taşındı. Sonraki yıllarda İskandinavya ve Luxemburg’da izledi. 2000 yılında, ilk şube İtalya’da kuruldu ve şimdi beş şube daha var. Sonra 1999’da Almanya’da kuruldu. Bu motosiklet çetesi yüksek dozdaki şiddeti ve kurulduğu şehirlerdeki varoş bölgeleri el altına alarak orada uyuşturucu trafiğini başlatıp yüksek miktarda kazanç sağlamasıyla biliniyor. Bunun yanı sıra iyi paralar karşılığında kişisel veya belli bir konvoyu koruma, silah veya uyuşturucu teslimatlarını kişiler için yapma gibi faaliyetleri de biliniyor.
1960'larda A.M.A (Amerikan motosiklet birliği), kendi düzenlemiş oldukları organizasyonlara katılan kişilerin %99'unun, içinde toplum korkusu olan aile insanları olduğunu beyan etti. diğer %1 de sıkı süren, sıkı eğlenen, genel toplum imajına uygun olmayan ve hatta serseri olarak nitelendirdi. Eski ve sıkı sürücülerin bir kısmı bunu kendileri için bir hakaret olarak kabul ettiler. Bu ibareyi kendilerine bir slogan olarak kullanmaya başladılar, kendilerini 1%er olarak adlandırdılar. böylece 1%er doğdu.
bu, onların kanunsuz ve düzensiz kişiler olduğu anlamına gelmiyordu. onlar, sadece motosikletlerini haftada 7 gün her hava şartında süren, eğlenmeyi seven topluma sıra dışı gibi gösterilen, ama kendilerine göre normal olan kişilerdi. yurdışında 80'lerde yasa yapıcılar, %1'ci nin anlamını, neyi temsil etmesini istiyorlarsa, ona uygun olarak değiştirdiler. anlamın, gerçek dışı olmasına önem vermeyerek, %1'cileri topluma ve mahkemelere kötü insanlar olarak tanıttılar. bu da doğal bir tepkiye dönüştü. kendilerini %1' ci diye adlandıran motorcular "birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için" felsefesi ile hareket etmeye başladılar.
Eğer motosiklete, kardeşliğe ve az da olsa serseriliğe ilginiz varsa bir motosiklet kulübünün barına, veya genelde takıldığı yerlere giderek onların çaylaklarıyla sohbet edip kendinizi tanıtabilirsiniz. Zamanla çaylaklar yerine tam yamalı üyelerle konuşmaya başladığınız zaman bilin ki siz bir taze kan adayısınız. Kulübün kendine özel ritüeli ile size taze kan(hang-around) yamasıyla bir yelek verilir. Yamanızı hızla yeleğinize dikip kendinizi olabildiğince onlara iyi göstermeli ve kendinize güvendirmelisiniz. Bol Şans!