Öncelikle küçük bir tavsiye. Yazılarınızda her harfi büyük yapmayın.Sadece TAVSİYE yanlış anlamayınız.
Mekanikçi kar oranı düşürüldü zaten, sultan satarken $13,500 dolara satıyoruz buna göre siz de bullet falan çalınırsa 30k falan ödeyeceksiniz.Ayrıca kod ile el freni sistemi yapılabilir diyorsunuz fakat o zaman mekanikçinin bir anlamı kalmaz.Boşuna para ödemedik biz 100 bin doları bunun da iyi bir yanı olacak zaten.Parayı bulan aracını 5 seviye yapıyor etrafta araba falan kalmıyor zaten.Ve aracını da gizleyebilirsin AFK kalacağın zaman ya aracın içinde durursun ya da aracını saklarsın.
DESTEKLEMİYORUMMekaniklerin savunmasına da hayranım. "SS al, aracı gizle, AFK kalma" ulan tek işimiz bu mu? Güvenli bölgedeki araçları sürükleyip çalıyorlar ama hala hırsızın savunmasını yapıyorsunuz. Mekanik mesleğinin kalkmasına gerek yok. Ancak geliştirilmesine ihtiyaç var. Mesela son güvenlik seviyesinde zor da olsa çalınabileceğini söylemişti helper. Son güvenlik seviyesinde kesinlikle çalınmamalı. İkinci olarak güvenli bölgelerden sürüklüyorlar. Bunu SS alma şansımı olsa zaten aracı çalamazlar. Gözümüzün önünden mi sürükleyecekler? Bu konuya bir çözüm gelmeli. Artık ne yaparlar bilmiyorum. Benim de Bullet gitmiş 10 dakika AFK kalınca. Güvenli bölgeden bir de. Bana GBİ yapan arkadaşları savunmayın. Hepsi paragöz, Roleplay'den gram anlamayan çol çocuk.
Aracı iterken zaten aracın önüne yaslanırsın herkesin yaptığı gibi, ya da üstüne çıkıp /lay 1 yazarsın o zaman ittirince görülebilir zaten.Ve son güvenlik seviyesi olan araçlar şöyle çalınabiliyor eğer kilidi açıksa motoru kapalıysa /duzkontak yapınca çalınabilir.Eğer kilidi kapalıysa motoru da kapalıysa açamıyor aracı.Buna göre aracınızı kitlersiniz.Bu arada GBİ den araç itip çalan arkadaşlara şikayet açabilirsiniz ve roleplaydan gram anlamayan çol çocuk demişsiniz her mekanikçi ve gbi'den araç iten rol bilmeseydi sunucuda düzgün rol yapan olmazdı.
Ve afk kalabilirsiniz aracın içinde, bunun için uğraşılan mekanikçi sisteminin kaldırılmasına gerek yok.