Şöyle anlatmak gerekirse bu durumla çok karşılaştım, muhtemelen bu politika değişmediği sürece devam edecek.
PD üyelerinin az birim ile bir hoodda bulunması (üçden az ise), o an bölgedeki maskeli veya gizli kişilere CK onayı doğurabilir. Bu CK yöneticisi veya forumdan açılan CK izni doğrultusunda gerçekleştirilebilir.
Politika böyle, kişi sayısı belirtilmediği için SD ve PD üyeleri 3 kişi 3 araca binip birer kişilik birim oluşturuyorlar. İşin sonunda ortaya 3 birim çıkmış oluyor ve hood bölgesine baskın atıyorlar. Bu aşırı saçma bir durum, gerçekten saçma ve dalga geçmekten başka bir şey değil. Şikayet etsek bile herhangi bir yaptırım uygulandığını görmedim, uyarılıyor olabilir ama yaptırım uygulandığına şahit olmadım. 3 kişi nasıl 3 birim oluşturarak hood bölgesine baskın atıyor? Mantıklı bakılacak bir tarafı olduğunu sanmıyorum. Zaten devlet birimleri oldukça güçlü, tamam güçlü olması normal ama tamamen dokunulmaz olması ve istediğini kafasına göre yapması saçma. Bu politika açığı biraz keyfi olmuş gibi. Adamın canı sıkılıyor, kendisiyle beraber 2 kişi daha alıyor ve 3 birim oluşturup hood baskını atıyor. Zaten her birim ortalama en az 2 kişi ((tekli birimler var tabi fakat hood baskını için kesinlikle tekli birim oluşturulmamalı)) 3 birim desen 6 kişi yapıyor. Bunu 4 ya da 5 olarak bile varsayabiliriz. 3 kişi geliyorsa vurup ck edin diyen arkadaşlar olacaktır. Vursak bile işin sonunda yine zararlı çıkan biz oluyoruz. Memurun canına kast olsun, öldürürsen cinayet cezası olsun fazlasıyla jail yatıyorsun ve kurtulma şansın olmuyor. Bu tamamen oyundan soğutuyor. Fakat 3 kişi değil normal bir baskın tarzında baskın atıldığında kaç dakika jail yatarsan yat rolün zevkini alıyorsun zaten. Kesinlikle bu politikaya PD ve SD üyeleri için birim sayısı haricinde kişi sayısı getirilmeli.