Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jesus_Brooks/Tutum Ban Affı UnBan

Başlatan Pac, 05 Ekim 2022, 22:17:22
Okunma sayısı 308 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pac

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Brooks Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mayıs 2024, 01:17
Toplam oynama: 50 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Jesus_Brooks/Tutum Ban Affı UnBan
« : 05 Ekim 2022, 22:17:22 »
Öncelikle iyi geceler diliyorum. Yaptığım saygısızlıktan ve düzeni bozucu konuşmamdan dolayı özür diliyorum. Yaklaşık 2 senedir banlıyım, bu kadar kaliteli ve keyif veren bir sunucuda rol yapmayı çok özledim. OnlyWord isimli adminim'den özür diliyorum ve pişmanlığımı belirtiyorum. Bundan sonra aktif rol ortamını bozmayacağıma, kurulan düzene saygı duyacağıma, adminlerime yöneticilerime saygısızlık yapmayacağıma ve rol ortamına kalite katmaya çalışıp buranın bir sanal ortam olduğunu kafama yerleştirip ona göre davranarak ıc durumları ooc'e yansıtmayacağıma, söz veriyorum.Banımın kaldırılmasını talep ederek, denenme sürecine alınmak istediğimi söylüyorum ve saygılarımı sunuyorum.
Seviye: 19
Yasak No: #9007
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://www.hizliresim.com/erq4z12
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Tutum
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Dwayne_Mendes

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: Jesus_Brooks/Tutum Ban Affı UnBan
« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2022, 22:21:52 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Pac

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Brooks Lv.19
Son giriş: 01 Mayıs 2024, 01:17
Toplam oynama: 50 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2022, 16:16:44 »
Yasaklanma Sebebim:Bundan 2 sene önce arkadaşlarımızla çevirdiğimiz rol sonucu OnlyWord isimli admin tarafından o zaman hak etmediğimi düşündüğüm sanırım dm'den ban yedim bunun sonucunda sinirlerime hakim olamayarak OnlyWord isimli adminime ağıza alınmayacak şeyler söyleyerek saygısızlık yaptım ve oda bana haklı olarak sunucu kurallarına ihlal ettiğim ve Ic durumları Ooc'e taşıdığımdan dolayı hak ettiğim bir ban attı öncelikle ondan özür diliyorum yaşımında ilerlemesi ve kavuştuğum olgunluktan dolayı bir daha yapmayacağımı teyit ediyorum.

Rol Planım:Sunucuya giriş yaptığımdan itibaren uzun süredir kodeste olan ve çıktığında zengin bir ghetto olmayı hedefleyerek onca seneyi içerde hayal kurarak geçirmiş akıllanmış bir biçimde dışarı çıkan bir siyahi olarak rolümü başlatacağım.Sosyal bir rp gerçekleştireceğim, ilk etapta içerden çıkan biri olarak sicili pis olduğundan dolayı fazla iş olanağı olmamasından dolayı taksicilik yaparak biraz para kazanacağım ve sosyalleşeceğim sonrasında, galericilik rolleri yani ticaret araba alım satım rolleri gerçekleştireceğim.Boş zamanlarımda sokakta takılarak siyahi kültürüne uygun bir şekilde rolümü ilerleteceğim. İlerleyen etapta, illegal rollere giriş yapacağım çünkü içeriden çıkan bir siyahinin daha fazla para için bundan başka çaresi olmaz.Silah, uyuşturucu vb.Biraz kazanç sağladıktan sonra kendime bir galeri açacağım otoparklı bir ofis alarak hem ticaretimi hem illegal ticaretlerimi buradan devam ettireceğim. Hard rp, gerçekleştirmek istiyorum, kalan rollerimi sunucu içerisinde planladığım bir biçimde gerçekleşirse herşey akışına göre devam ederek güzel bir rol ortamı yaratmak ve çevremdeki insanlara rol paslayarak devam ettireceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 06 Ekim 2022, 18:43:52 »
Probation sürecindeyken araç kullanamaz, para, silah alış/veriş yapamazsınız. Buna göre tekrardan rol planınızı düzenleyin.