Merhabalar, sunucuda çok fazla iş yeri var bunu hepimiz biliyoruz, ama kaç tanesi doğru düzgün bir şekilde aktiflik sağlıyor? Sanırım cevabını hepimiz biliyoruz. Özellik ile son güncelleme beraberinde gelen ve güncellenen iş yerleri (( Pig pen, vampira, Alhambra ve tequila-la )).
Bu iş yerleri ve şehrin önemli konumunda olan iş yerleri haftalık olarak belirli bir süre içinde oyun içinde aktiflik sağlaması, yapılan rolleri forumda tanıtım konusunda da paylaşmalı. Biliyoruz bir çoğu iş yeri x ajans sponsorluğunda x dolar çekilişi ile açılış yapıyor. Sonrasında ne oluyor? Her açılışın amacı 50-100k para dağıtmak ve konsepte uygun olmayan şekilde ilerlemek.
Örnek veriyorum bir striptiz clubünde siz hiç Hintçe veya Arapça şarkılar duydunuz mu? Ben hiç duymadım ama bunu oyunda gördüm ne yazık ki.
İş yerlerinin tek amacı para dağıtıp konsepte uygun olmayan şekilde ilerlemek ve belirsiz süre aralığında açmak olmamalı. Bunu planlı ve konseptine uygun şekilde ilerletmeleri gerekmesi lazım. Uyulmadığı takdirde bu iş yerleri ya satılığa çıksın ya da yapabilecek yönetim ekibine verilsin.
Dürüst olmak gerekirse şu an yönetilen iş yerlerinden düzgün aktiflik sağlayıp yönetileni göremiyoruz.