Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[DÜZENLENMELİ]Rodeo ''Premium'' Rent a Car

Başlatan ONeill, 28 Eylül 2022, 09:45:00
Okunma sayısı 280 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ONeill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Ekim 2024, 18:45
Toplam oynama: 134 gün, 10 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Ekim 2024, 18:44
Toplam oynama: 6 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Merlin Romeo Lv.28
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Haziran 2024, 01:24
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
[DÜZENLENMELİ]Rodeo ''Premium'' Rent a Car
« : 28 Eylül 2022, 09:45:00 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi bu ofise ayırabilirsiniz?: Neredeyse her gün 5-6 saat aktifim. 2 - 2,5 saat civarı ayırabilirim.

Ofis Bilgileri

Ofisin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): Justinianus Sorrentino
Ofisin koordinatları(/pos):476.54, -1501.55, 20.53, 87.95
Ofisin lokasyonu(ekran görüntüsü):
Ofisin adı: Rodeo ''Premium'' Rent a Car
Ofisin tipi(sadece "diğer" olabilir): Diğer
Ofisin interioru: International Ofis

Kişisel Bilgiler

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:

IC: Öncelikle şehirin merkezinde, Rodeo'da lüx araç alım - satım - kiralama yapılacak bir işyerinin olmaması sebebiyle işyerimizi bu bölgede seçtik. Ailem ve ben bu sektörde çok tecrübeliyiz, yıllardır bu işin içersinideyiz. Yüksek nakit gücümüz sayesinde insanların yeni ev, yeni araç, yeni garaj gibi mülkler almak istediğinde eski aracını bize getirdiği takdirde hemen nakite çevireceğimizi bilecek. Üstelik, şehirdeki çoğu araç alım satımı yapan insanlarla bizim verdiğimiz fiyatların arasındaki farkı görünce ilk ticaretimizden sonra hepsi bizim daimi müşterimiz olacak. Müşterilerimize karşı son derece dürüst davranacağız. Örneğin, 300 bine satılacak arabayı 240 bine almak isteyip, zaten bu aracın değeri 260 bin, 240 bine alıp benim de kazanacağım 20 bin demeyeceğiz. 260 bine alırız, bizde bu aracı 300 bine satarız diyeceğiz ki insanların içi rahat olsun, acaba ederi neydi? çok mu ucuza verdim? gibi düşüncelere girmesinler. Araç satım kısmımızda da, eğer her aracını bize getirip satan bir müşterimiz ise, ona istediği araçlarda fiyat olarak kolaylık sağlayacağız. Birden fazla araç alımlarında belirleyeceğimiz bir yüzde seviyesinde ( %10 - %15 ) indirim uygulayacağız. İşletmemizde, sürekli müşterilerimiz için Santos'da ilk defa yapılacak bir sistemi de devreye sokuyoruz. Araç sipariş sistemi. Müşterilerimiz, istediği aracın markasını, rengini, modifiye tercihlerini, kilometre aralığını, istediği güvenlik seviyesini, taleplerine bağlı zırh, özel plaka ve ses sistemi tercihlerini Rodeo Premium Rent a Car çalışanlarına belirterek kısa sürede herhangi bir reklam vermeden, başka satıcılarla muhattap olmadan istediği araca kavuşacak. Lüx araç alacak kadar parası olmayanlar, belli bir miktar ücretle istediği lüx aracı kiralayarak istediği kadar saat kullanacabilecek. İşyerimizde kiralık olarak hizmet veren araçlar haricinde satışa sunulan araçlar da olacak. İşyerimizde, değersiz araba alımı - satımı - kiralaması yapılmayacak. Bu yüzden işyerimiz Rodeo ''Premium'' Rent a Car adını taşıyacak.

OOC: Şehirde araç ticareti, araç ile ilgili kiralama vb. şeyler çok yaşanıyor. Ben ve arkadaşlarım da çoğu zaman araç alım satım kiralama rolleri yapıyoruz. Çünkü şehirde en fazla dönen roller araç alma - satma - kiralama rolleri. Güzel gelirler de elde ettiğimiz için bu roller bizi kendisine daha fazla çekiyor. Bu da birliğimizdeki oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir rol. Kurma aşamasında olduğumuz birliğimin üyelerini gruplara ayırdık. Ben ve 2 arkadaşım da araçlara hakim olduğumuz  için araç alma - satma - kiralama rollerini  üstlendik. Toplamda 3 kişi olacağımız için birimiz olmasa birimiz olacak, herkes her bize ulaşmak istediğinde bir muhattap bulabilecek. Rol akışı için de merkezi bir konum seçmem gerekiyordu, yapacağım roller için bu konumun benim için en doğru seçenek olduğunu düşünüyorum.

3.2 - Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Ofisimde araç alımı - satımı - kiralanması gibi rol imkanları fazlasıyla bulunacak. Yeni araç almak isteyen de bizimle rol yapmış olacak, Eski aracını satacak olan da bizimle rol yapmış olacaak, satın almaya gücü olmayan oyuncular da istediği aracı kiralayabilmek için bizimle rol yapmış olacak. İşletmenin önü - arkası - sağı - solu rol yani.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: İşyerimin bulunduğu bölge yoğun, fakat sadece bir ara yol olarak kullanılıyor. Bu konumu seçmemin başlıca sebeplerinden birisi de kumarhaneye yakın olması. Kumar oynamak için paraya ihtiyacı olan oyuncular, direkt olarak gelip bizden araçlarını nakite çevirebilecekler. Bu bölgede rollerin çoğalması için, bu tarz bir işyeri şart. Rodeo'nun Premium görüntüsüne, bu tarz Premium bir rol ortamı gerekiyor.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, #Ozdemir; Ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem ofisimin silineceğini onaylıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi