Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rexauls - Barbaros

Başlatan blacksea, 25 Eylül 2022, 12:32:13
Okunma sayısı 326 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı blacksea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Nisan 2024, 00:02
Toplam oynama: 121 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 14 Aralık 2023, 15:56
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Rexauls - Barbaros
« : 25 Eylül 2022, 12:32:13 »
İsmim Barbaros, SAMP'a 2014 yılı civarında freeroam severinde başladım, ilk başlarda diğerleri gibi kafama göre araca binip gezerken freeroam içerisinde bir kurgu kurmaya çalıştığımı, rol yapmaya çalıştığımı fark ettim. Youtube üzerinde aratma yaptığım zaman ise Mesut adında birisinin videosu ile karşılaştım. İlk ismimi James Lebron yapmıştım, ünlü isimden devam edememiştim. Bu sorunu çözmem ardından oyuna devam ettim, genel olarak para kasıyordum. Kumardan kaçınıyordum. Roleplay hakkında sıfır bilgim vardı, komutları dahil bilmiyordum. Youtube üzerinde rol videolarını izledim, Mesut'un roleplay videosun da yaptığı animleri not aldım. Oyunda /q attıktan sonra çıktığımız yerde geri spawn olmayı ilk gördüğüm de çok şaşırmıştım, freeroam serverlarında sabit bir noktaya spawn olursunuz çünkü. Rinada oynadığım süreç boyunca kafama göre /q atmadım. Ev yada araç içerisinde /q attım. İlk zamanlar PD'ye girmeyi nedense çok çekiniyordum, 2 yıl kadar da hiç elimi sürmedim sınavı geçemeyeceğimi bildiğim için, bir kere tam 60 ile girdim ve PO3 kıdemine kadar yükseldim. İşte bundan sonrasında PD'de ki sınav kaygısını, korkusunu geride bıraktım. O zamanlar yazım hatalarım da daha fenaydı, /me emotuna küçük harfle başlandığını falan yeni öğrenmişim. Bunlara rağmen OOC olarak çok az ceza aldım, hatta neredeyse hiç. Sicilleriyle hatırlanan bir oyuncu olmadım. Bir, iki defa helperlik girdim. Güzeldi ama vakit isteyen bir şey. Şu zamana geldiğim de ise genellikle bu zamana kadar ağırlıklı kadın rolü yaptım. Daha çok hoşuma gidiyor, rollerimi elimden geldikçe daha realistik ilerletmeye çalışıyorum.

Freeroam'ı 3 yıl boyunca oynadım, rina için de 4 - 4.5 yıl sağlam kaldığımı söyleyebilirim. Sunucunun çoğu zamanını gördüm.

Bu zamana kadar çok fazla arkadaşlarım oldu, elimden geldikçe saygı sınırını aşmadan konuşmaya özen gösterdim, küfür ederek konuşan bir insan benim ona kurduğum saygıyı fark edenler, aynı şekilde üslup kurduğu zaman çok hoşuma gidiyor. Bu zamana kadar kırdıklarım da oldu, kırıldığım da oldu. Elimden geldikçe kırmamaya çalıştığımı düşünüyorum. Mükemmel kesinlikle değilim. Aşağıya da arkadaşlık etiketlemesi yapmayacağım, arkadaşlarım zaten Discord da veya benimle TS de iletişim kuruyor.

Huylarımı söylemem de gerekirse, ciddi tavırlı kuralcı bir insan olabiliyorum, saygı sınırını aşmamaya özen gösteririm, fazla alıngan olabiliyorum, bir laf söylendiği zaman kafaya taktığım zaman olabiliyor. İnsanlara karşı gereksiz değer verme, onları memnun etmeye çabalamak gibi bir huyum da vardı, bu huyumu artık kırdığıma kesinlikle eminim.

Sunucuya bu video ile başladım, ilk roleplay'ı burada öğrendim. Bu video sayesinde Rina'ya başladım.

Çevrimdışı blacksea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2024, 00:02
Toplam oynama: 121 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Aralık 2023, 15:56
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Ynt: Rexauls - Barbaros
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2022, 08:48:54 »

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Köken: Alman
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Rexauls - Barbaros
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2022, 01:08:29 »
Şerif rollerini yaparken keyif aldığım tek insandır kendisi, ayrıca çok kafa herif ya <3
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Haziran 2024, 10:35
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat