Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Giriş

Başlatan nocomment, 30 Eylül 2022, 03:43:54
Okunma sayısı 510 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nocomment

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 00:16
Toplam oynama: 54 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2024, 14:01
Toplam oynama: 109 gün, 18 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Kasım 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Giriş
« : 30 Eylül 2022, 03:43:54 »
Client üzerinden giriş yapıyorum, chatte kontroller yapıldı gibisinden mesajlar geliyor. Hızlıca girebiliyorum fakat şifre yazma yeri 15-20 saniye sonra geliyor. O kısımda beklemek zorunda kalıyorum, sizce neden kaynaklanıyor olabilir?

Çevrimdışı Akca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Mart 2023, 02:16
Toplam oynama: 8 gün, 18 saat
Ynt: Giriş
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2022, 14:35:56 »
On beş yirmi saniye kadar olmasa da beş veya on saniye kadar rahat bekliyordum öncesinde. O süreç içerisinde sağdan soldan topladığım modlar ve addon 2.6 kullanıyordum. Çevre modlarını kaldırıp 2.5 addon kurduğumdan beri bir sorun yaşamadım o konuda. Arada internetten kaynaklı sorunlardan dolayı da bekletebiliyor tabii. Eğer internet bağlantınızda bir sorun yoksa en güzel çözüm temiz kurulumdur bana kalırsa.

Çevrimdışı nocomment

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 00:16
Toplam oynama: 54 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2024, 14:01
Toplam oynama: 109 gün, 18 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Kasım 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2022, 16:35:28 »
On beş yirmi saniye kadar olmasa da beş veya on saniye kadar rahat bekliyordum öncesinde. O süreç içerisinde sağdan soldan topladığım modlar ve addon 2.6 kullanıyordum. Çevre modlarını kaldırıp 2.5 addon kurduğumdan beri bir sorun yaşamadım o konuda. Arada internetten kaynaklı sorunlardan dolayı da bekletebiliyor tabii. Eğer internet bağlantınızda bir sorun yoksa en güzel çözüm temiz kurulumdur bana kalırsa.
Oyunumda çevredeki fazlalıkları kaldıracak modlar var, FPS yüksetlemesi için. Onlardan kaynaklanıyor olabilir mi?

Çevrimdışı Akca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Mart 2023, 02:16
Toplam oynama: 8 gün, 18 saat
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2022, 01:34:05 »
Oyunumda çevredeki fazlalıkları kaldıracak modlar var, FPS yüksetlemesi için. Onlardan kaynaklanıyor olabilir mi?

Bu bahsettiğiniz çevre modunun zamanında konusu açılmıştı değil mi? Yanlış hatırlamıyorum öyle bir mod vardı ve ağaç yapraklarından tut araçların kalitesine kadar düşürüp minecraft gibi sanki oyunu kareleştiriyordu. Dedikleri gibi aslında FPS olayında fazlasıyla etkili bir moddu eğer onu kast ediyorsanız. Şahsen ondan bahsediyorsanız o mod FPS arttıyordu fakat genel olarak crash gibi sorunlar yaşatıyordu bende. Anticrash olmasına rağmen anlık sebepsiz crashler vesaire vesaire.. Çevre modları genellikle sorun yaratabiliyor, ister istemez yani. O modları kaldırıp giriş yapmayı dener misin dostum tekrardan?

Çevrimdışı Jaxie

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2022, 20:57:46 »
Arşivlendi.

• 1 hafta içerisinde konu sahibi tarafından yorum atılmazsa konu kilitlenip arşive taşınacaktır.