Bildiğiniz üzere bir suç işleyen veyahut isteyerek polisten kaçmak isteyen arkadaşlar yakalanınca hapis cezasına çarptırılıyor. Benim düşüncem bu hapis cezası yerine "Para Cezası" kesilmesini daha uygun buluyorum. Bir kaç polis rolü yapan arkadaşlar, pursuite katılım sağlıyor. Bu kovalanan arkadaşların amacı genelikle ateş etmek- dm atmak oluyor. Bence çoğu kişi bundan soğuduğunu düşünüyorum. Normal bir şekilde kaçmak isteyen, rol vs. aktarmak- göstermek isteyen arkadaşlar, sicil yememek için bunu gerçekleştiremiyor. Bunu yanlış buluyorum, tam olarak suç kaydı ne olarak geçiyor bilmiyorum fakat, kovalanan tarafın hapis cezası yerine para cezası kesilmesi taraftarıyım((Üzerinde silah veya aracında bir silah, illegal bir materyal-madde bulunduruyorsa bu hapis cezasına dönüşebilir elbette. Polisten kaçmak benim bildiğim kadarıyla o kadar suç barındıran bir unsur değil, çoğu ülke hapis cezasına çarptırmak yerine para cezası uyguluyor. Eğer fikirlerim dikkate alınırsa, oyuncular ve özellikle pursuit seven- yarışçı birlikleri vs. işine yarayacaktır.)). Teşekkürler.
Yazdıklarımı dikkatlice okuyup, yorumlarsanız çok mutlu olurum. Fikirleriniz her iki taraf içinde önemli bir yer arz ediyor.