1 :Gaflete düştüm arkadaşımın attığı sobeit ile oyun oynadım ve ban yedim, yaptıklarım için pişmanım, oyunculardan ve adminlerden özür diliyorum. Tekrardan rol yapmak istiyorum.
2 :ROL PLANIM PAGANS MC'YE GİRMEKLE ALAKALI
Nian çaylaklık sürecini üç senede tamamlayıp gerçek bir Pagan olduğu hissettiği gün sponsorunun suçunu üstlenip cinayet işlenen silahla birlikte teslim olmuştu.
On iki senelik cezasının sekizini, içerde tanıştığı bunak bir pagan üyesinin yanında geçirdi.
Niann dışarıya çıktığında yamasıyla birlikte koluna yaptırdığı ARGO dövmesini sonuna kadar hak eden bir kardeş olmuştu.
Eski kulübünden kadının hayalleri olan sahil kenarında, sakin bir yaşam için ayrıldı. Oradan ayrılırken diğer yarısını yanında getirip NOMAD hayatına dönmüştü.
Üç sene sonra Nian San Andreas Eyaleti'ndeki Pagan kardeşlerine katılıp onlarla birlikte iki sene sürüp sekterliğe kendini koydurtmuştu.
İki sene Josh Holmes adına Kian Cantrell ile birlikte iş yapıp Ana şubenin göz bebeği olmuşlardı.
Son günlerde sarpa saran işlerle birlikte, sponsor olduğu çaylağıyla kristal işine, kulüpteki yelek kardeşlerinden habersiz girmişti.
Gelir kaynağını hem kadınından hem de Josh'dan gizleyerek işini sürdürüyor ama diğer yandan boka batan iş ise yaptığı şeyin bağımlısı olmuştu.