Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

pursuit hk.

Başlatan turtle fubaylow, 20 Ekim 2022, 01:03:12
Okunma sayısı 657 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Kasım 2023, 15:56
Toplam oynama: 47 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
pursuit hk.
« : 20 Ekim 2022, 01:03:12 »
Bildiğiniz üzere bir suç işleyen veyahut isteyerek polisten kaçmak isteyen arkadaşlar yakalanınca hapis cezasına çarptırılıyor. Benim düşüncem bu hapis cezası yerine "Para Cezası" kesilmesini daha uygun buluyorum. Bir kaç polis rolü yapan arkadaşlar, pursuite katılım sağlıyor. Bu kovalanan arkadaşların amacı genelikle ateş etmek- dm atmak oluyor. Bence çoğu kişi bundan soğuduğunu düşünüyorum. Normal bir şekilde kaçmak isteyen, rol vs. aktarmak- göstermek isteyen arkadaşlar, sicil yememek için bunu gerçekleştiremiyor. Bunu yanlış buluyorum, tam olarak suç kaydı ne olarak geçiyor bilmiyorum fakat, kovalanan tarafın hapis cezası yerine para cezası kesilmesi taraftarıyım((Üzerinde silah veya aracında bir silah, illegal bir materyal-madde bulunduruyorsa bu hapis cezasına dönüşebilir elbette. Polisten kaçmak benim bildiğim kadarıyla o kadar suç barındıran bir unsur değil, çoğu ülke hapis cezasına çarptırmak yerine para cezası uyguluyor. Eğer fikirlerim dikkate alınırsa, oyuncular ve özellikle pursuit seven- yarışçı birlikleri vs. işine yarayacaktır.)). Teşekkürler.

Yazdıklarımı dikkatlice okuyup, yorumlarsanız çok mutlu olurum. Fikirleriniz her iki taraf içinde önemli bir yer arz ediyor.

Çevrimdışı Dejavu^^

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 20 Nisan 2024, 01:50
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Mart 2024, 13:38
Toplam oynama: 195 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Nisan 2024, 02:34
Toplam oynama: 93 gün, 2 saat
Ji Sehio Mai Lv.31
Köken: Kanadalı
Son giriş: 18 Mart 2024, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: pursuit hk.
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2022, 01:38:54 »
Birisinin üzerinde bir silah veya yasaklı madde yoksa zaten polisten neden kaçsın öyle bir durum var. Eğer suç işlediği için kaçıyorsa zaten yakalandığında o kişiye polisten kaçtığı için hapis cezası uygulanmıyor, (uygulanıyor da sırf hapis cezası onun için uygulanmıyor) polisten kaçmasına sebebiyet veren suçu için hapis cezası uygulanıyor. Hiçbir suçu olmayan, hiçbir şekilde tehlike arz etmeyen birisinin sırf zevk için peşine polis takıp pursuite girmesi zaten Retarded RP. Hız, kovalamaca veya yarış seven birisi bunu arkadaşlarıyla, yarış sistemiyle veya bir yarışçı birliğine üye olup edindiği çevreyle yapabilir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ocak 2025, 09:58
Toplam oynama: 139 gün, 13 saat
Tom Waldner Lv.30
Son giriş: 01 Haziran 2024, 18:55
Toplam oynama: 100 gün, 10 saat
Son giriş: 09 Aralık 2023, 22:31
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2022, 04:54:00 »
bu sistem gelmeden bile kendini kovalattıran çok fazla kişi var. bu sistem gelirse üzerini ve aracını temizleyen sokağa dökülüp kendini kovalattırır. para cezasına gelince, çok büyük bir para cezası kesilmez diye düşünüyorum. zaten sadece polisten kaçan kişiye çok düşük süreli jail uygulanıyor. fakat yarışçı birliklerine rol çıkması açısından bir sistem getirilebilir, sadece onlara özel.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 20 Ekim 2022, 11:24:00 »
Zaten her memura direnene hapis cezası uygulanmıyor. $10,000 gibi bir ceza kesilerek serbest bırakılabiliyorsunuz bazen.

Çevrimdışı six4age

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Clem Glover Lv.39
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Şubat 2024, 21:46
Toplam oynama: 416 gün, 1 saat
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 17:04
Toplam oynama: 7 gün, 1 saat
Son giriş: 26 Haziran 2023, 21:04
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #4 : 20 Ekim 2022, 13:52:32 »
Buna gerek yok. Zaten para cezası olan bazı cezalar var, https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=73732.0 bahsettiğin mukavemetin de para cezası bulunmaktadır.