Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İş Yeri hk.

Başlatan Valvior, 20 Ekim 2022, 01:41:35
Okunma sayısı 462 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Valvior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:57
Toplam oynama: 163 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:56
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:21
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Aralık 2023, 21:33
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
İş Yeri hk.
« : 20 Ekim 2022, 01:41:35 »
Merhabalar, sunucuda çok fazla iş yeri var bunu hepimiz biliyoruz, ama kaç tanesi doğru düzgün bir şekilde aktiflik sağlıyor? Sanırım cevabını hepimiz biliyoruz. Özellik ile son güncelleme beraberinde gelen ve güncellenen iş yerleri (( Pig pen, vampira, Alhambra ve tequila-la )).

Bu iş yerleri ve şehrin önemli konumunda olan iş yerleri haftalık olarak belirli bir süre içinde oyun içinde aktiflik sağlaması, yapılan rolleri forumda tanıtım konusunda da paylaşmalı. Biliyoruz bir çoğu iş yeri x ajans sponsorluğunda x dolar çekilişi ile açılış yapıyor. Sonrasında ne oluyor? Her açılışın amacı 50-100k para dağıtmak ve konsepte uygun olmayan şekilde ilerlemek.

Örnek veriyorum bir striptiz clubünde siz hiç Hintçe veya Arapça şarkılar duydunuz mu? Ben hiç duymadım ama bunu oyunda gördüm ne yazık ki.
İş yerlerinin tek amacı para dağıtıp konsepte uygun olmayan şekilde ilerlemek ve belirsiz süre aralığında açmak olmamalı. Bunu planlı ve konseptine uygun şekilde ilerletmeleri gerekmesi lazım. Uyulmadığı takdirde bu iş yerleri ya satılığa çıksın ya da yapabilecek yönetim ekibine verilsin.

Dürüst olmak gerekirse şu an yönetilen iş yerlerinden düzgün aktiflik sağlayıp yönetileni göremiyoruz.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Kasım 2023, 15:56
Toplam oynama: 47 gün, 8 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: İş Yeri hk.
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2022, 02:16:11 »
pismanlik duyuyorum

youtubea birkaç şey yazınca zaten club tarzı müzikler çıkıyor, pekte zor değil açıkçası
map olarak eklenmiş iş yerlerini adminlerin yönetmesi oyuncular için ve aktiflik için daha iyi olacağını düşünüyorum şu an pekte bir işlevi yok. Etkinlik görevlileri boşa durmuyor diye düşünüyorum, oyuncuların elinden bir şey gelmiyorsa adminlerin katkısı olması gerekir. Yöneten kişileri tanımıyorum fakat oldukça berbat bir yönetim ve bir o kadar da aktifsizlik. Haftanın iki günü açık olmalı ki oyuncular boş boş gezmektense bu tarz iş yerlerine gitmeli- eğlenmelidir. Benim fikrim budur, bu iş yerleri her ne kadar oyuncuların elindeyse biraz da adminlerin eli dokunması gerekebiliyor. Pasiflik, yönetememek gibi durumlar. Bunları daha önceden de yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz.

#freerina

Çevrimdışı señorita

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan