Şimdi bağzı arkadaşlar maymun olduğundan bomboş şikayetler açıyor, örneğin: belediye binasına maaş çekmeye gidiyorsun ve click hatası oluyor herifin suratına bir tane sağ click atıyorsun ve eleman bundan şikayet açıyor sonra bu maymun , monkey olarak tabir ettiğim varlığın ufak bir açığını arayıp şikayet yağmuruna tutuyorum ve daha sonra "hüüğğğ, kanka lütfen şikayeti geri çek, probation'dan çıkıcam, 2 hafta jail yememem gerek, hüğğğ..." diye zırlıyorlar veya elemanın bir tanesi gidip kumarda (oyunda ıc gibi gözüken ama ooc olan ortamda) üst arama emotesi atmıyorsun diye sanki hayatında rp biliyormuş gibi, sanırsın alim maymun , rp profu beyfendi bir şekilde bir yandan kahvesini yudumlarken takır takır şikayet yazıyor: "Aaa, efendim bu adam emote atmadı, derhal cezalandırın, burası elit bir ortam ve ben buna müsade edemem" avrupada yaşıyo sanki keko triplere bak, ulan sunucuda geçen rol yapıyordum tesadüfen havaya baktım yıldız kaydı sonra yanda arkadaşa dedim " aaa bak uzun zamandır rinaya girmiyorum her şey değişmiş, yıldız kayma şeyi getirmişler" falan meğersem sob'muş, şimdi böyle bir sv'de oynuyorsun (Sv kötülemiyorum o sv guard'lar gelip ağlamasın) ve gelip bana bu konudan şikayet açıyorsun, bu maymunluklara mahal verilmemeli bence, bu maymunlar yüzünden şikayetlerinize 4-5 günde sonuçluyorlar arkadaşlar, evet kendi kendinize kesin demişsinizdir "ulan ben forum görevlisi olsam kesin şikayet açıldığı gibi sonuçlarım" diye ama bu maymunlar engel, bunları banlamalılar.
Bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler, belki bu maymun diye tabir ettiğim birkaç kişi aşşağıda belirir, onları sunucu yönetiminden münferit bir şekilde uyarılara maruz bırakalım ve bilinçlendirelim.
Daha güçlü bir rina için, basss!
dipnot: Şimdi bahsettiğim konu forum üzerinden gerçekleştiği için bu bir oyun dışıdır. Maymun bir hayvan ismidir, belli bir isim veya kişi ile nitelemediğim sürece sorun hakaret değeri taşımaz yani kilitlenmesine gerek yok.